Отзывы покупателей о Электровелосипед мощный складной электро фетбайк велосипед электрический для взрослых fatbike с фарой корзиной и крыльями женский и мужской с широкими колесами для города села Shimano на аккумуляторе 750W 13Ah 20" KF9 KETELES Черный 71873

Оценка пользователей 4.43/5
  • Евген Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже розчарований. За таку сумму очікував трохі більшої якості виробу.
    1. Після двох тижнів експлуатації із кріплення сидіння повилітали усі шурупи.
    2. При підключенні заднього стопу, контроллер видає помилку 02, і не показує швидкість. Після відключення стопу все ок.
    3. Рама не дуже надійна на передній вилці, скрипить. І це після того як були затягнуті усі кріплення.
    4. Тримач передньої корзини тупо гнеться при затягуванні його кріплень.

• Продавец  kidsDM

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.

• Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний велик за свої гроші. Складається без проблем. Перший виїзд 5 .Рекомендація початківцям моніторити заряд акумулятора. (3 км доїжджав на педалях).Будуть нові враження --поділюсь.

Достоинства:
    Добре набирає швидкість
    Недостатки:
    Поки не бачу
    • Продавец  kidsDM

Добрий день, Сергій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда kidsDM.

• Володимир С***

Електровелосипед, відмінний, комплектація повна

Достоинства:
    Зручний, швидкий, якісні матеріали
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Велосипед - звір! Вперше їздила на такому потужному велосипеді. Дуже зручно, що можна крутити педалі самостійно, а можна вмикати асистента. Зібрала сама за декілька годин, ще трохи не до кінця розібралася із бортовим компʼютером. Обслуговування в магазині, пречудове: швидко відправили, допомогли із вибором і порадили вело аксесуари. А також окреме дякую за класні велосипедні подарунки (особливо за набір окулярів). Я довго шукала серед інших моделей і рада, що обрала саме цю.

Достоинства:
    Стильний, потужний, великий обсяг батареї
    Недостатки:
    Боюсь тепер його залишати десь:)))
  • Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Якісний велосипед чорного кольору. Купили тестьові на подарунок, довольний як слон.
    Витримує до 200кг, провіряли.

Достоинства:
    Витримує велике навантаження
    Недостатки:
    Не має
  • Олег Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний якісний велосипед. Потрібен був практичний щоб поміщався у багажник мого універсалу і мав хороший запас ходу щоб можна їздити в місті а на вихідних на природі десь в лісі чи просто на рибалку і не тагяти всьо в руках. Досить простий бо по інструкції яка в комплекті зміг налаштувати так як мені подобається і зняв обмеження на макс швидкість то розігнав його до 50 і тепер він просто літає. Запас ходу якщо їхати з системою pas яка помагає коли крутиш педалі приблизно 60-70км виходить на одному заряді. Класно що рама універсальна бо моя жінка також час від часу на ньому їздить і каже що зручно. Поки всім задоволений своїх грошей вартує.

Достоинства:
    Практичний велосипед з хорошим запасом ходу
  • Євген Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Всю зиму шукав електровелосипед щоб можна було їздити на дачу і на роботу коли почнеться тепло і не стояти годинами чекати на автобус де купа людей. І випадково попав на цей, подивився фото і характеристики, все сподобалось і вирішив замовити переживав бо такі суми в інтернеті ше не тратив. Прийшов доволі швидко гарно запакований сам велосипед тоже цілий нічого не поцарапали. В комплекті було все щоб його зібрати того справився десь за 2 години. В реальних умовах провіряв то запас ходу відповідає заявленому. Їздити зручно навіть на ямках і горбиках а ріст в мене 170см. Складається і розкладається досить швидко. В загальному все сподобалось єдиний для мене недолік це хіба його вага але це скоріше особливість всіх електровелів через їх мотор і акумулятор.

Достоинства:
    Гарний, якісно зроблений, компактний, простий в користуванні
    Недостатки:
    Недоліків як таких нема хіба тільки вага
    • Олександр З***

Який максимальний запас ходу на одному заряді?