- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Заряжается несколько часов, а потом светит около часа даже на пониженной мощности.
- Аліна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Чи можна придбати до даного ліхтаря акумулятор? Попередній вийшов з ладу за рік.
- Недостатки:
- Швидко вийшов з ладу акумулятор
- Продавец Vioshop
вам підійде любий акумулятор на 6 вольт
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Доставили в строк. Дякую за сервіс.
- Достоинства:
- Довго та яскраво світить. Одна полоска освітлює досить добре кімнату і коридор. Якщо вмикати повну потужність, освітлює як люстра.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Лилия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Придбала сьогодні ліхтарик.Достравка була швидкою! Вдома почала заряджати і почула шум ,він не гучний це ніби густа пінка коли переш білизну..Коли виймаєш вилку з резетки то звук поступово зменшується та зникає за хв.5 взазалі.Тепер не розумію чи це нормально (((..В знайомих теж таких ліхтариків вдома 4 штуки тому захотіла і собі такий але такого шуму в них немає. Маю двоякі відчуття від цього придбання((...
- Достоинства:
- Не можу сказати про переваги так як не знаю чи буде ліхтар нормально працювати...((
- Недостатки:
- Шумить.. і то стрьомно....
- Продавец Vioshop
Дякуємо за звернення. Повідомляємо, що незначний звук під час заряджання є нормальною особливістю роботи цього ліхтарика і не свідчить про несправність.
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Синий
Замість Fujita доставляють Almina. Акумулятор там начебто такий самий, але якщо Fujita протягнув більше року - то цей ліхтар тускніє після місяця використання, а за 2 місяці взагалі помирає.
- Недостатки:
- Акумулятор протримався 2 місяці
- Продавец Шо Хош
Добрий день дякуємо за ваш відгук
- М.
Продавцю, і це вся відповідь? А спробувати допомогти клієнту не намагалися? Так і запишемо. У разі негараздів із товаром, вам просто подякують за відгук.
- Продавец Шо Хош
Добрий день менеджер з вами звяжеться
- Манас Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Нажаль у нас в Дніпрі стався блекаут. Світла не було 2,5 доби. Я знаючі Що в мене є чудовий ліхтар який працює 80 годин вважав що зможу бути зі світлом весь цей час. Нажаль навіть в єконом режимі ліхтар попрацював всього 8 годин (при тому що я його заряджав за тиждень до блекаута). Так шо майте на увазі в опису товара брехня.
- Достоинства:
- Червоний колір
- Недостатки:
- Заявлена тривалість роботи не відповідає дійсності
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Красный
Замовляв ліхтар Fujits power bank led 220v червоний, а мені прийшов зовсім інший фонарь синього кольору і зовсім інша модель Фонарь переносной Gold Silver GS-2400 24 LED с повербанком Blue . Якийсь розводняк, забрав бо треба додому фонарь ,але не купляйте тут краще!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Разводняк
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: DenMartikshop
Придбали у грудні 2022 року і досі працює до 5 годин. Світить гарно. Через три роки єдине що, це біля вилки зламався захист дроту і замінювати довелося вилку. Там такі тоненькі дроти, що ледь змогли назад прикрутити, Рекомендую
- Достоинства:
- Яскраво світить, надовго хватає зарядки
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Пропрацював 1 рік і 3 місяці і здох.
Відсьогодні не працює.
Працював так собі, хвилин 40 горів яскраво, потім декілька годин, як аварійне світло хіба що, ледве-ледве.
У сусідки такий самий, на рік старший, працює досі. Правду кажуть про китайські товари - або буде працювати, або ні і скоро здохне. Тому я впевнена, що це саме китайський товар, бо рік для такого ліхтарика- замало. - Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Ліхтар прийшов з розбитим корпусом. На якість світла не впливає, але жахливо неприємно. Жалкую, що зробила повну передоплату.
Продавця не раджу - Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Заряджається сутки , світить годину .
Не рекомендую !- Достоинства:
- Леся Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Красный
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Фонар дуже сподобався!
- Достоинства:
- Світить гарно,довго не сідає.
- Недостатки:
- Немає.
- Юрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Отлично
- Каревский Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Не покупать! То что держит заряд один час - пол беды. Ребенок захотел подзарядить телефон и фонарь тут же начал дымить! Оценка ноль!
