Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Versele-Laga Nature Cuni Junior - Суперпреміум беззерновий корм для кроленят 0.7 кг

Оценка пользователей 4.6/5
  • Отзывы про товар продавца Гризляндія
  • Елеонора Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 700 г

Дуже якісний без зерновий корм, мій кролик починає пищати, коли я беру упаковку у руки)

Достоинства:
    Без зерна, корисний, смачно пахне
    Недостатки:
    Ціна відповідає якості
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за гарні оцінки та відгук. Цей корм дійсно є дуже корисним та збалансованим. І звісно, без зерна, тому не шкідливий

• Шураева Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г

Отличный беззкрновой корм. Ничего лишнего и вредного. Беру пачку второй раз. У меня двое кролей. Пачки хватило на месяц (плюс сено конечно, соль, мел и вкусняшки с грядки (морковь, груша, слива, яблоко, петрушка, укроп, щавель подвяленное).

Достоинства:
    Много полезных веществ, премиум класс, гранулы целые, приятный запах. Съедают всё. Подходит даже самым маленьким кролям до 8 месяцев. Чистое, без мелкой пыли.
    Недостатки:
    Пришёл корм от розетки со сломанной застёжкой, использую прищепки. Также мои кроли не едят горох и сено из этого корма, но это не делает корм плохим. Дороговато, но качество того стоит.
    • Наталія Ю***

хіба щавель кролям можна їсти???

• Антон
    Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г

Кролик кушает только его)

Достоинства:
    состав
    Недостатки:
    их нет
  • Дарья
    Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г

Едят, состав хороший!

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г

Сьогодні забрала посилку, корм свіжий гарно пахне наша малеча з задоволенням смакує, будемо замовляти ще)

Достоинства:
    Доступна ціна, швидка доставка, гарно пахне
    Недостатки:
    Питання до укр пошти доставка коштувала 100 грн хоча на сайті вказано було безкоштовно
    • Продавец  Котогав

Ганно, щиро дякуємо за такий теплий відгук
      Дуже раді, що корм свіжий, сподобався вашій малечі та смакує із задоволенням
      Дякуємо, що відзначили ціну та швидку доставку — нам це дуже приємно.
      Щодо вартості доставки — інколи Укрпошта може додатково нараховувати послуги залежно від параметрів відправлення або післяплати. Нам шкода, що виникла така ситуація .
      Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г

Все супер , наша красуня їсть з задоволенням

• Продавец  Котогав

Катерино, щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно знати, що ваша красуня їсть із задоволенням — це найкраща оцінка для нас.

Нехай росте здоровенькою та радує вас щодня! Завжди раді вашим наступним замовленням.

• Олександра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г

Це найкращий корм на українському ринку для кроленят. У цьому магазині вигідно його купувати. Магазин працює якісно та швидко.

• Продавец  Котогав

Олександро, щиро дякуємо за такий теплий відгук . Приємно чути, що Ви обрали саме наш магазин і залишилися задоволені якістю обслуговування та кормом . Завжди будемо раді новим замовленням і готові подбати про Ваших улюбленців!

• Елена Б***

Чудовий корм

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Екатерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г

Хороший корм. Свежий. Кролик доволен)

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г

Мои кролики (все трое) выели только гранулы и немного моркови, после чего ходили чихая. Пришлось перебрать корм, после чего у меня остались гранулы и 1/3 остального пыльного состава. Как для корма разработанного крольчатам великоваты гранулы, я дополнительно измельчала

Достоинства:
    корм без зерновой, состав вроде хороший
    Недостатки:
    корм очень пыльный (наверное из-за сена в составе).
  • Злата К***
  • Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г

Не оригінальний корм цей корм всередині для дорослих кролів і він іншого кольору і запаху . Кролик 3 дні не хотів його їсти купили в зоомагазині відразу накинкувся