Отзывы покупателей о Большой усиленный гамак подвесной с креплением, мексиканский из ткани 210х150 двухместный с чехлом и креплением для дома дачи сада Grant, Темно-красный

Оценка пользователей 4.05/5
  • Наталья А***

Колір

Достоинства:
    Широкий
    Недостатки:
    Порвався на друге літо
    • Продавец  GETLUX

• Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Не пройшло і пів року, а гамак почав рватися, хоча навантаження було максимум 90 кг.
    Жаль, що якість жахлива.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Якість жахлива
    • Продавец  GETLUX

Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Свій відгук писала ще 31.07.2024 на що магазин відповів “чекайте на вирішення даної ситуації " . Сьогодні вже 16.12.2024, а воз і нині там. Цікаво те що на данний товар гарантія 12 місяців

Достоинства:
    Недостатки:
    Дороговато виходить для місяця використання. Не якісний товар.
    • Продавец  GETLUX

Доброго дня! Замінимо Вам товар, з Вами зв'яжеться менеджер для врегулювання питання, очікуйте.

• Мінчук І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гамак не витримав і сезону. Порвалися нитки. Максимальне навантаження було 90 кг. Ще й використовувався дуже рідко

Недостатки:
    Погані нитки і були відсутні карабіни
    • Продавец  GETLUX

Карабіни не входять у комплектацію товару. Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації.

• Продавец  GETLUX

Замінимо Вам товар на справний.

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Доповнюю свій відгук після не довготривалого використання. Нажаль гамак порвався. Гадаю він не першої свіжості і тканина та нитки трухляві. Навантаження на гамак було максимум до 80кг. Дуже прикро, навіть на сезон не вистачало. Не рекомендую.

Недостатки:
    Порвався після не довготривалого використання
    • Продавец  GETLUX

Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Пишу другий відгук після експлуатації. Не рекомендую ні товар ні продавця. Ситуація в наступному. Гамак брали для дітей. Через 20 днів прорвалися нитки написали продавцю гамак замінили але при замовленні великого замінили на одномісний,правда компенсували 100 грн. А через 20 днів вгадайте що? Правильно прорвалися нитки на наступному гамаку. Тільки тепер сказали що ми його не правильно експлуатуємо. Вибачте але я не брала гамак для того щоб на нього дивитися і не користуватися. Навантаження 20 кг і другий син 40 користувалися по черзі. Дорослі навіть не пробували лягати тому що гамак вісить низько для зручності маленької дитини у якої вади зору. Коротше товар жахливий.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Прослужив 20 днів
    • Продавец  GETLUX

Доброго дня! Ми замінили Вам товар на той, який був на даний момент у наявності та компенсували Вам різницю. Бували випадки, коли товар заміняли клієнтам, але в майбутньому скарг не виникало. Свої обов'язки ми виконали, Ви можете спробувати самостійно полагодити товар.

• Екатерина Л***

Тут більше не про товар а про чесність продавця, передивіться переписку нашу мені обіцяли гарантію і на замінений товар. Якщо ви не бачите можу скинути скрін розмови

• Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гамак порвався від однієї людини! Витримував вагу 83 кг близько двох тижнів, може 5 годин загальних витримав. Якістю незадоволений повністю. Для покупки не рекомендую

• Коровко Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гамак прожив тиждень, прорвалась як тканина так і мотузки при вазі 90 кг... І в комплекті не було карабінів як і вказувалося на сайті.

Достоинства:
    пожив тиждень
    Недостатки:
    не на 180 кг і не вся комплектація.
    • Продавец  GETLUX

Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації. Карабінів не повинно бути у комплектації товару.

• Продавец  GETLUX

Замінимо Вам товар.

• Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Порвався при 130 кг, не витримав шнур який просилений через планку(можливо від нерівномірного навантаження). Сама тканина приємна на дотик, хоча досить тонка незнаю скільки прослужить.
    Гамаком задоволений, нешкодую що придбав, хоч і довелось ремонтувати(для мене це була непробема).

Недостатки:
    Не витримав заявлене навантаження
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гамак доволі зручний,легко кріпиться ,- для саду або дачі відмінний пристрій.дуже подобається дітям і самому приємно полежати.Дякую!

Достоинства:
    Зручний,є все що потрібно,легко встановити
    Недостатки:
    Кріплення можна б зробити довші
    • Продавец  GETLUX

• Дарія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудове обслуговування, гарний товар і швидке відправлення)

• Ковтун Т***

Доброго ранку
    Я у Вас на подарунок купила гамак і дуже розчарувалася коли подарувала і мені сказали що немає карабінів а мотузки 2 штуки по метру і він зовсім не схожий на ресунку. А скільки він послужить напишу згодом.

Недостатки:
    Немає карабінів а мотузки 2 штуки по метру
    • Продавец  GETLUX

Доброго дня! На жаль, кріплення не входять у комплектацію товару, решта співпадає з описом на сайті. Можете не хвилюватись, у Вас є гарантія на 1 рік і товар прослужить Вам довгий термін.

• Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дякую за гамак діти в захваті. Якість чудова і швидка доставка.

