Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Ватный Матрас Vatyn Полиэстер 190х140 Перья

Есть в наличии

5/5
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 170x200. Высота: 7

Дуже дуже задоволена і матрацем і обслуговуванням. Максимальна клієнтоорієнтованість Придбала з метою додати комфорту у спальне місце, яке у мене зараз на надувній кроваті. На такій кроваті постійно спати - болить спина та шия, з матрацем цим - просто вау!

Достоинства:
    Виконує свої функції, комфортно та зручно
    • Продавец  Cenemerk

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що матрац зробив ваше спальне місце значно комфортнішим, а також що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням.
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x190. Высота: 7

Чудовий м'який матрас, на якому дуже зручно спати. Комунікація з продавцем також на найвищому рівні! Дякую за відмінний товар:)

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Cenemerk

Ми стараємося для наших клієнтів і дуже раді, що ви задоволені покупкою.
      Щиро дякуємо за позитивний відгук!

• Марія с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

дуже гарний матрас , гарне пошиття , за свої кошти неймовірний , сотрудніки приємно спілкуються і уточнюють всю інформацію )

Достоинства:
    гарне пошиття , удобниц
    • Продавец  Cenemerk

Ми щасливі, що змогли виправдати ваші очікування! Дякуємо за ваш час і відгук.

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 80x200. Высота: 7

Брали для утеплення, матрац не розчарував.

Достоинства:
    Добре тримає тепло
    • Продавец  Cenemerk

Приємно чути, що ви залишилися задоволені! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

Матрац замовила у неділю 12. 10. 25 р. Спали на ньому вже 16. 10. 25 р. Розмір його такий як замовляла, сторонніх запахів не має і в цілому ми з чоловіком задоволені.

Достоинства:
    Недоліки старого дивану не заважають спати.
    Недостатки:
    Поки їх немає.
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість товарів та послуг.

• Ілья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

Замовив матрац, оплатив. Через декілька днів забравши його у кур'єра, вже вдома помічаю що чомусь за доставку знялось більше грошей. Як виявилось щось просто наплутали, забули вказати що оплачено. Але після звернення, продавець одразу повернув кошти, тому все добре.

Щодо матрацу, ще не тестив але набитий наче добре, без зайвих запахів.

Достоинства:
    Присутність матраца
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за Ваш відгук! Перепрошуємо за непорозуміння з оплатою. Нехай матрац дарує тільки затишок і гарний сон!

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x190. Высота: 7

Хороший матрас! Пухлый, нормальная расцветка, нет никакого неприятного запаха. Очень быстро отправили, был очень хорошо упакован в пленку.
    Немного отлежался и стал более пышный

Достоинства:
    Толстый, мягкий матрас
    Недостатки:
    Не обнаружили
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми завжди тут, щоб зробити ваші покупки легкими й приємними.

• Татьяна П***

Товар прийшов швидко. Матрацом задоволенна

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!

• Юрий Г***

Получил матрас вовремя.
    Упакован аккуратно, чистый, без посторонних запахов.
    Доволен покупкой.

Достоинства:
    Цена, быстрая отправка

• Светлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

Отличный матрац.Хорошо набит,мягкий,спать на нем очень комфортно. немного коротковат,но это не критично.Пришел быстро,хорошо упакован.Покупкой довольна,за приемлемую цену ,отличная вещь.

Достоинства:
    Хорошее наполнение,мягкий.
    Недостатки:
    Немного коротковат.
    • Продавец  Cenemerk

Добрий день, дякуємо за відгук, не хвилюйтесь на рахунок розміру, під час використання матрац розрівняється і прийде у свій розмір, спочатку він може не відповідати розмірам, тому що їде до вас одразу після пошиття і щільно пакується, дякуємо за ваше замовлення, гарного дня!

• гуменюк е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Хороший матрас , пошит аккуратно, наполнитель плотный не разъезжается , длина соответствует.

Достоинства:
    Мне понравился
  • Ярик Ш***

Матрас класний все підійшло

• Олександр В***

Все чудово, щиро дякую

• Алла Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

Даже хороший матрац,отриманий вчасно,продавець дуже уважний привітний,знає свою справу. Рекомендую!!! Дякую.

