Отзывы покупателей о Туалетний столик трюмо в білому кольорі на 2 ящика та з полицями "Элеганс

Оценка пользователей 4.89/5
  • Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Гарна якість матеріалів, все зібралось нормально, відповіли і відправили оперативно.
    Хотілось би тільки трохи більш інформативну інструкцію, бо збірка вийшла трохи хаотична.

• Продавец  STUDIO 9

Сергію, щиро дякуємо за відгук) Підкажіть, будь ласка, на якому етапі виникли труднощі при збірці?

Бажаємо, щоб столик служив Вам довго, зручно та приносив лише задоволення у використанні!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Дуже якісний столик )продавець швидко відправив,усе пояснили,як транспортувати і зібрати)дуже дякую)рекомендую

• Продавец  STUDIO 9

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Окрема вдячність за фото)
      Дуже приємно, що столик вам сподобався, і що доставка та збірка пройшли без труднощів. Дякуємо за довіру та рекомендацію! Гарного вам користування !

• Дарія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Гарний столик,зроблений якісно. Підказали як зібрати самостійно

• Продавец  STUDIO 9

Даріє, щиро дякуємо за відгук! Хай столик гарно та довго Вам прослужить)

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Задоволена столиком! Відправили швидко, зібрали самостійно.

Достоинства:
    Гарний сервіс, якість краща за ціну
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  STUDIO 9

Щиро дякуємо Катерино за довіру до нас. Приємно бачити столик у вас)
      Нехай додає затишку та комфорту на щодень.

• Ліна В***

Гарний столик мені сподобався

• Продавец  STUDIO 9

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що столик сподобався, нехай гарно служить.

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Дякую за столик, дитина була у захваті! Гарна якість товару, гарне обслуговування.
    Робив повну оплату товару на рахунок продавця, щоб не переплачувати за накладний платіж. Дуже якісна упаковка.

Достоинства:
    Швидка доставка, гарна якість товару, ціна та наявність
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  STUDIO 9

Сергію, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно)
      Хай столик довго прослужить та додає радості та зручності його маленькій власниці)
      Дякуємо, що брали нас!

• Оля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Замовили столик для дитини) дуже гарна якість, легко було зібрати, лампочки світять дуже яскраво, навіть люстра не потрібна. Швидко виготовили та відправили)

Достоинства:
    Гарна якість виробу
    • Продавец  STUDIO 9

Дякуємо за ваш відгук, Ольго! Нам дуже приємно, що столик сподобався, і ви задоволені його якістю. Рада, що збірка не викликала труднощів, а яскраве світло додало затишку!
      Столик нехай гарно служить, а вас чекаємо на наступну покупку в нашому магазині)

• Катерина П***

Дуже гарний столик.
    Мені замовив мій чоловік на подарунок.
    Подарунок вдався. Столик моєї мрії.
    Вічліві продавці, гарне обслуговування, якісний товар. Рекомендую

Достоинства:
    Цей столик одна перевага
    • Продавец  STUDIO 9

Щиро дякую за розгорнутий відгук та фото до нього, це над важливо для нас та майбутніх покупців)
      Катерино, нехай подарунки на цьому не завершуються, бажаємо щоб кожен день приносив вам массу позитиву та добра.

• Тіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Дякую за гарний товар) обрала цю модель для зйомної невеличкої квартири - компактний, але багато всього можна наставити) виглядає чудово) вчилися на ньому збирати меблі ключик у комплекті одразу відійшов до пращурів - то ж добре б було мати декілька) задоволені, чудовий магазин

Достоинства:
    Все чудово)
    Недостатки:
    Не виявлено)
    • Продавец  STUDIO 9

Дякую Тіно за довіру та фото відгук) виріб прекрасний! Нехай гарно служить та додає затишку)