Отзывы покупателей о The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% - Сыворотка с витамином B3 и цинком - 60ml

Оценка пользователей 4.2/5
  • Отзывы про товар продавца Aloe4Us
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe4Us. Объем: 60 мл

Моя любимая сыворотка Niacinamide 10% прилетела ко мне быстрее, чем я успела допить утренний кофе!) девушка позвонила, чтобы уточнить заказ-такой сервис прям греет душу.
    Люблю, когда все так оперативно!)

Достоинства:
    Вчера заказала, сегодня сыворотка уже выравнивает цвет лица и делает кожу такой лёгкой и светящийся.
    Люблю такой молниеносный сервис! Спасибо!
  • Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TaSHi. Объем: 30 мл

Товар не оригинальный. На сайте не находит по коду. Очень расстроилась покупкой.

• Неділі К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TaSHi. Объем: 30 мл

Я люблю користуватися цим продуктом

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe Skin Care. Объем: 30 мл

Порадили для жирної та проблемної шкіри.
    Після перших днів застосування стало набагато гірше, навіть не думав що шкіра може бути такою жирною, значно додалося проблем на шкірі(але це точно була не алергічна реакція), хотів викинути взагалі цю сироватку.

Але все таки вирішив продовжити користуватися, і вже на 2 тиждень шкіра почала робитися чистою, хоча все ще трохи надміру жирною, а після 4 тижнів взагалі майже ідеальною у порівнянні з тим що було до застосування.

Раніше користувався багатьма різними засобами, але лише від цього отримав реально позитивний ефект.

Достоинства:
    Дійсно допомогло з жирною і проблемною шкірою
    Недостатки:
    Можливо це індивідуально, але на початку застосування можливо тимчасове погіршення стану шкіри
    • Продавец  Aloe Skin Care

Доброго дня. Вперші дні використання сироватка витягує все з шкіри та розпочинається процес очищення, тому спочатку подразнення , а далі результат

• Юра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TaSHi. Объем: 60 мл

Лучшая сыворотка которую я использовал, после неё лицо как у помидорки, советую всем если вы хотите (а если честно то процент очень большой взял, надо было %5

Достоинства:
    красное лицо после нанесение
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe Skin Care. Объем: 30 мл

Отличная сыворотка против рыхлой и проблемной кожи. Благодаря ей кожа ровная и здоровая, тональным практически не пользуюсь теперь. От души рекомендую.

Достоинства:
    Быстрая доставка, всем довольна
  • Маркевич М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TaSHi. Объем: 30 мл

Замовлення отримала швидко, товар якісний. Дякую все чудово.)

• Шембель А***

Сироватка підійшла ідеально
    Результат після використання побачила вже майже одразу після декількох днів використань
    Підійшла і чоловікові з проблемною шкірою

Достоинства:
    Для всіх типів шкіри результат майже одразу
    Недостатки:
    Жодних
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe Skin Care. Объем: 30 мл

Сервіс супер! Замовлення отримала дуже бистро!

• Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe Skin Care. Объем: 30 мл

Товар прийшов швидко, без пошкоджень. Робота магазину на відмінно.