Отзывы покупателей о Телевизор Kivi 43U760QW

Оценка пользователей 4.61/5
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Белый

Гарний телевізор, не підвисає. За рік недоліків не знайшли!

Добрий день, Інина!

• ІрКа
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Белый

Непоганий телевізор: яскрава та чітка картинка, досить швидка операційна система, не підвисає. Ціна могла б бути гнучкішою, але з урахуванням обмеженого вибору моделей у білій рамці це зрозуміло — принципово хотілося саме білий варіант.
    Звук, на жаль, розчарував: без зовнішньої акустики дивитися некомфортно, тож довелося підключати колонки із сабвуфером.

Достоинства:
    Біла рамка
    Недостатки:
    Звук плаский

Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Завдяки гнучким параметрам налаштування зображення та звуку, ви можете налаштувати їх відповідно до своїх індивідуальних уподобань. Просимо перевірити якість відтворюваного контенту. У випадку, якщо проблема зберігається, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      E-mail: ссылка
      Telegram: ссылка
      У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Богдан К***

Чудовий телевізор за свої кошти, класний великий екран, поки дуже задоволені. Брали для гри на пс 5 то все подобається

Достоинства:
    Екран, яскравість, лампочка

Добрий день, Богдан!

• Роллана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Черный

Перше враження чудове. Сьогодні привезли. Розпакувала сама. Важкий. Звук можна настроїти нормальний. Якість зображення класна. Не уступає Самсунгам та іншим.
    От тільки ніжки не тримають. Краще одразу на кронштейн.
    Пульт трохи не зручний. Але звикнути легко. Я довольна.

Достоинства:
    Класний.
    Недостатки:
    Ніжки не підходять.

Добрий день, Роллано!
      Вдячні Вам за відгук. Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
      Для того, щоб ми могли розібратися в питанні стосовно ніжок і допомогти у його вирішенні, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Олег С***

Добре.

Добрий день, Олег!

• Олександр

Телевізор коштує своїх грошей.
    Гарна картинка, якість, все працює добре!

• Вікторія Я***

Доброго дня. Дякуємо за телевізор. Працює відмінно. Гарні яскраві кольори, не ріже в очі. Позаду нічничок це дуже зручно. Швидка доставка.

Достоинства:
    Можна управляти з телефону. Гарний звук.
    Недостатки:
    Трохи треба погратися з настройками

Добрий день, Вікторіє!

• Іван П***

Дуже добрий телевізор за свою ціну. Гарний стриманий дизайн,цікаве рішення з підсвіткою на задній стороні, дуже зручний мальнкий пульт з голосовим керуванням. Обирав телевізор в першу чергу по потужності звуку, але від заявлених 2х12 ват динаміків не був вражений, звук доволі посередній. В усьому іншому цілком задоволений.

Достоинства:
    Зручний пульт, стриманий дизайн, цікава підсвітка

Добрий день, Іване!
      В телевізорі використовується аудіосистема, розроблена спеціально для даної структури ТВ з урахуванням діагоналі. Ви пробували використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі, обравши «Користувацький»? Також якість звуку залежить від джерела.
      Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
      У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Микола К***

Просто хороший телевізор великої діагоналі не за всі гроші. Легко монтується. Картинка приємна. По суті, він нічим не поступається набагато дорожчим А-брендам. Питань до телевізора нема — свої гроші він відпрацьовує, покупкою задоволений.

Шкодую, що не купив ще більший. Для «кіноматографічного» ефекту при перегляді з відстані 3–4 метри потрібна діагональ 75 і більше.

Достоинства:
    Ціна, розмір, Гугль ТВ, простота, синхронізується з гугль-акаунтом
    Недостатки:
    Слабенький звук — треба прокачувати колонками. Синій світлодіод стенд-бая надто яскравий — на всю спальню. Мало ЮСБ- і ХДМІ-портів і вони невдало розташовані. Кабель живлення незручно виходить з копусу — заломується. Телевізор достатньо товстий

Добрий день, Миколо!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Телевізор KIVI 70U760QB оснащений чотирма портами HDMI та двома портами USB. Порти HDMI та USB мають як бокове, так і нижнє розташування, що забезпечує гнучкість підключення різних пристроїв. У цій моделі використовується Г-подібний кабель живлення, який мінімізує ризик заломлення. Товщина телевізора KIVI 70U760QB становить 84,4 мм, що відповідає середнім показникам для телевізорів даного класу та діагоналі.

