Отзывы покупателей о Картина по номерам Пейзаж. Полет на воздушном шаре, 40х50см, термопакет, Идейка (KHO2897)
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Idea art. Размер картины: 40 x 50
Чудова якість.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
Супер,все сподобалось.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.
- Березінський О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
Картина неймовірна. Кольори ніжні. у комплекті фарби, пензлики, кріплення. Пензлики я замінила, люблю більш тоненьким малювати,але багатьом заходять і такі. Деякі кольори як більш воянисті і треба по декілька разів прокрашувати,щоб циферки не було видно - це не така велика проблема,але вона є.
після цієї картини купила ще одну цієї фірми і мега задоволена) І рекомендую відразу замовляти лак для картини, щоб після закінчення закріпити красу.- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
Отличное качество красок,свежие ,картина получается очень красивая
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
забрали! Мені подобається, буду з радістю малювати дякую
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
Не вперше купую картини Ідейки з серії "розпис по номерам", тому що подобається і сам розпис і результат. Фарби гарної якості, приємно творити.
- Достоинства:
- акційна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Велике спасибі, що вибрали саме наш товар. Ми вдячні що знайшли час для зворотнього зв'язку.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
Все очень понравилось
- Недостатки:
- Недостатков нет
Представник постачальникаДобрий день! Ваш вибір нашого товару та ваше повідомлення для нас дуже цінні, дякуємо!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
Отличное качество красок,кисточки достойные,получила большое удовольствие от процесса! Спасибо!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 50 x 40
Хорошее качество красок и кисточек, номера не просвечивает
- Достоинства:
- Хорошие кисточки, краски непрозрачные