- Тимофей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Задумка хорошая, но товар, что называется "сырой". Требует доработки.
- Достоинства:
- Пыль легко уходит в нужном направлении.
- Недостатки:
- Выставить направляющую точно, очень не просто.
- юрий т***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Ок
- Леонід П***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Дійсно, як писали вище, конструкція хитка, но не слаба. Свою роботу виконує. За пару годин випиляв пази у доска і зробив коробку для дверей, тому вважаю, що пристрій вже окупив себе. Я більше би переживав не за приспособу, а за саму болгарку, котра дуже гріється при роботі.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Свою задачу насадка виконала, єдине що перед покупкою треба дивитися розмір хомута відповідно до кріплення болгарки, деякі болгарки мають різний діаметр під кріплення
- Достоинства:
- Свою задачу насадка виконала
- Продавец Soykan House
Дякуємо за відгук, Юрій
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
За свої гроші топ
- Продавец Soykan House
Дякуємо за відгук, Володимир!
- Анатолий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Не купуйте це. Щоб встановити/замінити диск потрібно відєднати УШМ від затискного хомута, викрутити 2 гвинти прозорого кожуху. Не тіште себе надією що різ буде чітко під 90⁰, люфтить у всіх з'єднаннях.
- Достоинства:
- Гарна картинка
- Недостатки:
- Описані вище,
- ДавидОтзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Довго доставляли (чи передавали на доставку), по фото наче норм по факту кривий пластик
Для точного разу не підходить
Не рекомендую- Продавец Soykan House
Вітаємо! Ми переаіряємо товар перед відправкою, він не може бути кривим. Треба просто вміти правильно користуватися.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Добра насадка, Рекомендую. Однак, якщо потрібно швидко "одіти/зняти її на/з болгарки, то з цією насадкою так не вийде. Займає певний час ця процедура.
Дякуємо за відгук, Олександр
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Китайський непотріб за неадекватні гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один великий недолік. Гроші на вітер!!!
- Віктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Привик довіряти Розетці!!! І получив Бракований товар. Чекаю відповіді продавця. Товар геть не збігається з фото на сайті!
- Продавец Soykan House
Вітаємо! Якщо отримали бракований товар, Ви ж могли спочатку нам сказати, у нас завжди є повернення/обмін. Можете подивитися також попередні наші відгуки, ніякого браку ніколи не було, це одиничний випадок.
- Нестор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
На Felisatti F82117 підійшов. Трохи незручно вставляти пильний диск. Пластикові частини з добротного товстого пластику. Підошва металева, не гнеться. Є можливість підключення пилососа. Товаром задоволений.
Дякуємо за Ваш відгук, Нестор
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Добра
Дякуємо за Ваш відгук, Юрій
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Пречудовий товар, користувався -- бома, пил збирає у мішечок, але підходить не до всіх 125-тих КШМ. Внутрішній діаметр хомута становить 42мм, якщо 50 то точно не підійде
- Достоинства:
- За такі кошти класний товар
- Алекс Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Soykan House
Товар приехал,вовремя.комплектация соответствует описанию.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizzgo
Кріплення болгарки і кожух зроблено з пластмаси. Найменший сучок, це все розсипеться, і болгарка вилетить з рук.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Конструкція одноразова
- Житницький А***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizzgo
Дуже задоволені