Отзывы покупателей о Чайник 2,5л Edenberg со свистком из нержавеющей стали EB-1439
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: PosudEasyі. Цвет: Стальной. Объем: 2.5
чайник непоганий за свою вартість, але прийшов з подряпинами на ручці. тому три зірочки.
на пошті не перевіряв, бо майже тиждень чекав поки НП перетусує по поштоматам.- Достоинства:
- звичайник
- Недостатки:
- продавець не перевіряє товар перед відправкою
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Pan Vinokur. Цвет: Серебристый. Объем: 2.5
Чудовий чайник. Доволі зручний і компактний. На вигляд менший ніж на справді.
- Достоинства:
- Продавец Pan Vinokur
Доброго дня! Чудово ! Раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Чекаємо вас ще в нашому інтерент магазині
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Стальной. Объем: 2.5
Дякую продавца за допомогу у виборі товару. Та консультацію . Чайник супер!!!
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Невиявив
- Дмитро М***
Спочатку вибрав та оплатив чайник який не підходив до моеї плити. Менеджер переробив заказ та допоміг вибрати відповідний чайник, Якістю задоволений !!! Чайник гучно свістить чути на всю квартиру!
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Объем: 2.5
При отриманні на пошті все ціле, візуальний огляд.
Вдома візуально стає видно що чайник менший за попередній (Rainstahl). В старий чайник поміщається 2,5л якраз для закипання, а зверху як в каструлях маленький залишок, якраз щоб вода закипіла.
В цьому чайнику 2,5 л рівно під саме вінце кришки!!! А під носик для закипання рівно ДВА ЛІТРИ!!! На коробці пише 2,5л. На чайнику звісно не вказується літраж.
В нас не мала сімʼя, я шукала і розраховувала саме на 2,5л!!! Це жах!
Наступне. Вибрала цю модель, попри те що мені потрібна була рухома ручка, через те що не потрібно буде використовувати прихватку. На ділі, щойно чайник закипить ручка стає гарячущою!!!! В руку взяти неможливо (не теплою). А також свисток мега тихенький.- Достоинства:
- Симпатичний дизайн
- Недостатки:
- Опис не відповідає дійсності: літраж на 0,5л менший заявленого, тихий свисток, гаряча ручка!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Цвет: Стальной. Объем: 2.5
Дуже симпатичний чайник. Користуюсь півроку, як новий.