- Людмила У***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ. Размер: 120x200
- Достоинства:
- хороший наматрасник, легко лег на матрас, защищает.
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: RKGoods. Цвет: Белый. Размер: 180x200
На вигляд якісне простирадло. Шелестить. І най незручніше це те що - постіль зіскользує постійно. Можливо якщо постіль простирадло на резинці то це водонепроникне простирадло буде зручне
- Достоинства:
- Якісно пошите
- Недостатки:
- З нього зіскользує простирадло і шарудить
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 80x200
Простирадло хорошої якості. Було б добре, якби в асортименті були і ширші простирадла 90 см, 1м.
- Достоинства:
- Водостійкість, нормальні резинки.
Представник постачальникаІрино, дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви задоволені якістю простирадла та його характеристиками. Дякуємо за пропозицію щодо розширення асортименту — обов’язково передамо її у відповідний відділ для розгляду.
З найкращими побажаннями, команда ТЕП!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x200
Гарна річ. Зручна у використанні. Незамінна для дому
- Достоинства:
- Водонепроникність
- Недостатки:
Представник постачальникаШановна Ірино! Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Ми раді, що товар виявився зручним у використанні та став незамінним у Вашому домі. Сподіваємось, що він буде служити Вам довго та приносити задоволення.
- Эмма Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 90x200
Нормально.
Представник постачальникаШановна Еммо! Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що товар вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити вам тільки позитивні емоції.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x200
Через рік використання припинило виконувати свої функції
- Сидор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 180x200
Купляла на ліжко для малої дитини.
Користувалася вже різними наматрасниками, цей поки найгірший
На дотик як тонесенька куртка-вітровка. При рухах шарудить сильно.
Ще один такий не купила б
Чи буде виконувати функцію водовідштовхування не знаю і сумніваюся , бо тканина дууууууже тонка.- Недостатки:
- Тоеннький, шарудить
- Виктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 80x200
Спасибо!
Представник постачальникаВікторе, спасибі і Вам!
Користуйтесь із задоволенням!
З повагою,
ТЕП
- Лахно Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 80x200
Рекомендую.
- Достоинства:
- Не пропускає вологу. Добре фіксується на матраці.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
Представник постачальникаГалино,
Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію! Ми дуже раді, що Ви задоволені нашим продуктом.
Для нас важливо, щоб наші товари відповідали вашим очікуванням, і ми раді чути, що наш виріб добре фіксується на Вашому матраці та не пропускає вологу.
Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість та комфорт для наших клієнтів.
З повагою,
ТЕП
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x200
Працює, трохи гріє, але на зиму прекрасно
Представник постачальникаДобрий день, Яна! Дякуємо що обираєте продукцію ТЕП! Бажаємо приємного використання! Ваша команда ТЕП.
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x200
Простынь оказалась недышащая
- Достоинства:
- не промокает
- Недостатки:
- парит
Представник постачальникаДобрий день, Людмила! Нам прикро що у вас склалося негативне враження при використанні простирадла. Хочемо зазначити, що простирадло з ламінованої термопластичної тканини мембрани, призначення якого є непроникність рідин та вологи, що зменшує його гігроскопічність та проникність повітря, порівняно з простирадлами з натуральних тканин. Рекомендуємо його покривати простирадлом з натуральних тканин. Ваша команда ТЕП.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 80x200
Чудовий водонепроникний наматрасник
- Недостатки:
- Дуже тоненька тканина.
Представник постачальникаДобрий день, Світлана! Дякуємо що обираєте продукцію ТЕП! Бажаємо приємного користування та нових текстильних оновлень разом з нами. Ваша команда ТЕП.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 80x200
Дуже добре поглинає вологу і запах. Не пропускає протікання. Матрац сухий. Брала для пенсіонера з нетриманням. Простирадло впоралося на відмінно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Відповідає своєму призначенню
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за високу оцінку нашій продукції! Бажаємо приємного користування! Ми працюємо для Вас. Ваша команда ТЕП.
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 160x200
очень выручила , так как у близкого человека проблемы ... простынь качественная и надёжная
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 90x200
+++
- Достоинства:
- Купили в на початку жовтня , матеріал тканини приємний на дотик , маленька дитина вилила випадково склянку води, матрац залишився сухим та не ушкодженим. Ціна відповідає якості виробу. Для потреб маленької дитини , яку навчаєш до горщика, те що треба.
- Недостатки:
- поки не знайшли.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 180x200
На матрас села отлично, функции выполняет на 100%
- Достоинства:
- Отлично выполняет свои функции
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x200
Рекомендую.
- Достоинства:
- Действительно не промокает, после стирки быстро сохнет, запах не впитывает.
- Недостатки:
- Aryna S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 120x200
визуально качественный товар а как в использовании, стирке- пока не знаем
- Достоинства:
- по моему недорого
- Недостатки:
- пока не знаем
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x200
Купила, так как хочу сохранить в целосности кровать от двоих маленьких деток. С задачей справилась. Если брать,то две для смены.
- Достоинства:
- Качественный пошив
- Недостатки:
- с нее сползает хб простынь, ее тоже надо покупать на резинках
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 80x200
Ребенок обпился компота и впоряде описался. Матрас остался сухой. Не скользкая. Покупкой довольна.
- Пасько С***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x200
Очень нужная вещь , берите 2.
Цена хорошая, в стирке пока не разлезлось .
Все же наш производитель, я плюсую- Достоинства:
- качество и цена
- Светлана Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 160x200
Отличная простынь - чехол Waterproof,на все непредвиденные случаи жизни,а также для повседневного использования для отдыха на на кровати с матрасом! Долговечная и практичная!
- Достоинства:
- Замечательный чехол - простынь!
- Недостатки:
- Еще нет!
- NataПродавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 90x200
Нормальная простынь-выполняет свои функции (брала для пожилого человека),хорошо стирается. Цена-качество полностью соответствует. Буду заказывать еще одну.
- Алена П***
А стираете в стиральной машинке, на обычном режиме 40 градусов?