Отзывы покупателей о Сковорода KitchenAid MSS 20 см (CC003243-001)

Код:  423819156
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Я в такому захваті шо навіть не передати словами

Достоинства:
    Якщо ви думаєте що ваші тефлонові сковорідки жарять, то ви ще не пробували цю
    Недостатки:
    Вага така що може бути знаряддям для true crime

Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Чудова сковорода.

Вдячні, що обираєте нас.

• Степан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Ідеальна сковорідка для холостяка! Не підгорає! Ручка не гріється! Немає внутрішніх заклепок! Нема антипригарки (можна їсти відразу з сковорідки)! Можна мити в посудомийці!

Достоинства:
    Не пригорає, можна мити в посудомийці
    Недостатки:
    За такі гроші невистачає кришки

Дякуємо за зворотний зв'язок. Приємного користування.

• Маргарита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Ідеальна сковорідка!!! Кращої в мене ніколи в житті не було! Не зважаючи на те, що віготовлено в Китаї, ЖОДНИХ притензій немає! Кіченейд це ТОП! Впевнена що передам в наслідство онуці через 30-40 років))) Рекомендую!

Достоинства:
    Вона просто вічна!
    Недостатки:
    Трішки бентежела при виборі країна-виробник - Китай, але даремно! Якість супер!
    • Представник бренду

Ваші слова зігрівають душу! Дякуємо за покупку та за те, що ви знайшли час поділитися своїми враженнями. Нам важливо знати, що ви задоволені.

• Сергей К***

Вона хоч і з нержавійки , але краще не шкрябайте її металевими предметами , бо сталь там дуже тонка ! І тоді вона точно прослужить вам десятирічча .

• Владислав П***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Як би ти не старався все рівно буде пригорать

Достоинства:
    Дорога, схожа на якість
    Недостатки:
    Все пригорає як би ти не робив по рекомендації
    • Петро

Ну напевно не все зробив вірно. В мене все у порядку, як на спец кухні.

• Представник бренду

Ваша думка про сковороду KitchenAid MSS 28 см (CC003245-001) дуже важлива для нас. Нам шкода, що Ви зіткнулися з проблемою пригорання їжі під час її використання.
      Хоча сковорода KitchenAid MSS виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, яка, як правило, стійка до пригорання, на результат приготування їжі можуть впливати деякі фактори:
      Температура: Не перегрівайте сковороду. Це може призвести до прилипання їжі до дна. Почніть з середнього вогню і поступово збільшуйте його, якщо це необхідно.
      Жир: Використовуйте достатню кількість олії або жиру під час приготування. Це створить бар'єр між їжею та сковородою, запобігаючи пригоранню.
      Підготовка їжі: Переконайтеся, що їжа суха перед тим, як класти її на сковороду. Волога на ній може призвести до прилипання.
      Перевертання: Не перевертайте їжу занадто часто. Дайте їй трохи підсмажитися, перш ніж перевернути один раз.
      Ось кілька додаткових порад щодо використання сковороди KitchenAid MSS:
      Перед першим використанням промийте сковороду теплою водою з милом і ретельно висушіть.
      Перед приготуванням розігрійте сковороду на середньому вогню протягом декількох хвилин.
      Додайте олію або жир на сковороду і дайте їй нагрітися, перш ніж класти їжу.
      Дайте сковороді охолонути перед миттям. Промийте сковороду теплою водою з милом і ретельно висушіть.
      Якщо Ви все ще відчуваєте проблеми з пригоранням їжі на сковороді KitchenAid MSS, рекомендуємо Вам звернутися до служби підтримки клієнтів KitchenAid 0 800 33-07-80. Вони допоможуть Вам визначити причину проблеми та нададуть додаткові поради щодо використання сковороди. Сподіваємося, ця інформація буде корисною!

• Олександр

Представнику бренду, після кожного приготування їжі сковорідку потрібно мити з милом? Я Вас правильно зрозумів?