- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmotov
Норм. При очень обильных месячных, сидеть дома, сливать кровь 5 раз, и через час после установки лучше не напрягать низ живота, а то потечёт. У меня такие дни, 2 дня из 6. В остальные дни очень удобная штука. Для меня все равно чутка длинновата чаша. Внутри тесновато становится, но у меня и матка опущена, поэтому думаю для других будет удобней ее ставить. У кого туго идёт, засовуйте с любрикантом.
- Продавец Cosmotov
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Ми цінуємо, що ви поділилися своїми враженнями — це дуже допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір.
Дуже раді, що виріб загалом вам підійшов та виявився зручним у використанні. Дякуємо за відмітку щодо особливостей та розмірів — ваш досвід може бути корисним іншим жінкам.
Бажаємо вам тільки комфорту й гарного самопочуття
Якщо виникнуть питання — завжди з радістю підкажемо!
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmotov
Це був мій перший вдалий досвід з менструальним диском:)
Майже з першого використання диск “сів” ідеально — без болю та дискомфорту. І це врятувало мою довгоочікувану відпустку на морі.
Тож, якщо обирати для першого ознайомлення чашу чи диск, то однозначно менструальний диск.- Достоинства:
- ідеально підходить для активного способу життя (з ним я змогла плавати, займатись спортом і бути в дорозі)
- Недостатки:
- потрібно трохи практики, щоб навчитись правильно вставляти та витягувати
- Продавец Cosmotov
Дякуємо за докладний відгук. Раді, що з перших використань менструальний диск комфортно «сів» і реально виручив у відпустці. У нас лише оригінальні вироби з медичного силікону — це про безпеку, еластичність і стабільну якість. Для активного способу життя підходить чудово: можна плавати, тренуватися та подорожувати без дискомфорту. Невелика практика зазвичай швидко допомагає опанувати правильне введення та виймання.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Cosmotov
Хороший менструальний диск, правда треба приловчитись трошки, щоб вірно аплікувати. Загалом альтернатива звичайній чаші краща, бо не потребує "присосування"
- Продавец Cosmotov
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався товар та став комфортною альтернативою! Дійсно, перший раз може знадобитися трохи практики, але з часом усе стає зручним і природним. Бажаємо вам комфорту та впевненості кожного дня!
- Іванна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmotov
Чудово
- Продавец Cosmotov
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені! Бажаємо вам комфорту та тільки приємних покупок!