Отзывы покупателей о Контейнер подвесной для яиц в холодильник KP-69 T
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Кумедно.Вам прикро.Я розрахувався повністью,досилайте те шо треба!
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
У пункті видачі віддали у розкритій коробці,та на запит де кріпленя до полиці,відповили-так прийшло...Зі світлин та опису аж ніяк не випливає що лоток без кріпленя на полцю.
- Достоинства:
- немае
- Недостатки:
- лоток/контейнер
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Нам прикро, що Вам прийшов неповний комплект. Будемо старатися не допускати подібні ситцації в майбутньому. Перепрошуємо за незручності!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Холодильник Liebherr, не підійшов розмір.
по розмірам не стає і не вміщається.
Поличка ~280 мм.
Регулювання по лотку можливе тільки в більшу сторону, можна було б зробити і регулювання в меншу сторону.- Недостатки:
- не підійшов розмір
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук! Прикро, що товар Вам не підійшов. Рекомендуємо скористатися чат-ботом підтримки @Rozetka_helpBot або звернутися до підтримки в особистому кабінеті: ссылка
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Рада, що українські бренди вриваються на ринок і приємно дивують якістю та стилем.
- Достоинства:
- Підходить на будь-яку глибину полиці, регулюється, стильний.
- Недостатки:
- Жодного
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!