- Достоинства:
- Светит один час
- Недостатки:
- Дымит при эксплуатации
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Не відповідає характеристикам, тримає 1-2 години максимум. І це після приблизно 18 годин заряджання
- Недостатки:
- Абсолютно не працює
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Не відповідає заявленим характеристикам. Дуже довго зараджається, а світить до 7-ми годин максимум
- Недостатки:
- Товар не відповідає опису
- Каревский Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Купив два фонарі. Заряджав майже 20 годин. Один тримає одну годину, інший дві
- Достоинства:
- Недостатки:
- Заряд
- Мороз А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Тримає зарядку дві години
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тримає зарядку дві години
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Белый
Дуже, дуже дякуємо,ліхтарі(замовляли два)чудові! Особлива подяка, що прийшли зарядженими, бо в нас світло по дві години на день, то прям порадували!
- Достоинства:
- Прекрасно і довго світять, є функція підзарядки телефона. Одні плюси.
- Недостатки:
- Немає.
- андрей к***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Белый
Месяц назад заряжал и когда понадобился оказался разряженным.Не рекомендую.
- Достоинства:
- Светит очень хорошо.
- Недостатки:
- Быстрый разряд
- Продавец Шо Хош
Добрий день.
ВАЖЛИВО:
1. Перед першим використанням обов'язково заряджайте його протягом 3 годин.
2. Навіть якщо ви не збираєтеся скористатися світлодіодним ліхтарем, заряджайте його один раз на 3 місяці. У разі використання світлодіодного ліхтаря обов'язково заряджайте його раз на місяць для збереження довговічності акумулятора.
3. Уникайте контакту з водою.
*УВАГА:
1. Під час заряджання акумулятора не можна вмикати ліхтар (перегоряють світлодіоди) !
2. Рекомендується зберігати ліхтар зарядженим.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Белый
Вылез брак спустя у месяца использования. У данного продавца больше покупать ничего не буду
- Достоинства:
- Первые три месяца работал без нареканий , если не учитывать , что вместо заказанного нам фонаря , привезли другой. Мол это один и тот же , хотя фирмы и цвет разные
- Недостатки:
- Спустя три месяца во время заряда закипает аккумулятор. Невозможно зарядить фонарь. Как итог - деньги выброшенные на ветер и недобросовестность продавца. Под видом хорошего фонаря продает брак.
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Белый
Чудовий ліхтар, дуже довго тримає заряд, ще не заряджали його.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
После 20 часов зарядки кнопка продолжала светить красным огоньком. Не понятно полностью заряжен фонарь или нет.
- Достоинства:
- Светит ярко
- Недостатки:
- Нет индикатора зарядки
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Отличный фонарь.
- Глушенок Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Світить яскраво, заряджається швидко, виконує всі заявлені функції.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Виконує свої функції у повному обсязі
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Белый
Доброго дня. Товар прийшов з подряпиною на корпусі. Стосовно кольору ліхтаря: дуже просила білий, прийшов синій. Незручно, що у спільній комірці є шнур та акумулятор. Стосовно марки ліхтаря, продавець попереджав, що тих що на сайти в наявності немає, запропонував інший(казав, що різниці в них немає жодної). Але країна-виробник різна.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Белый
Чудовий ліхтар
- Лариса Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Красный
Найкращий зі всіх попередньо куплених ліхтарів. Яскраво світить. Супер
- Достоинства:
- Яскраво світить. Довго. Не треба щодня заряджати . Гарненький. Має ручку для переноски
- Недостатки:
- Поки що не бачу. Хіба що трохи замалий отвір для кабеля на зарядку. Але це не страшно
- Маша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Светит ярко, но не долго,2-3 часа. Как-то так. Обидно
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Белый
Замовила,прийшов за 2 дні,замовляла білий, а прийшов червоний,але то не велика біда, аби працював.Поки що всім задоволена.
Дякую компанії яка виготовила фонарь , і дуже дякую компанії розетка яка доставила .- Достоинства:
- Два режима освітлення,дуже гарний фонарь!Рекомендую!
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- андрей к***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Белый
Заказывал один бренд(белый) сказали что нет.Согласился на другой тоже хороший,но прислали чёрный.Растроен.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Товар прийшов у неробочому стані. Але замінили швидко та без проблем. Якістю товару та обслуговування задоволений.
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
Все сподобалось.
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет корпуса: Синий
щиро дякую
- Достоинства:
- довго світить
- Недостатки:
- нема індикатору заряду батареї