- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Заказал, пошел забрал как в супермакете, и по акции)))
акции это наше будущее))))))))))
УКРАЇНА НЕПЕРЕМОЖНА )))- Достоинства:
- качество, цена, самовывоз под домом!! агонь
Представник постачальникаІгор, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Відпирає все, окрім брудних думок і заплямованої совісті
- Достоинства:
- Пере речі
- Недостатки:
- Не очищує душу і розум
Представник постачальникаАліса, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Запах - закачаешься. Хватает на долгое время, будем брать еще
- Достоинства:
- Доставка, качество, вес упаковки
- Недостатки:
- Растворяется и приходиться брать новую упаковку
Представник постачальникаCергій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Купую даний пральний порошок вже приблизно 5 років .
Великим плюсом є те, що він універсальний - як для білих, так і для кольорових тканин.
Гарно відпирає плями від кулькової і гелевоі ручки, усіх ягід , косметики , жовтизни від поту і т.д. - це особисто з чим я мала справу .
Чудово виполіскується, економно витрачається, дуже подобається аромат- ненав’язливий .
Користуватимуся надалі- Достоинства:
- Чудово пере біле та кольорове, економно витрачається
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаЯна, вдячні за коментар. Прання з Persil з перлинами свіжості від Silan принесе вам не тільки задоволення від чистоти вашого одягу, а й подарує неповторний аромат свіжості Silan. Технологія ароматичних мікрогранул в складі миючого засобу збереже свіжість вашого одягу до 24 годин з моменту одягання. З кожним дотиком до одягу або рухом насолоджуйтеся приємним ароматом свіжості. Бездоганний результат вже при 20 градусах!
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 5.4 кг
Стиральными порошками Persil я пользуюсь уже в течение многих лет. Прекрасный порошок, никаких претензий. Хорошо отстирывает даже в холодной воде, и жирные пятна тоже. В этом порошке есть все, что можно ждать от стирки: белье чистое, без пятен и остатков порошка, ароматное, имеет свежий, не застиранный вид. Запах у порошка очень приятный - так, по моему мнению, пахнет чистота. В который раз убеждаюсь, что лучше персила, порошков нет. Отстирывает любое белье с первого раза. Рекомендую к покупке. «РОЗЕТКА» молодец – быстрый и качественный сервис.
- Достоинства:
- Прекрасное отстирывание и отбеливание, вещи остаются свежими сколько бы не хранились в шкафу, не оставляет разводов на тканях, выводит даже пятна на кухонных полотенцах, подходит для замачивания, очень приятный запах чистоты.
- Недостатки:
- Для меня, нет
Представник постачальникаІнна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Комисарук И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Різкуватий запах
- Недостатки:
- В магазині представлений по акції. В офлайн магазинах дешевше без акції(
- Олег С***
Скажіть, будь ласка, в якому саме Офлайн магазині??? Як це глянути?
Представник постачальникаІрина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Задоволена якістю прання у цьому порошку. Мірний совочок зробила з пластикової пляшки.
- Достоинства:
- Добре вибілює, пере гарно.
- Недостатки:
- Власне, це не недолік, але було б непогано докладать до пакету щось типу мірного совочка.
Представник постачальникаМарія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Просто класс. Нечего добавить. Купился недавно на дешёвую цену другого порошка: так после него вещи имели неприятный запах тряпки. Аернулся на Персил и вспомнил, как должны пахнуть хорошо постиранные вещи.
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Хороший порошок, особенно по акции
Представник постачальникаЄлизавета, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Улюблений пральний порошок. Гарно пере як кольорове, так і біле. Аромат після прання ледве помітний, що мені дуже подобається
- Достоинства:
- Відпирає складні забруднення навіть при середніх температурах
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Порошок трошки по вазі врізали було скоріше 9кг. Тепер 8,1 але ціна за кілограм все одно трошки зросла проте залишається невеликою в порівнянні з іншими порошками. Порошок добре справляється із різними забрудненнями. Відперає з першого разу. Піни багато не дає для автомата хороший.
