Отзывы покупателей о Менструальная чаша Y-cup из медицинского силикона Platinum размер S в комплекте силиконовый чехол для удобного хранения

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmotov

Норм. При очень обильных месячных, сидеть дома, сливать кровь 5 раз, и через час после установки лучше не напрягать низ живота, а то потечёт. У меня такие дни, 2 дня из 6. В остальные дни очень удобная штука. Для меня все равно чутка длинновата чаша. Внутри тесновато становится, но у меня и матка опущена, поэтому думаю для других будет удобней ее ставить. У кого туго идёт, засовуйте с любрикантом.

• Продавец  Cosmotov

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Ми цінуємо, що ви поділилися своїми враженнями — це дуже допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір.

Дуже раді, що виріб загалом вам підійшов та виявився зручним у використанні. Дякуємо за відмітку щодо особливостей та розмірів — ваш досвід може бути корисним іншим жінкам.

Бажаємо вам тільки комфорту й гарного самопочуття
      Якщо виникнуть питання — завжди з радістю підкажемо!

• Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmotov

Це був мій перший вдалий досвід з менструальним диском:)
    Майже з першого використання диск “сів” ідеально — без болю та дискомфорту. І це врятувало мою довгоочікувану відпустку на морі.

Тож, якщо обирати для першого ознайомлення чашу чи диск, то однозначно менструальний диск.

Достоинства:
    ідеально підходить для активного способу життя (з ним я змогла плавати, займатись спортом і бути в дорозі)
    Недостатки:
    потрібно трохи практики, щоб навчитись правильно вставляти та витягувати
    • Продавец  Cosmotov

Дякуємо за докладний відгук. Раді, що з перших використань менструальний диск комфортно «сів» і реально виручив у відпустці. У нас лише оригінальні вироби з медичного силікону — це про безпеку, еластичність і стабільну якість. Для активного способу життя підходить чудово: можна плавати, тренуватися та подорожувати без дискомфорту. Невелика практика зазвичай швидко допомагає опанувати правильне введення та виймання.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmotov

Хороший менструальний диск, правда треба приловчитись трошки, щоб вірно аплікувати. Загалом альтернатива звичайній чаші краща, бо не потребує "присосування"

• Продавец  Cosmotov

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався товар та став комфортною альтернативою! Дійсно, перший раз може знадобитися трохи практики, але з часом усе стає зручним і природним. Бажаємо вам комфорту та впевненості кожного дня!

• Іванна Х***

Чудово

• Продавец  Cosmotov

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені! Бажаємо вам комфорту та тільки приємних покупок!