Отзывы покупателей о Підставка під монітор білого кольору MS141
Есть в наличии
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Не якісна фарба, дуже лущиться при зборці. Коли вкручуєш фікси - краска дуже сколюється по краю.
Не якісна упаковка при відправці, не поставили демпфери на велику дошку - в результаті транспортування поштою один край (нажаль лицевий) був трішки деформований.
Як би не ці недоліки, то бу лоб краще. А так полочка дуже гарна та функціональна!- Достоинства:
- Добротна, міцна підставка. Легка збірка
- Недостатки:
- Не якісна фарба. Не якісна упаковка при відправці.
- Продавец STUDIO 9
Дякуємо за Ваш відгук!
Приємно, що Ви оцінили міцність, функціональність та легкість збірки.
Щодо зазначених сколів: у виробі використовується ламінована ЛДСП. При встановленні кріплень важливо не застосовувати надмірне зусилля, оскільки це може спричинити локальне пошкодження ламінованого шару по краю отвору. Отвори закриваються декоративними наклейками.
На складі виріб пакується у захисну плівку та картон для транспортування, прикро що таке пакування не забезпечило якісну доставку. При огляді, на НП варто було зафіксувати даний момент і скласти акт пошкодження.
Будемо вдячні за фото сколів і деформації, це дасть нам можливість оцінити зазначені моменти та за потреби вдосконалити захист виробу.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Якість гарна , доставка швидка .Виглядає естетично і гарно
- Продавец STUDIO 9
Щиро дякуємо за відгук) нехай підставка гарно та довго служить!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Приїхало вчасно, зібралося легко.
- Достоинства:
- Повний комплект, приїхало вчасно
- Недостатки:
- В моєму випадку нижня стінка з’їхала на кілька міліметрів вправо, не критично, але трохи зіпсувало враження. Не впевнений, чи можна було це перевірити на НП.
- Продавец STUDIO 9
Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок, Олександре !
Раді, що виріб приїхав вчасно та легко зібрався.
Щодо моменту зі зміщенням нижньої стінки,дана полиця збирається на мініфіксах, які дозволяють коригувати зазори під час збірки. Для вирівнювання достатньо злегка послабити мініфікс з одного боку та підтягнути з протилежного -це особливість даного типу кріплення, а не виробничий дефект.
Ми спілкувалися з вами в Telegram та підказали, як правильно виконати регулювання.
Дякуємо за довіру та за те, що поділилися своїм досвідом.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Дуже зручна конфігурація, можна сховати клавіатури під не. Я дуже задоволений!
- Достоинства:
- Ціна-якість. Білосніжний білий
- Продавец STUDIO 9
Богдане, щиро дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Все чудово, дуже просто збирається, впоралася без допомоги чоловіка))
- Продавец STUDIO 9
Щиро дякуємо за відгук! Приємного Вам користування)
- Кулеш Н***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
За таку ціну, крутий товар, монітор 34ʼʼ стоїть впенено, позаду є отвір для кабелів, доволі зручно, збірка 15 хвилин, є інструкція, запаковано гарно, рекомендую
- Продавец STUDIO 9
Дякую Назарій за розгорнутий відгук, надзвичайно приємно)
Нехай додає комфорту!
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Збірка була доволі таки легка, товар якісний, але фарба лущиться дуже сильно. Буквально починаєш вкручувати і вже починає тріскатися у тих місцях (хоча цього не видно коли вже зібрали)
- Достоинства:
- Якість товару загалом, легкість збірки
- Недостатки:
- Якість покриття
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Відправили швидко — на наступний день після замовлення.
Комплект дійшов в розібраному стані з усім необхідним для зборки.
Зібрав самостійно за ~20 хвилин.- Достоинства:
- Відповідає опису та очікуванням
Щиро дякуємо за відгук!
Нехай виріб служить довго та додає зручності у щоденному користуванні.
- Станіслава К***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Приїхала швидко, зібралася легко
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Дуже гарна поличка, міцна, мінімалістична. Збірка була для мене досить тяжка та довга, адже ніколи не доводилось працювати з мініфіксами. В інструкції на жаль не показано, як ними користуватись, тому довелось шукати туторіал в інтернеті) Часто розбирала назад, бо не розуміла порядку збірки, а він є важливим. Загалом це єдиний мінус для мене, до самого продукту претензій немає :)
- Достоинства:
- Простий дизайн, якісний матеріал, міцність
- Недостатки:
- Незрозуміла інструкція та тяжкість збірки, якщо до того ніколи такого не робили)
- Продавец STUDIO 9
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що поличка сподобалась і ви задоволені її якістю та дизайном. Вибачаємося за незручності зі зборкою та відсутність достатньо детальних інструкцій. Ваше зауваження буде враховане для покращення досвіду наших клієнтів у майбутньому. Сподіваємося, що в кінцевому підсумку вам вдалося отримати задоволення від продукту!
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Передивився багато варіантів, але вирішив зупинитися на цьому через співвідношення ціни та якості. Залишився задоволений
- Достоинства:
- Класна підставка, легко збирається. Ціна
- Продавец STUDIO 9
Дякую Віталій за довіру та відгук.
Підставка нехай гарно служить.
- Поліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9. Цвет: Белый
Супер!
- Достоинства:
- Красивий, легко збирається
- Продавец STUDIO 9
Дякуємо, Поліно, за Ваш відгук! Нехай підставка довго Вам служить та додає зручностей