- AI аналіз відгуків65 відгуків: Позитивних — 88%, нейтральних — 7%, негативних — 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Николай Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Оригинальный кабель заряжает супер вместе с оригинальным блоком, очень доволен
- Достоинства:
- Оригинал
- Продавец VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Все працює відмінно
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
На Xiaomi 14t выдаёт турбо зарядку на 33 вт блоке питания,посморим, сколько прослужит
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Якісний кабель,все працює
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Все сподобалось, продавець зателефонував та уточнив модель телефону, на Poco x5 pro працює класно підтримує зарядку 67w, все сподобалось дякую, ще пізніше доповню відгук
- Достоинства:
- підтримує 67w на Poco x5 pro
- Продавец VseProVse
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Дійсно оригінальний кабель Xiaomi супершвидка зарядка 90W, вже майже рік в використанні, сподіваюсь ще рік прослужить як мінімум)))
- Достоинства:
- Дійсно оригінальний кабель Xiaomi супершвидка зарядка 90W передача даних
- Недостатки:
- нема
- Продавец VseProVse
- Леонід П***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Шнур пропрацював не довго ( хлам!
- Продавец VseProVse
у кожного виробника є факт браку, для цього й даємо гарантію 6місяців на кабель, рекомендуємо єю скористатися, звяжіться з нами для узгодження заміни на новий кабель!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Добрий кабель, відповідає опису.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Все добре, кабель оригінал! Продавця рекомендую.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Гарна якість, ввічливий продавець, відправили швидко, рекомендую!
- Достоинства:
- Оригінал
- Продавец VseProVse
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Все як в описі. Відправили швидко, заряджає 67W
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Работает, надежный продавец и очень быстрая доставка (в Розетку) Спасибо!
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Заказываю не первый раз,все отлично
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Рекомендую Цей товар
- Достоинства:
- Оригінальний та якісний кабель для зарядки. Повністю підтримує швидку зарядку 90–120 Вт, телефон заряджається дуже швидко. Доставка приємно здивувала — товар прийшов вже за один день. Рекомендую
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Работает, всё гуд. Сервис на высшем уровне.
- Стас О***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Не поганий кабель,думав що приїде аналог оригіналу але приїхав оригінал
Магазин Швидко вийшов на контакт- Достоинства:
- Оригінал
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Все чудово
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Хороший якісний кабель!
- Кирил П***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Отличный кабель!
- Достоинства:
- Цена качество
- Продавец VseProVse
- Роман І***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Гарна якість. Швидка зарядка
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Взагалі все без питань , все працює добре, поки задоволений.
- Достоинства:
- Швидка доставка і не обманюють клієнтів
- Недостатки:
- Невиявлені
- Продавец VseProVse
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Купую другий раз для другого телефону.Якість хороша.
- Достоинства:
- Є Turbo charge
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец VseProVse
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Працює
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
2й тиждень користуюсь кабелем. Здається, що повільніше заряджає, але я не впевнений. Мі турбо чардж світиться
- Достоинства:
- Ціна, Мі турбо є/швидка зарядка
- Недостатки:
- можливо повільніше заряджає, але не впевнений
- Продавец VseProVse
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Дуже задоволений
- Михайло А***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Такий самий як йшов в комплекті з телефоном
- Достоинства:
- Максимальна швидкість заряду на Xiaomi
- Продавец VseProVse
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Спочтаку працював нормально.А зараз перестав заряджати
- Достоинства:
- Підтримує швидку зарядку
- Недостатки:
- Перестав працювати
- Продавец VseProVse
кабеля з швидкою зарядкою частіше за все виходять з ладу при перепаді напруги, слабке їх місце це чіп який знаходиться там де тайпсі, з тим що гарантія діє 6 місяців, безкоштовно замінемо на новий, дякуємо за відгук
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Швидко відправили, якісний, підтримує Xiaomi Turbo Charge, як заявлено.
- Достоинства:
- Відмінний кабель,
- Діана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Поламався через вимкнення світла скоріш за все, замінили одразу по гарантії , дякую
- Продавец VseProVse
дякую вам, звертайтесь ми на звязку
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Працює
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Просто все так, як і заявлено. Купляв для свого Note 12t - підтримує 120Вт швидку зарядку. Та і додати більше нічого
- Достоинства:
- Все є, як і заявлено
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Товар прийшов, все круто...працює, заряджає телефон дуже швиденько. Наступного тижня буду ще замовляти.
- Достоинства:
- Швидкий заряд
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Все ок. Є швидка зарядка . Поки нарікань нема . Дякую.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
На POCO M6 pro 67W сначала работал на 67W (Mi TURBO) через раз. Через некоторое время вообще перестал, только быстрая зарядка. Это на родном зарядном устройстве. Провод целый, так что непонятно. Родной провод телефона весь переломанный и все равно работает на 67W.
- Достоинства:
- Под вопросом
- Недостатки:
- Не всегда работает на 67W
- Продавец VseProVse
кабеля з швидкою зарядкою частіше за все виходять з ладу при перепаді напруги, слабке їх місце це чіп який знаходиться там де тайпсі, дякуємо за відгук
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Чотко, працює як рідний.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Для Poco X3 Pro підійшов.