Отзывы покупателей о Подвесная лежанка - гамак для кошек Window Mounted Cat Bed

Код:  423622020
Оценка пользователей 4.87/5
  • AI аналіз відгуків
    114 відгуків:  позитивна ~82%, нейтральна ~8%, негативна ~10%
    Проаналізувавши 114 відгуків користувачів про лежак-гамак для котів на вікно, можна зробити висновок: продукт загалом дуже подобається власникам котів, більшість тварин швидко звикають і із задоволенням користуються гамаком. Особливо цінується його місткість, простота монтажу, невисока ціна та здатність витримувати навіть великих і «активних» котів. Доставка та якість сервісу — на високому рівні. Головна суттєва претензія — присоски: хоча більшість користувачів задоволена їх міцністю, чимало нарікань саме на періодичне відпадання конструкції. Окремо радять уважно виміряти вікно перед покупкою, бо гамак досить широкий. Загальна тональність — переважно позитивна, хоча є окремі негативні відгуки щодо надійності кріплень.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Даша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Бежевый

Сьогодні забрала посилку з поштомату.
    Замовляла беж а отримала зелений. Обурює те, що продавець навіть не попередив про те що немає такого кольору в наявності. Бо я замовляла саме під стиль квартири а приїхало геть не то.

Недостатки:
    Замовляла беж прийшов зелений
  • Іванна Я***

Доброго дня. Замовляла 2 лежанки. Прийшла 1. Коли буде ще одна?

Виправимо

• Інна Д***

Прикріпила і вже майже пів року тримається але самого маленького 7 кг не витримав ))один раз впав більше не йде на лежанку )

Достоинства:
    Чудово тримається і всім вистачає місця на вікні .
  • Кіріл С***

Котяра тепер дрихне майже завжди тут,трішки по розміру вікна не підійшла,а так все чудово

• Олександра
  • Дарья П***

Быстро приехал, быстро собрали, котик остался довольный))

• Марія

Очень классна вещь, кошка теперь спит только на ней. Присоски фиксируются довольно надежно, но нужно очень хорошо обезжирить стекло. В общем, покупкой довольны)

• Анастасія К***

Вже втретє замовляю, для двох своїх і батьківських)) все подобається, зручно, легко збирається; рекомендую дуже щільно протирати скло антижиром, і на присоски сильно надавлювати, щоб точно закріпились)

Недостатки:
    Навряд чи підійде для котиків важче за 8кг; мої двоє товстунів туди залізли, посварились і впали
  • Наталія

Товар хороший, котику подобається)Брали як доповнення до віконної годівнички, тепер у Сімби є свій «телевізор».

Достоинства:
    Подобається котику
    Недостатки:
    Замовляли розмір 55,8*25 а прийшов 54*32 ,як виявилось розмір тільки один у продавця.
  • Кондрачук Т***

Все супер, вже другий тиждень надійно вісить, кітик дуже полюбив )) якщо в когось погано тримається, протріть вікно спиртом

Достоинства:
    Гарно тримається, витримує велику вагу
  • Анна К***

Кішечка задоволена, радо спить на лежанці

• Інна Д***

Не знаю як в кого а у нас постійно падає.

Достоинства:
    Легко збирається
    Недостатки:
    Не тримається .
  • Яковлєва О***

Кошенятам сподобалось, якість класна

• Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи

• Игорь Л***

Кішечці подобається в ній відпочивать, перший раз боялася, але потім облюбувала

Достоинства:
    Новий спальник для кішечки
  • Світлана Б***

Дуже хороші і якісні гамаки за прийнятною ціною. Один гамак без проблем витримує двох котів сумарною масою 12 кг і навіть їхнє вовтузіння і бійку за гамак. Купила вже третій, бо зʼявилась третя кішка і всі хочуть спати у гамачку

• Продавец  SAM groupe

Дякуємо Вам за довіру до нашого магазину та високу оцінку нашої роботи та товару!

• Антон К***

Швидка доставка, проста конструкція, легкий монтаж. Кішка дуже задоволена, і ми!

Достоинства:
    Легкий монтаж.
    Недостатки:
    Трохи марке.
    • Продавец  SAM groupe

• Дмитро С***

все чудово!

• Надежда С***

Дякую, все добре !

• Павло З***

Прикольна річ, кішки сподобалось

• Юлія П***

Лежанка добра, киці подобається та на вікні тримається чудово, дякую за швидку відправку

Достоинства:
    Зручна

• Анна Б***

Все чудово

Достоинства:
    Зручна, якісна, приїхала швидко

• Артем

Я шось не подивився на ширину, і в результаті гамак не вліз на створку, але підпилив поперечні перекладини і все ок. Раджу, кіт в захваті)

Достоинства:
    Коту сподобалось, це головне)
    • Продавец  SAM groupe

• Татьяна М***

Класна, котику подобається

• Юрий

Все норм. Тримається на склі теж надійно. Шерстяний більше 6 кг

• Юрий

Додатково ( кот впав три рази) Перше - верхні присоски повинні бути горизентально перемичці шнурку. Два рази шерстяний розтягувався, та вискочило ніжне кріплення, тому можна обробити якимсь клейем

• Ксюша К***

Зручний гамак, наш котик задоволений, тепер може лежачи дивитись у вікно

Достоинства:
    Зручно

• Віра З***

Кішка в захваті

• Володимир К***

Все чудово, швидко доїхала посилка, котик задоволений

• Еровенко Р***

Гарна та міцна конструкція. Ще докупи м'якенькі подушки.
    Замовники задоволені!

Достоинства:
    Якість, ціна

• Олена М***

Обидва гамаки прийшли в хорошому стані, все ціле.
    Встановили їх легко, вони тримаються, видержують навантаження і не відпадають. Кішка дуже задоволена! На одному з гамаків трошки підрізали трубки з’єднання і встановили на невелике по ширині вікно. Тросики металеві і кішка не перегризке їх

Достоинства:
    Міцні присоски, можна зменшити ширину гамака (доведеться відпиляти зайву ширину трубки з'єднання))
    Недостатки:
    за місяць користування не знайшли
    • Продавец  SAM groupe

• Марина М***

Гарний, зручний. Котик поки не дуже зацінив але я не втрачаю надію

Достоинства:
    Легко монтувати) міцний
    Недостатки:
    Не фіксується тканина
    • Продавец  SAM groupe

• Оксана К***

Це просто класс

Достоинства:
    Добре тримає тварину,легко збирається.
    • Продавец  SAM groupe

• Анна Р***

Лежанка 11/10

Достоинства:
    буде знати де шукати вашого котика,з лежанки злазити не буде

• Михайло

Супер гамак, купували як подарунок кішці на день народження, дуже сподобався. До замовлення ще поклали рукавичку для розчісування, дуже приємно за неочікуваний подаруночок) Єдине що гамак виявився трошки великим і не ставав на вікно (це вже був мій провтик, що не заміряв потрібну довжину) але якщо хтось теж з цим зіштовхнеться, то знайте, присоски можна підрізати і вони все одно будуть чудово триматися. Рекомендую!

• Павло З***

Добре тримається, виглядає гарно, всім подобається, крім кішки:) ну, може звикне. Ще й подарунок поклали - щітка-рукавичка - її тварина зацінила, дякую!

• Еровенко Р***

Обслуговування чудове!
    Швидко відправили, окрема подяка за подарунок!

Достоинства:
    Процює
  • Юрій

Все норм