- Достоинства:
- Добре відперає плями. Дешева ціна.
- Недостатки:
- Недоліки відсутні.
Представник постачальникаПетро, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Вся сім'я обожнює цей пральний порошок. Гарно пере, навіть дитячий одяг, приємний запах, підходить для всіх типів тканин.
Упаковки 8,1 кг вистачає на сім'ю із 3-х чоловік на 6-7 місяців.
Представник постачальникаАліна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лилия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.7 кг
Стираю детские вещи с 0-супер! Нет ни запаха, ни следов порошка, ни аллергии у малыша. Отстирывает практически все пятна.
- Достоинства:
- Гипоаллергенный
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Користуюсь порошком багато років. На інші і не дивлюсь..
- Достоинства:
- Речі чисті . Плям немає.
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Анатолий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Користуємось не перший рік,задоволені. У цьому ціновому сигменті пробували інші порошки, повертнулися до Persil
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
Представник постачальникаАнатолiй, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Кращого порошку ніж persil я не знайшла,періодично пробую інші але всеодно повертаюсь до нього
- Достоинства:
- Відперає стійкі плями навіть при 40 градусах
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Надія Ш***
І а мене таке саме, що не пробую, такого гарного результату немаєв інших(
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Самий кращий порошок із всіх марок виробників.
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 7.5 кг
Порошок супер, те що треба. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Одяг чистий, ароматний, м'який.
- Недостатки:
Представник постачальникаKатерина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Павло Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Гарний порошок, барато років користуємось
- Недостатки:
Представник постачальникаПавло, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
хороший порошок. давно купую, все подобається
- Достоинства:
- хороший порошок. давно купую, все подобається
- Недостатки:
- можливо лише його здорожчання)
Представник постачальникаІгор, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Дякую! Порошок супер, беру вже не перший раз з самовивозом з магазину, дуже зручно.
Представник постачальникаНадія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Отличный стиральный порошок по хорошей цене. Умеренный, не слишком сильный аромат
- Достоинства:
- Отличный стиральный порошок
- Недостатки:
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Передерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Понравилась как упаковали!
- Достоинства:
- Упаковка от Розетки
- Недостатки:
- Василь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Чудовий пральний порошок! Гарно відпирає речі,приємний аромат та чудова ціна! Працює на всі 100! Покупкою задоволені! Дякую Розетці за оперативну доставку!
- Достоинства:
- Гарно відперає речі,аромат,ціна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
А пахне як!
Представник постачальникаДенис, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир
як?
- Янина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Гарний порошок, користуюся тільки ним, Доставка без переплат, швидка, сьогодні замовила, завтра вже отримала.
Представник постачальникаЯнина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Чудово пере!
- Достоинства:
- якісно виконує свою роботу
- Недостатки:
- потрібна пральна машина чи вправні руки. сам прати не хоче.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Всегда беру этот порошок. Пробовала чем-то заменить и каждый раз оставалась недовольна. По мне лучший порошок сегодня на нашем рынке.
- Достоинства:
- Этот порошок имеет максимальную температуру стирки 95', тогда как большинство 65 градусов.
- Недостатки:
- Нет.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Як завжди, найкращий пральний порошок для білого одягу.
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Дуже добре.
Представник постачальникаОлег, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Найкращий пральний порошок, користуюсь багато років
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Прекрасний порошок по співвідношенню ціна-якість.Користуємось всією сім'єю не один рік.Також перемо дитячі речі ним.
- Достоинства:
- Підходить для дитячих речей.
Представник постачальникаДенис, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Поки що, для мене це найкращий порошок - не смердить і добре пере
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Георгий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Стираю только єтим!!!
Представник постачальникаГеоргій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 4.05 кг
Рекомендую
- Достоинства:
- качество соотвествует цене
- Недостатки:
- не выявлены
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Вольська Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 8.1 кг
Класний порошок.
Представник постачальникаЮлія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!