- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Прикольная вещь отлично работает как габариты для заметности на дорогах повортники тоже полезная штука когда необходимо учасникам движения указать маневр, вот только одно расстроило что периодически срабатывает сам по себе поворотник и моргает пока не выключу с пульта похоже на какой-то сбой в плате причём может даже не в ходу и без вибраций сработать что исключает случайного включения из-за тряски надеялся попустит но пока так и срабатывает периодически не знаю стоит ли обращаться к продавцу с данной проблемой так как устройства свои функции все выполняют а авто срабатывание тяжело довести типо скажут не че не срабатывает само по себе так как не угадаешь когда ему захочется включится
- Достоинства:
- Многофункциональный, яркий и приятный свет, хороший звук, удобное дистанционное управление.
- Недостатки:
- Редко срабатываемое самопроизвольное включение поворотника (брак)
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за детальний відгук.
Іноді самовільне спрацювання поворотника може виникати через чутливість кнопки на пульті або вологу/вібрацію під час руху. Спробуйте перевірити фіксацію пульта на кермі та заряд акумулятора.
Якщо проблема буде повторюватися — напишіть нам у повідомлення, допоможемо розібратись або вирішити питання по гарантії.
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Прислали два правих поворотника
- Достоинства:
- Не знайшов
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за ваш відгук.
Звертаємо увагу, що замовлення ви отримали ще 4 грудня 2024 року, а питання виникло лише 28 листопада 2025 року — тобто майже через рік. Усі такі нюанси зазвичай вирішуються одразу за кілька хвилин після отримання товару, якщо звернутися до нас вчасно, а не чекати 12 місяців)
У комплекті йдуть два однакові модулі, які повністю взаємозамінні. Кожен із них може працювати як лівий або правий. Якщо здається, що обидва модулі “праві”, достатньо перемкнути сторону:
1) Натисніть і утримуйте помаранчеву кнопку живлення 2–3 секунди.
2) Не відпускаючи її, натисніть кнопку вліво на корпусі ліхтаря.
Після цього модуль перемикається на іншу сторону і працює коректно.
Якщо буде потрібна допомога — ми на зв’язку.
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Супер.
Вітаємо, Романе!
Дякуємо за відгук. Добре, що ліхтар справив позитивне враження. Гарного користування!
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Артеме! Дякуємо за ваше замовлення! Якщо у вас вже є досвід використання ліхтаря, будемо раді почути ваші враження. Сподіваємося, що товар виправдав ваші очікування!
Якщо маєте питання або потрібна допомога – звертайтеся, завжди раді допомогти!
- Евгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Проїздив місяць, і почались проблеми , постійна розсинхронізація , самостійно то включаються то виключається ,або включають лівий чи правий поворот .
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з роботою товару. Зазвичай такі проблеми можуть бути викликані помилками в налаштуванні чи можливими зовнішніми перешкодами в середовищі використання. Рекомендуємо перевірити надійність з'єднань і, за потреби, звернутися до нашого сервісного центру для діагностики та вирішення цієї ситуації.
Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і обов'язково врахуємо його, щоб покращити якість нашої продукції. Дякуємо за розуміння!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Все добре
- Продавец Кошик Тех
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Ваша підтримка надихає нас ставати ще кращими! Якщо у вас будуть запитання чи побажання, завжди звертайтеся — ми із задоволенням допоможемо. Бажаємо вам приємного користування і гарного настрою!
- Радмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Указатели поворотов поправились, диоды яркие, пластик вроде норм. Единственное что бесит, это сигнал при включения указателя поворота, но не критично.
- Продавец Кошик Тех
Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Гарний варіант за свою ціну
- Достоинства:
- Надійне кріплення, яскраве світло
- Кристина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Яскраві поворитники, легко кріпляться на велосипед. Планую купити це одні, виявляється можна на пусть керування посадити два комплекти ліхтарів, у буде світло попереду і позаду.
- Таня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Фара класна, працює добре, в ночі я буду точно помітна і це головне.
- Милана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Гарна та зручна річ, сподобалось що це окремі ліхтарі і їх можна причепити де завгодно. Керування на кермі.
- Достоинства:
- 5 днів їзди, нічого не відвалилося
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
В первый же день, вылетел из крепления и сзади следующая машина, раздавила поворотник.
- Достоинства:
- Не успел увидеть.
- Недостатки:
- Крепление на соплях.
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо Вас. Нам шкода, що у вас правилася подібна ситуація, можливо ви не вірно закріпили поворот, або не до кінця його затисли чи щось інше. Бо ситуація, яку ви описали, з даним товаром ми чуємо вперше. Виробник даного товару розуміє, в яких умовах буде використовуватися ліхтарі, і робить надійні кріплення.