- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Пелюстки. Окружность головы: 44. Цвет: Белый
Продавець швидко зв'язався, допоміг з розміром, за що дуже вдячна. Приємна на дотик тканина, якісний пошив. Однозначно рекомендую
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Пелюстки. Окружность головы: 44. Цвет: Черный
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Пелюстки. Окружность головы: 40. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Чудова якість
Швидко зв'язались та відправили
Рекомендую - Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Пелюстки. Окружность головы: 40. Цвет: Черный
Гарні тепленькі шапочки
- Недостатки:
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Пелюстки. Окружность головы: 40. Цвет: Черный
Шапка топ! Гарно сидить не сповзає)
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Пелюстки. Окружность головы: 44. Цвет: Голубой
Шапка не відпрвідає заявленому розміру. Для малюка 6 місяців взяла 46 розмір, то дитині вона повністю очі закрила, плюс широка дуже, фасон якийсь не вданий взагалі! Щодо якості, то це звичайна тканина, яка ще не відомо як себе поведе після прання. Я дуже розчарована товаром, і якби одразу не оплатила товар при замовленні, відмовилась би від шапочки 100%
- Достоинства:
- Шапку отримала
- Недостатки:
- Жахливий фасон! Розмір не відповідає дійсності
- Лилия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Пелюстки. Окружность головы: 40. Цвет: Голубой
Товар відповідає дійсності, якісний на перший погляд, але поки не прала. Сподіваюсь що так і буде після прання