- Марко З***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст
Замовив 9 грудня отримав 11
Просоужиі до сьогоднішнього вечора
Сподіваюсь на зворотній зв'язок з продавцем про повернення грошей або заміной кабеля- Достоинства:
- Приїхав
- Недостатки:
- На пару місяців
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст
С прошлым кабелем такой беды не было, так что боюсь проблема в самом кабеле, либо брак либо не качественное изделие.
Не скажу что плохо, но и не посоветую- Достоинства:
- Хорошо передаёт картинку, задержки не замечал.
- Недостатки:
- Перегревается на одном из концов (HDMI в моём случае), пропадает картинка на 1-2 секунды
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст
Хороший кабель, проблем нема
- Достоинства:
- Все
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Контраст
Використовую декілька днів з міні пк, поки все ок
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Контраст
Працює
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст
Добрий якісний товар. Опис відповідає дійсності.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст
кабель не належної якості, перегрівається на вході в монітор (hdmi) не раджу до покупки
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Перегрівається на одному кінці, не зрозуміло скільки пропрацює
- Продавец Контраст
Доброго дня. Ви вказали, що кабель перегрівається? Чому Ви так вирішили? Перегрів - це вихід зі штатної температури та збій роботи. А цей кабель і ПОВИНЕН грітися і саме з одного боку роз'єму – там розташований активний перетворювач, а алюмінієвий корпус роз'єму якраз виступає радіатором, який відводить тепло для нормальної та тривалої роботи. У пластковому корпусі Ви б цього не напіввідчули і були б спокійні, але при цьому ризики перегріву були б куди вище.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Контраст
Працює добре
- Достоинства:
- Оплетка кабеля
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст
Прислали не той перехідник. Зазначено Display Port - HDMI, прислали Type C - HDMI.
- Продавец Контраст
Добрий день. Нам дуже шкода за нашу помилку. Та ми виправимо ситуацію з посилкою.
- Олександр О***
Продавець швидко вирішив проблему - замінили на той що в описі, дякую. Перевірив - працює.