• Сергій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Пару місяців роботи і зʼявився артефакт у вигляді вертикальної, зеленої полоски.. телевізор був з дня покупки на кронштейні та ніхто його не чіпав..

Вітаю.
      Радимо звернутись на онлайн підтримку, для цього, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Сергій Ч***

Додаю відгук. Безкоштовно мені все зробили на сервісі, чекав місяць, замінили матрицю, все окей тепер!

• Сергій Д***

Файний телевізор, довго вибирав серед різних моделів. Картинка чітка, працює добре, підсвітка ззаду супер, пульт удобний.

Достоинства:
    Файний телевізор
    Недостатки:
    Невиявив

Добрий день Сергій!

• Купил

Изображение - отлично. Телевизор сам обрабатывает сигнал с любого источника, и улучшает изображение, включая ноутбук и PS5. умеет из 30FPS делать 60.

ОС - андроид. шустрый, грузится очень быстро, работает без лагов, всё супер

Звук - ужасный. Как будто динамики скотчем заклеены. Без покупки дополнительного аудио не обойтись.

• Олександр Н***

Так, звук не сама найкрайща сторона цього ТВ, я в наштуваннях переключів на об'емний, а якщо щось дінамічне, то звук через зовнішній кінотеатр

Добрий день Олександр!

• Катерина П***

Придбали 20/07 телевізор.все чудово. Крім одного- тільки що помер пульт. З новим роком. Знайшла від нього пульт тільки в неофіційних магазинчиках.на розетці немає.в шоці

Добрий день, Катерино!
      Нам шкода, що склалася така ситуація.
      На пульт діє гарантія 1 рік з моменту покупки. Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:

• Олександр Н***

Всіх з Новим Роком! Користуюся вже місяць, покупкою задоволений, дякую. Не розібрався чому в головному екрані Андроід ТВ не працюють деякі додатки.

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:
    немає кнопки info-display, немає смужки точки перегляду в меню, також було би непогано, якщо б на ПДК була можливість переназначати кнопки швидкого виклику додатків

• Роман

Телевізор подобается.

Добрий день, Романе!

• Юлія М***

Гарний телевізор за свою ціну.

• Новоселова Е***

Телевізор сподобався, купили в подарунок на новосілля, тож був сюрприз! Доставка була швидкою, ввечері замовили, рано вже відправили,занесли прямо в квартиру. Поки все подобається, налаштували швидко, єдине що не розібралися з пультом, не регулюється звук з пульта. Можливо хтось підкаже в чому причина та як вирішити. Повісили на стіну за допомогою кріплення Brateck LPA52-466, яке придбали також в Розетці. Загальне враження чудове.

Достоинства:
    Розмір, зображення, звук, легко налаштовується, наявність браузера, голосовий пошук, 4К, ціна
    Недостатки:
    Пульт не регулює громкість.

Добрий день, Олено!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Для зміни рівня гучності та перемикання каналів в пульті використовуються кнопки-гойдалки, які мають три позиції:
      Від себе – збільшення рівня гучності / наступний канал.
      До себе – зменшення рівня гучності / попередній канал.
      Натискання – вимкнення звуку динаміків ТВ (рівень гучності 0); повторне натискання відновлює рівень гучності на початкове до вимкнення значення / раніше переглянутий канал (поточний - попередній).
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Євген К***

Там кнопка гойдалка , потрібно штовхати в гору та в низ

• Владислав Т***

Купили цей телевізор 26.10.2024
    Зручний у використанні, гарний візуально, чітка якість зображення.
    Дуже красива підсвітка в цій моделі

Достоинства:
    Чітке зображення, підсвітка, зручність налаштування, зручний пульт

Добрий день, Владиславе!

• Іван М***

Доброї ночі, підкажіть на зараз є якісь претензії до роботи чи немає? Замовив собі такий, але не впевнений чи буде він окей по коментарях, дякую за відповідь!

• Алексей С***

Ви знущаєтесь!? Він працює з пульта від китайської потолочної лед лампи, до того ж лампа від пульта телевізора вмикається, гучність звуку змінити не можу, на темному екрані засвіти! Я в шоці!
    Чекаю зворотній звʼязок!
    Все засну то на фото і відео

Достоинства:
    Недостатки:
    Все

Добрий день, Олексію!

• Андрей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Неділя в використанні, все дуже сподобалося. Звук, картинка, швидкість андроїда- все на висоті. Сподобався пульт, гарний та зручний.

