Отзывы покупателей о Роликові ковзани Action 2 в 1 Riply/Pink/33-36 (153B5/2IN1PINK33-36)
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 37-40
Ролики огонь,они оправдали свою цену,колёсики селеконовые немного быстро стираются,на подшибниках защиты нет попадает песок,но а так я в восторге!
Доброго дня.
Дякуємо за високу оцінку, та за приємний відгук. Нехай прогулянки на роликах приносять вам лише задоволення!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33-36
Гарні ролики в ковзани два в одному . Для дитини супер подарунок . Дякуємо
- Достоинства:
- Два в одному
- Недостатки:
- Поки не знайшли
Доброго дня.
Дякуємо за високу оцінку.
Нехай прогулянки на роликах дарують вам лише гарні емоції.
- Полина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 37-40
Ролики очень красивые, просто мечта, но к сожалению, маломерки. На мой 39, когда раздвигаешь до максимального 40-го размера, малы, давят, стоять и сидеть ещё нормально, но когда начинаешь кататься, очень неудобно, такое ощущение, что там не 40-й, а 38-й, а то и меньше. К сожалению, пришлось вернуть
- Достоинства:
- Красивые
- Недостатки:
- Размер не соответствует заявленному
- Варя П***Продавец: Rozetka. Размер: 37-40
Дякую ролики дуже класні
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Не до кінця застігаються
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 37-40
Не сподобались, звісно що бюджетний варіант.Лівий ролик кривий, завалений в середину і як в попередньому відгуку одна застібка бракована, не тримає, неякісно відлитий пластик. Лібше доплатити і взяти щось краще
- Достоинства:
- Бюджетний варіант
- Недостатки:
- Один кривий, бракована застібка, якість така собі
Доброго дня. Нам прикро що вам довелось зіткнутися з такою проблемою. Зверніться до сервісного центру для розв'язання питання, можливо вам трапився бракований товар.