Отзывы покупателей о Телефон кнопочный Nokia 110 DS 2023 charcoal (TA-1567)

Оценка пользователей 3.89/5
  • Отзывы про товар продавца Dimmo
  • Леонид К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет: Gray

Гарний постачальник, надзвичайно оперативно працює!

Достоинства:
    Дуже швидко доставили! Дякую дуже!
    Недостатки:
    нема
  • Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Користуюся більше двох років. Все ОК!
    Дякую!

Достоинства:
    Маленький, зручний. Заряд тримає більше трьох днів. Ще й тримала сімку в подарунок ;)

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Пройшла доба, так ніхто і не передзвонив стосовно бракованого товару. Гаряча лінія не працює. Не рекомендую тут купляти

Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Служби підтримки ROZETKA задля вирішення проблеми

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Батарея не тримає у режимі очікування навіть тиждень при заявлених 22 днях. В режимі розмови не тримає заявлених 8 годин, сідає до нуля в два рази швидше. Мене так не влаштовує, головна причина чого я його брав, це автономність, яка не відповідає заявленим цифрам.

Недостатки:
    Не тримає батарея заявлений час
      Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення проблеми

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

в режиме ожидания (а не звонков) держит заряд 1 сутки..

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    якість
      Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення Вашої проблеми

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Доброго дня. Телефон пропрацював 5 місяців, потім періодично почав «зникати зв'язок», і ще за два місяці взагалі перестав бачити сімку, причому в обох слотах. З травня користуюсь як будильником. Не рекомендую.

Достоинства:
    Будильник, ліхтарик
    Недостатки:
    1) Дуже мало символів для імені. 2) Через півроку перестав бачити сімки в обох слотах.
      Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном.
      Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення проблем

• Сергей Г***

Мне телефон нравится

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук

• Романенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Телефон поганої якості,погано чути співрозмовника,пропадає зв'зок,не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Багато

• Олег Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Телефон прикольний як для звичайного. Розмір телефону доволі маленький, відповідно екран також маленький недужу видно хто дзвонить. Телефоном задоволений.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Використовується як додатковий, станом на зараз не довго. Батарея тримає довго.
    Це вже третій з дешевих, але він працює. Попередні два фірми сігма працювали не довго)

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Вчора отримав! Перші враження все працює добре, звонок гучний. Я для звичайного телефону норм, але завжди є АЛЕ...

Достоинства:
    Дивися вище
    Недостатки:
    Маленький шрифт, який не збільшується, мало мелодій на дзвінок, в телефоній книзі всього 10 символів для ім'я та призвище

• Віталій Ш***

Для связи,норм.

Достоинства:
    Цена,качество
    Недостатки:
    Пока нету.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Якщо ви шукаєте гарний кнопочний телефон для людини поважного віку, краще подивіться щось інше. Дуже мене здивувало те, що він функціонально гірший навіть старої 20-річної Нокії 1280. Краще б я поміняв корпус, блок клавіш і батарею на "динозаврі"...

Достоинства:
    Гучний
    Недостатки:
    Книга контактів дозволяє імена не більше 10 символів, неможливість збільшити шрифт( а в списку контактів він особливо манюній)
  • Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Все ОК! Отримала в "Розетці"- зручно, швидко, приємно. Телефон новий, потрібні документи в наявності. Заказала одразу і карту пам'яті - все стало, все працює. Користуюся - все нормально. Дякую!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Телефон справно виконує свої основні функції. Більшого від нього і не треба! Нокіа це Нокіа)

Достоинства:
    Надійний і зручний телефон для літньої людини.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.

• виктория с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Неплохой телефон для дедушки. Слышимость только не очень громко во время разговора. Может подскажите как ее регулировать?

Представник бренду

Вітаємо! Гучність динаміку можна перевірити в налаштуваннях. Дякуємо за довіру.

• Владимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

для людини похилого віку зручний

Достоинства:
    ціна, якість

• Александр Н***

Как тетрис активировать

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Скористайтеся інструкцією в додатку. Просто відкрийте "Тетріс" і він підкаже вам, що треба зробити для активації.

• Миколайович Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Динамік хороший співрозмовника чути добре. Малий вибір мелодії для дзвінка. З великих мінісів це маленький шрифт на єкрані, для людей похилого віку це актуально.

Достоинства:
    Батарея, динаміки Нокіа вже навчилася робити.
    Недостатки:
    Малий шрифт єкрану.
  • Ірина М***

Раджу

Достоинства:
    Простий в користуванні. Хороший звук. Легко вмикається та налаштовується. Добре тримає зарядка
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.