Достоинства:
    Все вище
    Недостатки:
    Поки не виявив

• Сергій Ч***

Чудовий тєлік за ці гроші. Все влаштовує, навіть довго не думав коли обирав, ківі це ціна якість

Достоинства:
    Швидкий, яскравий, гарний звук

Добрий день, Сергію!

• Николай с***

Шлак. Пульт переключает с трудом, отклик ужасный. Лучше за те же деньги брать lg/sums

Достоинства:
    Их нет

Добрий день, Миколо!
      Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:

• Олександр Н***

лыжы та Гнусмасы такої діагоналі будуть в 2 - 2,5 раза дорожче лише за назву, назважаюче на те, що вони самі такіж самі...

• Антон В***

Крутий телевізор, дуже сподобався своїм розміром. Фільми з 4К ну дуже круто дивитися. Якість зображення сподобалося. Звук гучний, відчутно що є система Dolby Atmos. В 18 році купляв т. Kivi. Зараз зявилися Купа функцій для покращення перегляду. Телевізор вартий кожної потраченої копійки, рекомендую. 10/10

Достоинства:
    Екран, андроід, Звук, якість.

Добрий день, Антоне!

• Антон В***

Крутий телевізор та якість його. 4К працює добре, картинка дуже крута. Звук також не поганий Dolby Atmos працює і це чутно, але домашній кінотеатр працює ліпше.Я та моя сім'я дуже сподобався телевізор. Картинка яскрава, Грав через ноутбук по hdmi працюе все гарно, 60 fps. Як для мене картинка ну дуже крута.звісно не як ті QLED Sony За 100 т. 70 дюймів ну дуже великий телевізор. Я і моя сім'я рекомендує, 11/10. Ніяка камера та звук не передасть картинку цього телевізора. Краще дивитися вживу.

Достоинства:
    70 дюймів, звук Dolby Atmos, game mode.

Добрий день, Антоне!

• Олена

Телевізор вартує свої коштів, великий та якісний за відносно невеликі кошти, порівнюючи із схожими моделями інших брендів. Поки великих недоліків не знайшли. Мінусом є перегляд звичайних каналів, не всі канали із високою якістю, проте це не проблема телевізора. Сам телевізор великий, якісний, гарна картинка і звук.

Достоинства:
    Висока якість зображення, кольори яскраві та насичені, розмір, гарний звук
    Недостатки:
    Шилдік гумовий на пульті (трошки незручно, питання як швидко він забрудниться)

Добрий день, Олено!
      Вдячні Вам за відгук.
      Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.

• Едвард

Тєлік вогонь. Його величина викликає "ефект вау" кожного дня, як бачу його в себе вдома. Якщо думали брати меншу діагональ, але вам попався цей - беріть цей.

Достоинства:
    Якість зображення аж надто хороша. Серіали в 4к виглядають, ніби в вікно дивишся. Дуже тонкий. Пульт красивий і ергономічний, без лишніх кнопок. Встановлюються любі додатки (андроїд тв - топ)
    Недостатки:
    Звук тєліка звичайний. Хороший, але звичайний. Надто розхвалений в описі до тєліка.

Добрий день, Едварде!

• Денис Х***

Вчера приобрел тел,все супер.вот только не смог привязать голосового ассистента к телевизору по блютузу .Как решить эту проблему ? Кто знает

Добрий день, Денисе!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Для підключення пульта за допомогою Bluetooth, будь ласка, зробіть наступне:
      1. Відкрийте «Налаштування».
      2. Відкрийте пункт «Пульти дистанційного керування й аксесуари».
      3. Оберіть пункт «Додати пристрої».
      4. Одночасно натисніть та утримуйте кнопки «Вліво» і «Меню», до поки індикатор на пульті не почне мерехтіти зеленим кольором.
      5. Після успішного пошуку, буде відображено назву пульта. Для підключення натисніть «ОК».
      6. Після успішного підключення пульта, він буде відображений у переліку під’єднаних пристроїв.

• Юрій Т***

Покупкою задоволений,за співвідношенням ціна-якість дана модель гарний варіант !

Достоинства:
    Android TV,діагональ 43",контрастні кольори,дуже малі рамки екрану,голосове управління
    Недостатки:
    Поки що відсутні

Добрий день, Юрію!

• Настя Ч***

Мы очень довольны . Не ожидали, что Киви настолько хорош . Качество просто супер . Быстро работает

Добрий день, Анастасіє!

• Лилия М***

В цілому не поганий телевізор за свої кошти, був вибір між самсунгом та ківі, по якості зображення програє, з плюсів можна завантажити свої застосунки.

