- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво
Спочатку думала що занадто дорого, але воно того варте. Ідеально входить в комірку поштомату. Надійно запаковані, ще й коробку можна повторно використати бо легко складається.
- Достоинства:
- Все таки річ потрібна, не шкодуйте грошей, бо коли ти знаєш що у тебе все чисто та повний порядок, то на душі легше. Це ваш спокій.
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец OLDI мандруй красиво
Анно, щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий і теплий відгук!
Ми дуже раді, що набір контейнерів для сипучих повністю виправдав Ваші очікування та приніс відчуття порядку й комфорту.
Нехай на кухні завжди буде чисто, красиво й затишно!
Будемо раді бачити Вас знову!:-)
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво
Якістю, розмірами задоволений
- Продавец OLDI мандруй красиво
Олександре, дякуємо за відгук!
Раді, що Вам сподобалися ємності.
Приємного Вам користування!:-)
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво
Просто вау. Ми нарешті гарно розклали нашу колекцію чаїв і підписали їх. Гарної якості пластик, гармонійно виглядають контейнери ти сам робиш написи на наліпках.
Все гарно запаковане і ціле приїхало.- Достоинства:
- Якість та естетичність
- Недостатки:
Тетяно, дякуємо Вам за відгук
Дуже приємно, що Ви залишились задоволені якістю та пакуванням.
Приходьте до нас ще, будемо завжди Вам раді!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво
Дуже задоволена покупкою. Це найкращі пластикові контейнери (баночки) для зберігання сипучих, що я бачила та крутила в руках. В них ідеально все: ємність, форма, висота, зручність.
В баночку ємністю 1 л входить від 800 до 1300 гр сипучих, в залежності від величини фракції чи зерна.
В комплекті йдуть наліпки та маркер.
Завдяки витягнутій формі, на поличку шириною 34 см та глибиною 30 см входить 16 баночок, що дуже економить місце, та допомагає гарно організувати простір.- Достоинства:
- Зручна форма.
Зручний об'єм.
Приємна ціна за 10 (!!!) баночок
Естетичний вигляд.
Наліпки та маркер в комплекті.
- Продавец OLDI мандруй красиво
Маріє, щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук!
Нам неймовірно приємно, що Вам все сподобалося!
Окрема подяка за реальні приклади організації простору - це дуже цінно для нас і для інших покупців
Нехай ємності служать Вам довго та приносять задоволення від порядку
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво
Чудовий набір , замовляла собі і мамі на подарунок!)
- Продавец OLDI мандруй красиво
Катерино, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що набір сподобався і Вам, і Вашій мамі. Хай він стане зручним помічником у повсякденному житті! Завжди раді Вашим замовленням!:-)