Достоинства:
    Мякий,теплий.
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Матрасы удобные. Заказывали два. Пользуемся около недели и всем довольны. Предлагают разные расцветки матрасов. Отправили быстро

• Александра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x190. Высота: 7

Гарний ватний матрас , гарний сервіс . Все швидко та якісно . Хоч на старе ліжко , хоч в коридор ,якщо повітряна тривога . Усюди зможете використати . Ціна і якість супер

• Інна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Дуже вдячна за оперативність та сумлінність. Адже коли замовляєш товар через інтернет, хочеш отримати, що очікуєш, належної якості та в найкоротші терміни. В мене вийшло саме так!

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Сподіваюсь не буде)
  • Ingvar
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Тільки сьогодні придивився до коробки в якій був доставлений матрац, це як розуміти?

• Продавец  Cenemerk

Доброго дня, так, для пересилки матраців ми використовували саме ті коробки, про які йде мова. Приблизно рік тому нам віддали дані коробки, які ми використовували для пересилки ватних матраців виробником яких є фабрика "Ватин" м.Кременець. Коробки використовували для упаковки матраців на нову пошту тільки з однією ціллю, здешевлення вартості пересилки, т.я. нова пошта не має такого розміру картонних коробок, а якщо і знаходять, то вартість їх суттєво збільшує вартість пересилки.

• Ingvar
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Швидко доставили, матрац якісний.

• Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Матрас очень хорош, стоит своих денег

Достоинства:
    Качество,мягкий,толстый
    Недостатки:
    Доставка по новой почте обошлась в 145грн,еслиб можно было забрать с пункта выдачи розетки было б хорошо
  • Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

Матрац прийшов на наступний день після відправки ТТН. Стороннього запаху матрац не має. Розміри відповідають дійсності. Матрац високий і щильно набитий. Питань по якості тканини матрацу немає.

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Матрац гарний. Мʼякий. Висота заявлена 7 см, але десь до 9 см в реалі, що не може не радувати! Запропонували 2 види матрацу в кольорі. Ще є можливість замовити наматрацник, пошили в день замовлення і в той день відправили колір і тканину теж можна обрати. Краще замовляти курʼєром, бо вага 17 кг.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 90x190. Высота: 7

Замовили два матраци, товстенькі, м'якенькі, все сподобалось, окрім вартості доставки Новою поштою. При вартості двох матраців 1200 грн., вартість доставки - 390 грн. Але кур'єром зручно, бо дуже великі, а вантажне відділення далеко.
    Тепер під час тривоги спати в корідорі буде зручно.

Достоинства:
    м'які, зручно сидіти і лежати на підлозі
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x190. Высота: 7

Чудовий зручний матрас. Під час замовлення менеджер навіть уточнював побажання щодо кольору. Окремо дякую за можливість доставки Укрпоштою.

Достоинства:
    Зручність
  • Соня Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 60x190. Высота: 7

Замовила одразу два, собі на диван і собаці на крісло. Швидко відправили, товар доброї якості. Мʼякенько, сама ще не тестувала, але собака одразу заснула)

Достоинства:
    Швидко відправили, якість
  • Івасівка Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 60x190. Высота: 7

Дякую за гарне обслуговування!

Достоинства:
    Матрац прийшов гарно упакований, новий та чистий.
  • Аликберова Е***

Чудовий матрац

Недостатки:
    Нема)
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

Все добре, свою функцію виконує. Дякую!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 60x190. Высота: 7

Отличные матрацы. Купили для ночевки в коридоре

Достоинства:
    Мягкие
  • Марченко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 60x190. Высота: 7

Отримав матрац під час масових відключень світла.
    Менеджер мене попередив про можливу затримку, при цьому матрац приїхав все одно майже вчасно.
    Чудова якість, матрац зручний, повністю відповідає моїм очікуванням.

Велике дякую.

Достоинства:
    Співвідношення ціни до якості
    Недостатки:
    не знайшов
  • Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190. Высота: 7

Матрацом дуже задоволена,якість супер!

Достоинства:
    Матрац ідеальний!
    Недостатки:
    Їх просто немає!
  • Галина Р***

Неймовірна якість ...
    Матрас просто як хмаринка м'який теплий... чистенький..без зайвих запахів.
    Гарно запакований.
    Продавець приємний.
    Магазин рекомендую.
    Я дуже задоволена.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200. Высота: 7

Очень хороший матрасик! Мягкий, удобный и качественный! Очень быстрая доставка! Спасибо!

Дякуємо

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 90x190. Высота: 7

Матрас качественно пошит,доставили целым чистым все отлично