Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Влажный корм Nature's Protection Adult Lamb для взрослых собак всех пород с ягненком 200г

Оценка пользователей 3.86/5
  • Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormynka.store. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г

Дуже задоволена кормом Мій йорк їсть без проблем, все підходить. Часто роблю замовлення, ніяких проблем з концервами не було)))

Достоинства:
    Хороший корм
  • Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 400 г

Брав 3 банки, годували собаку 2 рази, після чого під вечір у собаки почалася сильна рвота та діарея, якої не пам'ятаємо дуже-дуже давно. Під ранок у собаки пішла друга серія рвоти з діареєю. Цілу добу годували ентеросгелем, сьогодні вже дали сухий корм Роял канін (базовий, який даємо все життя), стан чудовий і можна вважати, що консерва повністю вийшла. Термін придатності ок, проблема мабуть в самій суміші. Не рекомендую таке купувати, якщо бодай хоч трохи любите свою тваринку.

Питання до розетки: чи можна повернути 2 невикористані консерви?

Вітаємо, Юрій! Дуже шкода що так трапилось із вашим песиком, добре що зараз він у чудовому стані. Підкажіть як давно ви купуєте нашу консерву і як часто за день ви йому давали?

• Юрий М***

Ще до війни годували місяць Вашою консервою, місяць роялканін. Все було наче ок. Під час війни песик емігрував до Європи, минулого літа повернувся до Києва, їв лише роял канін. Захотіли повернутись до статорї схеми - чергувати. Але трапилась велика проблема. Годуємо собаку о 10 ранку і о 7 вечора

• Оксана П***

Замовила 2 штуки цієї консерви з ягням - прислали одну з ягням, другу банку з іншим смаком. При отриманні відмовилась від іншої. Замовила ще раз дві банки з ягням - та ж ситуація! Одну взяла, від другої відмосилась.
    Розетка, перевіряйте, будь ласка, що ви відправляєте покупцям. Це корм для собак з чутливим травленням, для чого мені відправляти інші смаки. Тим більше кожен смак в цього виробника іншого кольору, це не випадково попутали, а просто відправили що-небудь.
    Цікаво, якби я замовила 5 банок цього корму - ви пришлете 5 різних смаків, чи як? :)

Достоинства:
    Корм підходить собаці
    Недостатки:
    Розетка відправляє інші види цих консерв

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Леся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г

Замовила декілька банок вологого корму, при отриманні звернула увагу, що банки ніби трішки піддуті. Перевіривши термін придатності та знаючи що це хороший корм (ми самі користуємось сухим, а також враховуючи численні позитивні відгуки), замовлення забрала.
    Однак, на превеликий жаль, через кілька годин після їди почався розлад, а на ранок ще й рвота.
    Ось така "смакота".
    Звичайно, більше давати не буду.
    Відкриту банку не поверну,
    а що робити з рештою?
    Їх можна повернути?

Достоинства:
    Торгова марка

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 200 г

Отличный корм)
    Моему чихуа очень нравится
    Аллергии нет)

• Ирина Ч***

Хорошие консервы,нам подошли. Брала для йорка.

Доброго дня! Дуже дякуємо за Ваш відгук, нам приємно, що Ви обираєте найкраще для Ваших улюбленців)

• Лилия Б***

Ела собака хорошо, ещё просила добавки.

Достоинства:
    На запах даже приятно пахнет.
  • Маргарита П***

2 банки по 800 грамм пришли надутые. Подлежат ли они возврату?

Эксперт Rozetka

Добрый день, Маргарита! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.

Представитель поставщика

Добрый день, Маргарита!
      Все консервы имеют максимально плотное заполнение влажным кормом "под край", что может вызывать минимальный люфт верхней крышки. Если же крышка консервы выгнулась дугой - после обращения на Розетка.юа мы заменим ее.
      Спасибо за обращение!

• Юличка

У собаки аллергия на курицу и говядину, приходится брать гипоаллергенные корма. Этот корм понравился, собака трескает его на ура)) Состав хороший, запах приятный, на вид корм приличный.
    Заказ пришел вовремя, со скидкой в честь днюши Розетки.
    Розетка, с днём Рождения!

Достоинства:
    Гипоаллергенный, состав
    Недостатки:
    Не обнаружили