• Екатерина Л***

Не рекомендую після експлуатації перший гамак порвався через 20 днів. На ньому сиділи лише діти і то по черзі. Так продавець замінив гамак на інший але замовляли великий замінили на одномісний, правда компенсувавши 100 грн., але пересилку 130 оплатили ми. І що б ви думали 20 днів і гамак що? Правильно порвався. І тепер продавець пише що ми його не правильно експлуатуємо. І гроші повертати ніхто не буде бо гарантійне обслуговування діє лише раз. Коротше не рекомендую ні продавця ні даний товар. Вибачте але я не брала гамак щоб його повісити і дивитися на нього.

• Мохсен
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Один из лучших гамаков на рынке, крепкий и устойчивый.

Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чого звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою магазин GETLUX

• Наталья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудовий гамак. Надійний .

Достоинства:
    Міцний
    Недостатки:
    Немає кріплення
    • Продавец  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Леонид Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Взагалі всі гамаком задоволені. Дуже дякую "Розетці" і продавцю "GETLUX" і за гамак і за дуже швідку доставку і за відмінне обслуговування в пункті видачі "Розетки". МИРУ Вам!
    Зараз замовлю ще один такий самий гамак для ще однієї внучки і додатково кріплення.

Достоинства:
    Якісний, зручний, просторий гамак. Розміри самого полотна дійсно 210 см Х 150 см. Не тільки для дитини, але і для дорослих. Маму і внука - Петрика Пяточкина, витримує впевнено. Чи витримає з татом, нагоди перевірити не було. Ще плюс в тому, що виготовлений з натуральної тканини, приємної навіть для голого тіла.
    Недостатки:
    1. Кріплення, що йде в комплекті примітивне. Довжини канатів замало, не в усіх випадках їх вистачає. 2. Фото, що на рекламі товару, не зовсім відповідає дійсності. А саме: карабінів в комплекті немає; деревяна планка ( доречі, її довжина - 80 см.) не вигнута дугою як на фото, а пряма; максимальне навантаження на фото - 180 кг., а в описі -160.
    • Продавец  GETLUX

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Хочу доповнити свій відгук, після тижневоно використання разірвалися кріплення біля тканини. Дуже прикро. (На фото вже зроблений ремонт)

• Продавец  GETLUX

Добрий день, з Вами зв'яжеться менеджер щодо врегулювання питання. Нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Людмила З***

Гамак відповідає опису.
    Швидко відправили.
    І дорослі, і діти випробували гамак, все ціле)
    Все добре, тільки жаль, що заявлені карабіни не було в посилці.

Достоинства:
    Якість, швидка доставка.
    Недостатки:
    Відсутні карабіни.
    • Продавец  GETLUX

Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудовий гамак гарної якості. Розміри відповідають. В комплект входить чохол і трос, карабіни відсутні. Нажаль у використанні ще не був, погода не сприяє. Швидка доставка.

Достоинства:
    Планка, чохол
    Недостатки:
    Ще не був у використанні
    • Продавец  GETLUX

• Евгений Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Якість товару гарна. Розмір такий як вказано. Рекомендую.

Достоинства:
    Розмір та якість

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Якісний великий гамак, швидка доставка. Рекомендую.

• Тарас М***

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гамак відповідає опису (карабінів в комплекті нема, але про це в описі іине зазначено), продавець уважний, швидко реагують і відповідають на додаткові питання. Оперативно відправили, доставка в магазин згідно терміну.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чим ширше розтягнути, тим довше буде гойдатись

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

За свої гроші це топ. Не знаю на рахунок 160кг в описі, але 140кг витримує без проблем. При першому використанні чутно потріскування, але це нормально, так як матеріал повинен втягнутись. В комплекті йде міцний шнур який витримує вище вказану вагу без будь яких проблем. Спочатку трохи не зручно лежати так як матеріал гамака по своїй ширині має однакову натяжку, але через тиждень-два буде ґлянц. Продавця і товар рекомендую!

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Можна впасти
    • Продавец  GETLUX

• Николай М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудове співвідношення ціна-якість. Карабінів немає, але за такі гроші - це зрозуміло. Кріпиться і без карабінів легко.

Достоинства:
    Планка.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  GETLUX

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Ще не використовували,але на вигляд норм

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дуже гарний та міцний гамак! Гарне обслуговування та швидка доставка!!!

Достоинства:
    Зручний

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Все приїхало як і замовляв,досить швидко....

Достоинства:
    Добре ..

• Мария В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дуже гарний і якісний гамак! Дитина в захваті!

• Олексій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудовий гамак на свої гроші, приємні кольори, безпроблемна доставка.

Достоинства:
    Великий, зручний, швидко сохне.
    • Продавец  GETLUX

• Руслана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Тканина гамака міцна.якісний пошив.

Достоинства:
    Тканина міцна.
    Недостатки:
    Прийшлось докупляти карабіни
    • Продавец  GETLUX

• Маряна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гамак отримали наступного дня після замовлення. Оператори зразу ж відзвонили для уточнення інформації. Ще не користувалися.

• Надія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гамак великий, якісній але карабінів в наявності не було.

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Якість обслуговування на найвищому рівні. Дуже вічливі оператори. Відправили швидко. Якість - покаже час. Майте на увазі у гамака 210*150 планка 79см. Шкода що не знав до купівлі. Крім цього комплект у описі був більшим чим отримав.

Недостатки:
    Неповний/невірний опис комплекту.
    • Продавец  GETLUX

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудова річ. Гарна якість. Вже придбав другий. Перший забрали діти))). Товар та продавця рекомендую.

Достоинства:
    Розмір. Можна лежати у двох.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  GETLUX