Отзывы покупателей о Готовая штора декорин из микровелюра 150x250 cm 1 шт Темно-серый антрацит на тасьме

Оценка пользователей 4.85/5
на основе 21 отзыв
  • Янина

Шторы классные. Качество отменное. Рекомендую

Достоинства:
    Качество
  • Ольга Д***

Швидко, професійно,акуратно, сподобалось.

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бежевый

Цієї середи я замовила штору - сьогодні в суботу вже забрала своє замовлення. Штора вже висить у спальні і радує, ідеально підійшов розмір, якість штори теж відмінна, вона щільна, приємна на дотик, легко гладиться і чудово затемнює кімнату та створює затишок. Колір приємний, трохи темніший, ніж тут на фото. Саме те, що я хотіла.

Окрема подяка менеджеру, який одразу зв'язався зі мною, уточнив розміри, пішов на зустріч моїм побажанням (мені потрібно було висоту зробити на 2 см коротше за стандартну, і мені це зробили без будь-яких додаткових оплат). Сервіс тут справді на висоті.

Рекомендую і товар, і цього продавця. Дякую за швидку та якісну роботу, а також за зразкове ставлення до клієнтів.

Достоинства:
    Відмінна штора, якісно пошита. + швидка та якісна робота, зразкове ставлення до клієнтів
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо за теплі слова) Затишку вашому дому)

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Голубой

Штори хороші, але мені, схоже, надіслали не той колір. Замовляла блакитні, а прийшли темно-сірі. Нажаль, зовсім не підійшли до інтер'єру

Достоинства:
    Якісні, добре пошиті, затемнюють
    Недостатки:
    Колір набагато темніший, або взагалі переплутали
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякую, Оксана Анатоліївна. Дякуємо Вам за відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася.
      На жаль, іноді трапляється, що постачальники під одним і тим самим артикулом можуть відвантажувати вироби з різними відтінками одного й того ж кольору. Саме через це могла виникнути така невідповідність.

Нам дуже прикро, що отриманий колір не підійшов до Вашого інтер’єру. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми обов’язково запропонуємо варіанти вирішення (обмін, повернення або підбір іншого відтінку).

Дякуємо за розуміння та зворотний зв’язок!

• Елена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бежевый

Тканина чудової якості,якісний пошив,колір відповідає заявленому

• Юлия Б***

Шикарная штора

Достоинства:
    Качество отличное
  • Ирина Р***

Плотная хорошая ткань!
    Заказ обработан быстро!
    Спасибо

• Бойко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бежевый

Я шокована. Не очікувала отримати такі гарні штори за ~1400грн. Відправили дуже швидко, адекватний менеджер.
    Самі штори з гарної, цупкої тканині, не просвітлюють, але не слід чекати, що вони зроблять вам чорну ніч. 10 з 10

Достоинства:
    Ціна, якість, вигляд
    • Бойко І***

А тепер смійтеся, бо то 1 штора, то тепер я не шокована, шо комплект коштує 2800
      Я недодивилася, що то 1

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Графитовый с серым

Приємна тканина, розмір ідеальний, повний блекаут

Достоинства:
    Блекаут, розмір, колір
  • Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бежевый

Дуже якісне пошиття, колір тканини як на фото
    Вдячна за швидку доставку

Достоинства:
    Якість пошиття
  • Ніна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Розовый с сиреневым

Дякую за штори, дуже гарний колір, якісний пошив під замовлення. Особлива подяка компетентному й доброзичливому Олегу.

Достоинства:
    Колір, якість виготовлення
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо вам за відгук і високі оцінки)

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Морская волна

Гарна якість, задоволена. Взяла бірюзовий колір, дуже влучно! Дякую продавцю! Швидко доставили товар!

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо, Наталія, за ваш відгук і високі оцінки!

• Елизавета Ш***

Гарна якість

Достоинства:
    Чудовий колір
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо вам за відгук і високі оцінки нашої праці)

• Оксана К***

Вчасно отримала товар. Менеджер - тактовна людина,ввічливий. Тканина приємно здивувала, на дотик дуже ніжна,не минеться, не пропускає світло. Навіть цукерочку вклали))). Дякую за роботу! Дуже задоволена,замовлю в залу!

Достоинства:
    Не пропускає світло, не мнеться
    Недостатки:
    Потрібно враховувати те,що колір на фото дещо світліший ніж насправді.
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо за відгук про наш товар і високі оцінки. Будемо раді вас бачити серед наших покупців знову)

• Оксана К***

Чудова тканина,приємна на дотик,навіть не потребувало прасування).Дякую за акуратно виконане,та швидку доставку замовлення. Успіху вам!

Недостатки:
    колір на фото дещо світліший,ніж насправді
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякуюємо вам, Оксано, за відгук, коментарі і високі оцінки.

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бежевый

Приємні на дотик, виглядають дуже гарно та швидка доставка.

• Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо вам, Олена, за зворотній зв'язок і високі оцінки)

• Анна К***

Чудові штори. Гарний колір, досить цупкі (не black out звісно, але світло не надто пропускають), приємні на дотик, якісно пошиті.
    Сервіс також на висоті. Швидко зв'язалися, уточнили про розміри (мені якраз потрібні були коротші, про що я не сказала сама), швидко пошили та надіслали. Жодних додаткових коштів за інший розмір не взяли.
    Товаром та сервісом повністю задоволена.

• Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо вам, Анно, за високі оцінки нашої праці і якості нашого товару!

• Олена Ф***

Штори неймовірно красиві. Фото не передав їхню елегантність та розкішність. Окремий плюс менеджеру за те, що уточнив замовлення і за прекрасний підхід до покупців. Покупкою задоволена на всі 100%.

Достоинства:
    Елегантність, якість, гарно пошито
    • Продавец  Майстриня Лара

Дякуємо, Олена, за теплі слова та високу оцінку нашої роботи)

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Синий

Дякую за Вашу роботу. Штора з якісної тканини, пошита акуратно, колір відповідає заявленому в описі. Усі деталі замовлення були узгоджені зі мною, відправили вчасно. Рекомендую всім, кому потрібні якісні та красиві штори

Достоинства:
    Якісно, швидко
    • Продавец  Майстриня Лара

Душевно дякуємо за ваш відгук) Будемо й надалі робити все можливе, щоб відповідати вашим очікуванням)

• Лебедевк Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Оливковый

Из-за другого совсем оттенка не подошли! Буду сдавать обратно! Недавно купила на розетке диван и тоже по фото, так там цвет совпадал с реальным!!!

Достоинства:
    Качество ткани отличное и пошив хороший
    Недостатки:
    Цвет не соответствует совершенно! Это не оливковый! Может его так кто- то назвал, но он с примесью голубизны! Не в тёплых тонах!
    • Продавец  Майстриня Лара

Сожалеем, что нам не удалось удовлетворить ваш запрос касательно оттенка цвета, который, как указано на сайте, может немного отличаться из-за специфики технических устройст. Надеемся вы сможете найти тот оттенок, который вам подойдёт в том многообразии предложений на Розетке.

• Анастасия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Оливковый

Колір чудовий, довжина підійшла. Дякую

Достоинства:
    Колір, довжина, обережно пошито.
    • Продавец  Майстриня Лара

Душевно дякуємо за ваш відгук) Чекаємо на вас у нашому магазині знову)