Достоинства:
    Можна встановити свлї окремі застосунки
    Недостатки:
    Якість зображення не настільки гарна, як заявляє виробник.

Добрий день, Ліліє!
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про телевізор.
      В KIVI 70U760QB встановлена UV2A матриця з великим рівнем яскравості і контрастності, а також глибокими кольорами та підтримкою технологій Super contrast control, Max Vivid і Ultra clear.
      Чи пробували Ви змінювати режими зображення або підлаштовувати параметри вручну, обравши "Користувацький"? Також якість зображення залежить від джерела.

• Юлія Х***

Вдячні Вам за відгук.
      Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.

• Юлія Х***

Дуже задоволені. Ціна і якість суперовая

Достоинства:
    Ціна. Якість

• Олександр С***

Підсумовуючи, за таку ціну ви отримуєте реально крутий смарт + це модельний ряд 2024. Екран має гарні кути огляду, він доволі соковитий. Також сподобалося звучання на динаміках 2х12Вт відчутні навіть баси і в кімнаті біля 20м^2 можна робити невеличку дискотеку. Якість збірки та матеріали (ніжки з металевого сплаву) на високому рівні. Гарантія на екран 3 роки, з нинішніми проблемами з матрицями це вагомий +. Покупкою задоволені, сподіваємося прослужить довго.

Достоинства:
    Однозначно це ціна та те, що ви отримуєте за неї. Хороший, насичений екран. Достатньо гучний та чистий звук. Підсвітка підкреслила унікальність даного ТВ. Хоч точної інформації виробник не вказує по залізу, воно працює на оптимальному рівні. В порівнянні з попередником та й іншими ТВ в магазинах - хороший відклик та швидкодія. Меню зрозуміле. Пульт це окрема історія і вона приємно здивувала, в користуванні зручний, стильний та з класним рішенням щодо флюрисцентного язичка.
    Недостатки:
    Поки не виявили. Знаходив інфу, що буває смарт програма після року використання починає тупити, як тут буде не відомо, але завжди є вихід - приставка)

• Олег

Гарне зображення (чорний колір ліпший за ips матриці), швидка робота у всіх режимах. Зручний якісний пульт. Все як треба для сучасного ТВ.

Достоинства:
    Якість зображення, швидкодія
    Недостатки:
    Не помічено

Добрий день, Олег!

• Алина Д***

Гарний телевізор, дійсно коштує своїх грошей покупкою задоволені

Добрий день, Аліно!

• Дмитрий М***

Це був мій перший подібний телевізор. Купувався він в основному для підключення до ПК та консолі. Почну з мінусів. Система самого телевізора працює не дуже швидко. Часом є відчуття, що деякі елементи завантажуються повільніше, ніж потрібно, і не завжди зрозуміло, чи ти натиснув на кнопку пульта, бо є затримка. Також повільний вай-фай модуль. У мене на телефоні та ноутбуці все добре працює, а на телевізорі відео іноді не завжди підвантажується. Але це не так важливо особисто для мене, тому що я не планував його так використовувати. Підключав до ПК дешевим HDMI кабелем на 10 метрів. Все працює ідеально, без затримки. Це можу сказати точно, бо граю на ньому в ігри і не помітив інпут лагу. Картинка насичена, яскрава, деталі видно добре. Проте потрібно погратися з налаштуваннями. За замовчуванням там різкість викручена і може виглядати не дуже. Не маючи поняття про половину функцій, тим не менш, вдалося за хвилин 15 все налаштувати. Вбудований нічник цікавий. Думаю, що буду використовувати його часто. Засвіти трохи є, але їх майже не видно, особливо в динаміці. Так і за таку ціну при такому розмірі очікувати щось інше не потрібно. І видно їх в основному в меню самого телевізора чи на статичних картинках. В іграх чи фільмах про це навіть не згадується. Мульт без миші. Єдиний мінус саме цього пульта – це те, як змінюється звук. Мені аж згадалися кнопкові телефони з джойстиком, які впиваються в палець. Краще було би просто кнопками. Але сам звук дуже хороший. Порівнювати мені немає з чим, але враження дуже хороші.

Достоинства:
    Розмір. Ціна. Якість картинки та звуку
    Недостатки:
    Повільний андроїд, поганий вай фай модуль.

Добрий день, Дмитре!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Для того, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання стосовно роботи Smart та Wi-Fi модуля, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки: