Отзывы покупателей о Двухместный надувной велюровый матрас INTEX с насосом в комплекте 64490

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 51. Цвет: Серый

Не рекомендую. Після двох тижнів зʼявилась гуля. Максимальна нагрузка була 170 кг. Не перекачував

Достоинства:
    Було зручно два тижні
    Недостатки:
    Не якісне. Брак
  • Богдан Є***

Досить зручне, я сам високий тому для мене плюс, що ліжко теж високе. Користуюсь вже довго, зараз розумію, що можна було брати ширше. Ціна не маленька хотілось би подушки у комплекті.

Достоинства:
    Нормальна якість, не здувається
    Недостатки:
    Відсутні
  • Антон Я***

Заміняє звичайне ліжко, по відчуттям не відрізнити тільки інколи підкачувати треба. Прийшло швидко, без дефектів, користуємось постійно, повітря наче нормально тримає

Достоинства:
    Жодної дірки чи гулі не з'явилося, комфортне
  • Максим

Класне ліжко, високе, містке. Прийшло гарно упаковане. Не ковзає, надув і забув. Рекомендую

Достоинства:
    Якість матеріалу, хороша підтримка спини
    Недостатки:
    Не знайшов
  • ЯНА Ш***

Навіть не матрац, а повноцінне високе ліжко. Гарний, зручний, швидко надувається і здувається.

Достоинства:
    Функціональність, портативність, зручнісь і зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Досить важкий.
  • Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BILO Shop. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 51. Цвет: Серый

Вначале все было хорошо, электронасос надувает примерно минут за 15, спать на нем одно удовольствие, по габаритам равен двухспальной кровати.
    Однако, спустя два месяца начал сам по себе сдуваться верхний ярус и стало необходимо накачивать его каждый день. Не рекомендую.

Достоинства:
    Большой, удобный.
    Недостатки:
    Не протянул и 2 месяцев
    • Продавец  BILO Shop

Добрий день. Якщо він 2 місяці нормально тримав під навантаженням значить з ним все добре було. Перевірте де саме він спускає, можливо прокол, чи можливо у Вас є домашні тварини, також перевірте чи не спускає з самого насосу або з клапану який тримає повітря, можливо щось потрібно піднажати. Щоб виявити причину потрібно знайти в якому місці спускає. Якість товару дуже хороша, але не може він сам по собі спускати після двох місяців експлуатації під навантаженням.

• Владимир Н***

Купил сие чудо месяц назад, первые две недели всё было хорошо, но сейчас появилась гуля, матрас не перекачивал и не перегружал(на двоих веса под 120кг). Ну и хрустит когда переворачиваешься по страшному, хотя под ним лежит специальная подложка.

Достоинства:
    Высокий.
    Недостатки:
    Хрустит, появилась гуля.
  • Дмитрий

Через 2 месяца использования вылезла гуля по ширине всего матраса. По документам допустимая нагрузка 270 кг, наша нагрузка была 90 кг.

Достоинства:
    Недостатки:
    вылезла гуля. брак