- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Натуральное дерево. Глубина: 60
Судячи з розділу "Питання" проблема з usb-c не лише у мене.
Підтримка пропонувала лише варіант відправки повністю усього столу назад для діагностики проблеми. Варіант відіслати лише блок що відповідає за зарядку не розглядається.
В такому випадку простіше відмовитись від usb-c ніж займатись збіркою/розбіркою і відсиланням/забиранням столу декілька разів.
Шкода, бо по інших параметрах стіл хороший.- Достоинства:
- стіл хороший
- Недостатки:
- usb-c не працює
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Юра О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Жахлива якість збірки.... відмовився від огляду на пошті, оскільки надіявся що за такі гроші це буде хороша якість. А ДАРМА . Відкривши вдома зрозумів,що більшість болтів якими кріпиться сама дерев"яна столешня, просто відірвані , вирвані з дсп, тай ті , котрі залишились тримались так, що я міг їх відкрутити пальцями, болти не призначені для такого типу матеріалу і такого типу кріплення, ДАЛІ я вже НЕ був розчарований тим , що у одного з кріпленнь ніжки , яким вона кріпиться до столу. була збита різьба тобто ніжка яка кріпиться до столу 4 болтами, кріпилась тільки на 3 болти, інший просто прокручувався,.... повертати назад не було змоги, оскільки швидше було усунути проблему самостійно ПРИКЛЕЮЮЧИ столешню до основи каркасу, але це додаткові 500 + грн на клей -герметик , скотч і тд..... але враження не приємні....
- Достоинства:
- функціонал , оригінальність
- Недостатки:
- якість збірки.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації зі столом, бренд Officepro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Ми постійно працюємо над покращенням якості товару та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Отримав цей стіл нещодавно і загалом задоволений. Є лише кілька зауважень: USB-C порт не може зарядити навіть iPhone, а безпровідна зарядка сильно нагрівається. А так загалом стіл чудовий, задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Безшумний в роботі. Легко зібрати.
- Недостатки:
- Вбудований USB-C порт занадто слабкий: він не може зарядити навіть iPhone, не кажучи вже про ноутбуки. Безпровідна зарядка сильно нагрівається.
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що в цілому вам сподобався стіл Officepro ODE111B та ви з легкістю його зібрали. Вбудовані порти USB A та USB C мають потужність 15W. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.
- Валерія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60
Купила стіл, вибирала дуже довго, і обрала так як цей стіл був найкращий по характеристикам. Збирається доволі просто по інструкції.
Єдине, що не було написано в інструкції як чіпляти гак, але ми зрозуміли, що можна чіпляти в будь яке місце до стола.
Найголовніша проблема і недолік - не працюють входи на usb та type-c. Дуже цим розчарована, так як дивилась столи саме з цими входами Якщо вирішили б цю проблему, то я обов’язково змінила б оцінку, бо взагалі стіл дуже сподобався . Але в кінці дуже зіпсувався настрій (- Достоинства:
- В цілому стіл класний
- Недостатки:
- Не працюють входи usb і type-c
Представник постачальникаДоброго дня, Валерія! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався стіл Officepro ODE111B. Бренд Officepro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Впевненні надалі ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.
З повагою, Officepro!
Представник постачальникаДоброго дня! Доповнення, щодо ситуації. По звернені було здійснено сервісне обслуговування, в процесі якого була виконано заміна блоку керування (пульт керування з USB A та USB C виходами). Після діагностики блок виявився справним і заявлена проблема не підтвердилась. Але в процесі діагностики була виявлена невідповідність описи технічних характеристик у картці товару. Ми провели детальну перевірку характеристик з виробником та у найкоротші терміни виправили інформацію на актуальну. Фактично виходи USB заряджають пристрої у межі 15 Вт. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.