Отзывы покупателей о Сковорода-гриль Brizoll Оптима d24 см h4 см чавун (02440Г-Р1)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Рыбицкая М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Едина перевага, заради чого куплялася ця пателя - зза чавуна. Незрозуміло, чи є там антипригарне покриття, або нема. Чимось чорним зсередини воно вкрите, але чим - незрозуміло. Друге: такого недолугого руків'я я ще в житті не бачила. Якщо куплятимете, незабаром зрозумієте про що я кажу. Затягнула гвинта на максимум, але опісля першої ж жарки, дерево навкруги винта стало потороху вигаряти, отже руків'я почало теліпатися. На важкому чавуні, розумієте?
    Не дивлячись усі на недоліки, якщо затягну, й воно буде знову теліпатися після готування, просто зніму його, та й буду користуватися як жаровнею.

Достоинства:
    справжня важка чавунна пательня
    Недостатки:
    конструкція руків'я зроблена вкрай погано, до того ж з затонкого дерева замість темостійкого пластику
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорода супер. Не нарікайте на іржу - почитайте як користуватися чавунним посудом. Курча тапака, стейки на ній виходять чудові. На звичайній сковороді так не виходить. Поціновувачам чавунного посуду рекомендую. Питань до якості взагалі нема.

Достоинства:
    Чавун
    Недостатки:
    Відсутні
  • Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Купил, помыл просто водой, протер насухо - сразу появился рыжий налет порошок, похожий на ржавчину. Это нормально?

Доброго дня, для того, чтобы после первичной обработки не появилась ржавчина - рекомендуется обжечь посуду на слабом огне , до того момента как исчезнет вода на сковороде и смазать тонким слоем растительного масла всю посуду (например салфеткой или губкой). Ржавчину можно убрать с помощью стального кухонного скребка. После смажьте сковороду тонким слоем масла и погрузите вашу посуду в духовую печь на 1 час при температуре 230-260 градусов. Готово! Пользуйтесь с удовольствием!

• Иван П***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

На картинке круглая, а в описании написано квадратная

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.