- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Користуюсь пів року покинедоліків не знайдено
- Продавец WOWS
Віктор, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Через деякий час.а точніше півроку почали відмовляти клавіші.поступово
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Не надійна.дуже шумна була
- Володимирович Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже добре виконана
- Достоинства:
- Качество, удобность, розмір, ціна
- Недостатки:
- Громко
- Семен З***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Залипают клавиши
- Продавец WOWS
Вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні складнощі.
Для вирішення цього питання радимо звернутись безспосередньо до авторизованого сервісного центру XTRIKE або до нашого магазину. Будемо раді вам допомогти!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Норм співпадає з описом
- Продавец WOWS
Наталія, добрий день! Ми щиро вдячні вам за відгук.
Бажаємо приємного використання!
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Норм
- Продавец WOWS
Валентин, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Даниил Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
Купив клавіатуру XTRIKE ME GK-987 UA RGB Mechanical USB Grey/Black для дитини. Протягом першого місяця вона працювала справно і радувала гарним підсвічуванням. Однак після місяця використання почали виникати проблеми: клавіші перестали реагувати на швидкі подвійні натискання. Наприклад, при натисканні на бекспейс для видалення тексту, натискання просто не реєструються.
Я відправив клавіатуру в сервісний центр, де її вже мучать 14 днів, і тепер термін ремонту збільшили до 28 днів. На пункті прийому я показав, що вона несправна, але це, мабуть, ніяк не допомогло.
Це приносить величезні незручності, адже клавіатура купувалась для дитини. Дуже розчарований якістю та сервісом. Не рекомендую.- Достоинства:
- Місяць гарної роботи
- Недостатки:
- Все інше
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
Клавиатура у меня около 1 либо полтора месяца начал плохо работать пробел через раз хотя я придерживаюсь правил эксплуатации
Если на клаве 2 раза быстро нажать одну кнопку, второе нажатие просто не регает
- Достоинства:
- Хорошая подсветка
- Недостатки:
- Ужасная регистрация нажатий,мне нужно писать 2 раза медленее чтобы та клава мол
- Игорь Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
Отличная клавиатура за свои деньги куча режимов подсветки и удобно что можно менять громкость звука на пк
- Недостатки:
Користуюсь вже неділю дуже чудова клавіатура советую
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
Класна та класно виглядає, підсвідка класна але не достатньо яскрава для людей с поганим зором
- Достоинства:
- Якість та регулятор гучності
- Недостатки:
- Яскравість підсвітки слабенька
- Артем Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Під'єдналась без проблем, дуже приємне в користуванні, недоліків поки що не помітив
- Достоинства:
- Відчуття натискання на клавіши
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец WOWS
Артем, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
За свої гроші нормальна клавіатура, прям приємно натискати на клавіші, це перша механіка тому особо нізчим порівнювати...
- Достоинства:
- Дизайн, відчуття від клавіш , пітсвітка
- Недостатки:
- Поки невиявив
- Александр Б***
Хоч хто небудь скаже які тут свічі?
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
Топ за свои деньги. Моя первая механика так что сравнить не с чем. Подкупил приятный вид и крутилка регулировщик.
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура ТОП
Механіка регулятор гучносі дуже зручний
Гегулятор пвдсівдки можна зміню вати швидкість- Достоинства:
- Сеханіка зйомні кейкапи
- Антон
Тільки офіційни софт для даної клави з вірусами)
- Андрій Л***
а відгук на цій клавіатурі написаний?