- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Виглядає надійно,але ще не прала,тому незнаю,як воно буде.Складена,майже не займає місця.
- Достоинства:
- Багато місця для сушки.І є ролики,це прям-супер.
- Недостатки:
- Ще не знайшла.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Чудова сушарка за невеликою ціною
- Достоинства:
- Займає небагато місця, за рахунок того, що складаються полички
Поміщається багато речей, на відміну від звичайної сітки для сушіння - Недостатки:
- Дешевий пластик, який має трохи специфічний запах, деякі деталі мають дефекти, через що (у мене особисто) одна з полиць майже постійно сама злітає з петлі і опускається, після чого речі падають
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Зібрали, є всі запчастини
- Ганна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Для мене це найзручніша сушилка
- Достоинства:
- Компактна
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Компактна сушарка. Можна вішати речі на плечиках. За рахунок конструкції (якщо не повністю складати) можна зменшувати висоту загальну чи ширину.
- Достоинства:
- За рахунок збірної конструкції легко змінити розміри під сушарку.
- Недостатки:
- Постійно треба враховувати вагу речей щоб розподілялося навантаження. Складно сушити широкі речі (постільне)
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Нема інструкції, збирав на інтуїції, в цілому норм, вистояла навіть не дивлячись на перевіс 5-ти кілограмового кота, який вирішив що це його нова лежалка
- Недостатки:
- Відсутність інструкції
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Зручна, функціональна сушарка. Займає мало місця, легко пересувається. Швидка доставка. Комплектність деталей повна
- Горбенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Свою функцію виконує. Все добре.
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Сушка загалом хороша, задоволена покупкою. Займає мало місця у квартирі, компактна та зручна у користуванні. Єдиний мінус — у комплекті не було інструкції зі складання та не вистачає верхніх деталей. В іншому все нормально.
- Достоинства:
- Компактна , зручна, займає мало місця у квартирі
- Недостатки:
- Не було інструкції зі складання, не вистачало верхніх деталей
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Сушка не зовсім якісна й не відповідає очікуванням. Не всі деталі були в наявності, інструкція відсутня.
Покупка не повністю виправдала очікування, особливо з огляду на її вартість.- Достоинства:
- Займає мало місця в квартирі
- Недостатки:
- Не було всіх деталей при складанні
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Мені сподобалась ,швидко збирається за схемою і гарно витримує вагу випраной білизни , металеві запчастини міцні не гнучкі.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Сушилка вмещает много одежды, железки не выпадают, надо хорошо и долго прикручивать
- Достоинства:
- Вмещает много вещей, можно Лего передвинуть она на колесиках
- Недостатки:
- Тяжело собирать
- Татьяна Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Товар не совсем качественный, 2 детали так и не смогли собрать, разочарована.
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Задоволена даним товаром на всі 100%
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Прийшла не вся в комплекті, верхніх деталей не вистачає
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
У жодному разі не купуйте, цей ширнепотріб. Взагалі комплектні деталі не підходять один до одного.
- Достоинства:
- Взагалі немає
- Недостатки:
- Усе
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Хозяйки не берите этот шерпотреб! Вывесили бельё, сушка складывается вместе с бельём, пластиковые перекладины очень хлипкие, почти не держут.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не держаться перекладины, выбранные деньги, не рекомендую!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Естетичний вигляд. Зручна
- Достоинства:
- Одночасно можна розмістити багато білизни. У складено вигляді займає небагато місця. Зручно розташовувати у будь-якому місці в квартирі
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Прийшла без інструкції, обіцяли вирішити питання, але досі інструкцію так і не дослали, мабуть досі фотографують.
- Татьяна
Доброго дня! Чому не опублікували скрин переписки?
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Удобно, практично, универсально.
- Достоинства:
- Перемещать по квартире одно удовольствие.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Не вистачило в комплекті 1 одного плеча. Треба перевіряти.
Чекаю на відповідь продавця як вийти з цієї ситуації- Недостатки:
- Некомплект
- Продавец Fimmi-shop
Доброго дня,нам дуже прикро за Ваш негативний досвід,з Вами обов'язково зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.З повагою "FIMMI-SHOP"
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Відправили швидко, все добре. В наборі не вистачає болтів, щоб повноцінно зібрати.
- Достоинства:
- Велика, зручна
- Недостатки:
- В наборі не вистачає болтів 12 шт
- Продавец Fimmi-shop
Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый
Очень хорошая практичная штука... Единственный минус был это трубочки выпадают и пришлось посадить их на клей ну и один болт был со сломанной резьбой его пришлось заменить
- Продавец Fimmi-shop
Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer. Цвет: Черный
Як можна продавати такий шлак? БОГ З НИМ, немає толкової інструкції, нахіба 4 коротких болта? Чому верхні прапорці НІЯК НЕ ФІКСУЮТЬСЯ? ЧОМУ З БОКОВИХ ПОЛИЧОК ВИПАДАЮТЬ ТРУБОЧКИ? І ЧОМУ КОЛЕСИКИ НЕ ЗАХОДЯТЬ НОРМАЛЬНО В ОТВІР?
Дуже слабка, ненадійна конструкція, обирав по відгукам на розетці. - Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VolTup. Цвет: Голубой
Зручна, займає небагато місця.
- Достоинства:
- Легка в збірці
- Недостатки:
- трохи тріснута одна труба
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Дуже гарна сушилка, місця займає мало, витримує навіть банні рушники. Рекомендую
- Продавец StarLight
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Цвет: Черный
Гарна сушарка, все працює. Легко збирати
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай. Цвет: Черный
Не хватает одной трубки в комплекте, боковые полочки не соединяются между собой трубками, потому как они короткие
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: SimpleUA
Нестійка,трубки низької якості і постійно випадають з пазів,доки вставиш з однієї сторони з іншої випаде,нервова система не довго не витримує типовий Китай
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Зібрала без проблем. Користуюсь із задоволенням.
Дуже виручає. Для дитячих речей-те, що треба- Достоинства:
- Компактна. Маневрена.
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Пока все нравится.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Зручна сушарка, зручна
- Достоинства:
- Зручність
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer. Цвет: Черный
склала за годину. Думала, що впораюся швидше. ДлЯ маленького балкону саме то
- Надія І***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Бело-голубой
Легко збирається, багато прання можна розвісити і немає перегинів на одязі. Рекомендую.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Серый
Користуюся півроку. Чудова річ. Дуже зручна в зимку під грубою, літом на веранді.
- Достоинства:
- Легка. Стійка. Міцна.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Серый
Очікував, що зараз знову пласкогубці буду діставати, але все зібралось на диво легко. Пази нормально зроблені.
Єдине що дійсно викликало питання - зверху оці тримачі для вішалок взагалі ніяк не закріплені. Просто насадка, яка вільно знімається і перехиляється.- Достоинства:
- На диво легко збирається
- Недостатки:
- Китай, що вже скажеш
- Продавец StarLight