- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: InteroLife. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Не раджу на 100%
Товар прийшов з двома великими проколами знизу матрацу.
При отриманні Продавець ФОП відмовився забирати брак, аргументуючи це тим, що надувні вироби не повертаються. Ви ніколи не зможете перевірити чи матрац не проколотий (не можливо надути матрац у відділенні пошти і шукати там проколи), до того ж коробка була ціла і товар був запакований, що означає, що перед відправкою ніхто вам його накачувати і перевіряти не буде. Тому ви купуєте кота у мішку і вас ще робитимуть ідіотом у стилі «сам винен - твої проблеми, нічого не знаю»
Отримаєте хамське відношення, цей ФОП брак не заміняє і гроші повертати за зіпсовану річ відмовляється.
Це величезний мінус, коли купуєте у таких ФОП- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Проколи знизу
- Продавец InteroLife
Доброго дня.
Шкода, що у вас склалося таке враження про покупку та нашу роботу.
Після отримання Вашого звернення ми уважно розглянули надані фотографії. На фото зафіксовані механічні пошкодження виробу у вигляді проколів на нижній частині матраца. Такі пошкодження не мають ознак виробничого браку та не належать до гарантійних випадків.
Саме тому ми не мали законних підстав для повернення коштів або заміни товару. Водночас ми пропонували безкоштовно надати ремкомплект за наш рахунок для усунення пошкодження та допомогти у вирішенні питання.
Ми завжди виконуємо свої гарантійні зобов'язання щодо товарів із підтвердженими виробничими дефектами, однак у даному випадку надані матеріали свідчать про механічне пошкодження виробу.
Дякуємо за зворотний зв'язок та бажаємо вам усього найкращого.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Місяць і він здався.грощі на вітер.
Представник брендуВітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (ссылка) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.
- Сніжана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Використовуємо щодня як тимчасове ліжко для двох дорослих людей і киці, якістю задоволені. Підкачуємо зовсім трішки десь раз на 4-5 днів. Щоб коти не проткнуи - намагаємось постійно тримати накритими бока ліжка: пледи, покривала, ковдри.
- Достоинства:
- Високе, зручне, не сильно здувається
- Недостатки:
- Наразі не помічено
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Firstsale. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Все доброе
Пропускає
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Vinka-baby. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Все топ
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Отличный матрас и правда как кровать
- Достоинства:
- Сам надувается
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Відмінна річ,дуже зручна.
- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
Представник брендуВелике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Евгения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Отличный матрас,очень большой и удобный
Немного сдувается,но это нормально для надувных матрасов- Достоинства:
- Большой
- Недостатки:
- немного сдувается
Представник брендуКористуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обрали INTEX
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Не думала що бувають такі зручні матраси! Функції виконує на всі 100
Дякуємо, що обрали INTEX
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Матрас не поганий, але швидко втрачає повітря.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Брали як додаткове ліжко для гостей пару разів на місяць дістати, на другому використанні почав спускати, думали якість погана - виявилося коти проткнули)
Спати зручно, надувається швидко але трохи шумно.- Достоинства:
- Насос для накачування та спускання, зручний.
- Недостатки:
- Маркий, збирає все з підлоги ( перед застиланням приберіть місце де стоятиме матрас, гучний насос
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Супер! Дуже сподобалося))) Не спускає, зручне і легке!!!
- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Не знайшла...
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Товар однозначно 5 звёзд. Сразу протестели . Очень удобный. Быстро надувается. Цвет, качество. Мне всё понравилось. Буду советовать друзьям. Спасибо за товар и отдельное спасибо курьеру за доставку. Всем мира.
- Достоинства:
- Много
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Виктория К***
Добрий день! хочу також замовити, не сдуває тримає ніч?
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Все ок, прийшов цілий, використовуємо як тимчасове ліжко, доволі комфортне для двох та котика)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Матеріал дуже міцний, нічого не рветься, навіть коли ліжко навантажене, білизна не ковзає.
- Достоинства:
- матеріал виготовлення, розміри
- Данило Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Матрац стабільний, навіть якщо сплять двоє, комфортний для декількох ночей.
Поки все добре
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Купляла для дачі коли приїжджають гості, на вигляд дуже класне, але після 3 надуття (використання)начав спускати
- Достоинства:
- Як повночінне ліжко
- Недостатки:
- Здувається, протягом ночі потрібно підкачувати
- Тимофій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Якісний та зручний. По висоті хороший - від підлоги на плитці не холодить, не дуже ковзає, мені подобається. Витримує, як на мене довго, я не часто підкачую, але і сплю не кожну ніч
- Достоинства:
- Ціна, комфорт
- Недостатки:
- Ні
- Олеся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Купували для дітей, їм подобається. Зручно, що він сам надувається, справиться навіть дитина, рекомендуємо)
- Недостатки:
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Для временной кровати – сойдет, можна брать. Отлично справляется со своей задачей, у меня вес не маленький, но на нем достаточно таки комфортно лежать
- Достоинства:
- Сумка для хранения, соотношение цены и качества
- Катя З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
"Ліжко чудове" подумала я коли забрала його з пошти та надула вдома, та потім одразу й здула. Але через деякий час довелось його використати, та моєму розчаруванню не було меж. Клапан не тримає, ліжко спускає, довелося за ніч вмикати його декілька разів.
