- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Коричневый
Неплохой твердый коврик но пошире был бы ещё лучше
- Достоинства:
- Твердый
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Коричневый
Хороший килимок. Зручно на ньому тренуватися, робити асани й медитувати. Гарна текстура, доволі щільний, цупкий. У порівнянні з "паралоновими" - мені сподобався більше. Після придбання одразу вимив з милом і ніч провітрював (був запах аміачної селітри=). На наступний день вже з комфортом займався на ньому. Раз в тиждень протираю вологою ганчіркою.
- Надежда М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
килимок міцний, але дуже щільний тому і твердий. Хотілося трішки м"якішого...
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- твердий
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Сам килимок нормальний, але продавець невірно вказав розмір. Спочатку був 1850*650*5мм, замінили в описі та назві товару на розмір 1850*550*5
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Товар жахливої якості, твердий і слизький.
Буду купувати інший можливо дорожчий але такий щоб можна була займатися йогою.- Достоинства:
- Недостатки:
- Твердий та слизький
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Опис товару суцільна брехня.
Килимок твердий як камінь, займатися йогою/пілатесом/стрейчингом просто неможливо.
Краще заплатити більше і купити нормальний килимок.- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Твердий, важко скрутити.
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
При виконанні вправ з йоги, руки та ноги їду. Покупкою дуже не задоволена. Марно витрачені кошти. Не рекомендую!!!
- Достоинства:
- Не ковзає з нижньої сторони
- Недостатки:
- Має неприємний запах, твердий(він просто платмасовий), з лицевої сторони ковзає.
- Таня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже зручний. Не сковзає і не скручується
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий
Не підходить взагалі для фітнесу, твердий і вузькуватий, хіба що підкладати ще щось більш м’яке під нього, бо якщо просто покласти на підлогу, то дуже твердо
- Недостатки:
- Твердий, тонкий, вузький, не відповідає його призначенню
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий
Скоріше за все, цей килимок більше підходить для використання на природі.
Мінуси:
1) Дуже не приємний запах
2) Погане щеплення з підлогою (ковзає)
3) Занадто твердий
4) Важко скручувать і доставать з чохла
5) Вузькуватий - Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Коврик, чудовий мені дуже сподобався, вчасно прийшов, і матеріал твердий як треба. Я дуже задоволена ним
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Гарний килимок, не тонкий, зручний у користуванні, неприємного запаху не має, трошки вузенький, але то не страшно) Однозначно рекомендую для домашніх тренувань.
- Достоинства:
- Зручний, не тонкий
- Недостатки:
- Не маэ
- Кириленко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Не соответствует заявленной ширине на 10 см. В описании-65 см, на самом деле-55 см. Жёсткий.
- Достоинства:
- Яркий цвет
- Недостатки:
- Размер маленький
- Представник бренду
Добрый день, Надежда. Извиняемся за причинённые неудобства. Ширина коврика действительно 55 см. Ошибка в контенте. Меняем описание.
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Килимок чудовий! Якісно зроблений, не слизький, по розміру великий, ідеальний для високих людей.
- Галецкая С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Килимок чудової якості!
- Достоинства:
- Гарний вигляд, якість, розміри
- хадюкова д***
Он тяжёлый? Когда расправляешь его он не закручиваться обратно?
- Людмила О***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Коврик на вигляд гарний, але він пластмасовий. При виконанні вправ, руки та ноги ковзають. Покупкою залишилась не задоволена. Марно витрачені кошти! Не рекомендую!!!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Погано скручується та розкручується, пахне недобре.