- Анатолий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Обробили і доставили замовлення швидко. Якісне і зручне ліжко.
На жаль замість ширини 1,5 м надіслали 0,99 м(
Відразу не був потрібен, відповідно помітили невідповідність вже запізно для повернення((. Використовуємо на одну ніч, тому скільки витримує без підкачки важко сказати, але на одну ніч - витримує без проблем. Легко надувається (якщо є е/енергія), легко здувається і з насосом і під своєю вагою також, але довше. Висота 46 см дуже зручна, особливо для тих у кого є проблеми з ногами. Тримає форму і при цьому м'який. Матеріал не слизький, тому зручно спати. Щоб був якийсь запах не приємний - не було.
Головне - при отриманні перевіряйте розмір, який вказано на упаковці!- Достоинства:
- Швидко надувається і здувається. Зручна висота. Якісний матеріал. Дуже простий в експлуатації. Для зберігання потребує не багато місця. При необхідності легко перевезти/перенести на інше місце.
- Недостатки:
- Якщо не має е/енергії, то як накачувати? Поки не знаю.
ВАЖЛИВО:
Можуть прислати не ваш розмір - уважно перевіряйте при отриманні!!! В моєму випадку і не зовсім та річ що хотів і дорожче...
- Степан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Супер, задоволений покупкою. Вибір дуже великий, купа відгуків, тож обирав довго. Рекомендую, за ніч почуваєшся відпочившим, не здувся після першої ж доби. В цілому проспав на ньому 4 ночі підряд, за цей час тільки під кінець трохи накачав, робіть висновки самі.
- Достоинства:
- Швидко надуваться, якість товару
- Данило Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Чудова альтернатива звичайному ліжку. Користуємось з дружиною два місяці, інколи кіт випробовує його, але все норм. Надувається за кілька хвилин, зручно зберігати в сумці – не припаде пилом. До якості нарікань нема.
- Достоинства:
- Добре тримає повітря, компактне
- Недостатки:
- Не знайшов
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Брали матрац для відпочинку на природі та походів, а зараз згодився для коридору під час тривоги. Надійне спальне місце, за весь час не підвів нас. Здувається поволі, підкачувати постійно не треба та й на максимум надувати не треба. Ніяких тріщин або дірочок не з'явилося
- Достоинства:
- Ціна, сумка для зберігання, якість
- Недостатки:
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Великий високий матрац, спати можна але не без недоліків.
1. Він скрипить (я не знаю, що у ньому скрипить, можливо - резинові перегородки труться всередині). Реально - кожен поворот на інший бік як на скрипучому старомі ліжкові.
2. Він трохи підспускає. Поки не критично, але кожен вечір потрібно підкачувати.
3. Дуже шумний насос. У мене був до того інший матрас цієї ж марки з насосом, але той працював значно тихійше. Цей...ніби ракета летить за вікном... - Репкина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Гарний товар. Великий матрац.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
После месяца експлуатации начали появляться дыры, уже штук 20 пришлось ремкомл докупать, пости каждый день латаю, животных с когтями нету, контакт с колющими режущими исключён
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество материала ужасное
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Все отлично. Надувается сдувается встроенным насосом. Есть возможность накачать ручным насосом интекс. Накачивается минут за 5. 2 день пользования ничего не сдувается
- Достоинства:
- Быстрая кровать
- Недостатки:
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
За ніч спускає повітря приблизно на 30%. Неякісна річ
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісна річ
- Тесленко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Гарні стосунки. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Матрас ужасен, после первого использования становится не герметичен - спускает воздух. Причина - брак в линии швов, который проявляется после первого использования (микро трещины). После претензии к продавцу, последний проигнорировал ссылаясь, что возврат может быть исключительно неиспользованного товара, и предложил приобрести «Жидкую латку» - клей для устранение трещин и проколов.
Наверно эта практика у них постоянна.
В данный момент использовал матрас 3 (три) раза и все три раза после использования ремонтирую указанным способом.- Достоинства:
- Быстро ремонтируется Жидкой латкой
- Недостатки:
- Брак в линии шва, образовываются микротрещина, после первого использования.
- Продавец Гарні стосунки
Добрий день. Ви цей матрац купували півтора роки тому. У квітні минулого року. Ця проблема може бути присутньою тільки унаслідок сильного перекачування і підвищеного навантаження.
Якщо виріб не перекачувати і дбайливо до нього відноситься(не влаштовувати з нього батут), воно служить роками. - Тесленко В***
Да, прибрел 1.5 год назад для определённых целей - отдыха на даче и недавно переклеивал его вновь! Поэтому и советую людям, чтобы не мучались как я!
Касательно перекачивания матраса, этот момент не регулируется никакой инструкцией.
По Вашем словам его лучше вообще не использовать - а, просто смотреть на него в полунадутом состояние, тогда так и пишите…
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Пользовались товаром 1.5 месяца каждый день,очень довольны покупкой!!!Подкачивали 1раз в неделю,матрас не прогибается под человеком,нет дискомфорта что спишь в яме!Рекомендую!!!Продавец быстро и качественно всё оформил!!!
- Недостатки:
- Не обнаружили
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Не хватает на всю ночь, быстро спускает!
- Достоинства:
- Вместительный
- Недостатки:
- За пять-шесть часов сна - сдувается, спишь верх ногами!
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый
Класний матрац!!!