Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Рюкзак переноска для кота кошки собаки домашних животных до 7 кг с окошком двойной двухместный трансформер кошачьи рюкзаки для переноски двух котов кошек маленьких собак чёрный (002262)

• Ніна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 31 x 41 x 62. Цвет: Черный

рюкзак дуже класний, лише от дуже пахне пластиком після розпакування. але загалом на його якість це не впливає, адже свою функцію виконує чудово

• Продавец  ЗооТорг

Ніно, безмежно вдячні за такий фотовідгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість та функціональність рюкзака. Щодо запаху - зрідка, але може бути незначний ( це характерна особливість нових матеріалів ,адже товар щойно з виробництва та був герметично запакований). Як правило він повністю зникає за день провітрювання на відкритому повітрі. Користуйтеся із задоволенням!

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 31 x 41 x 62. Цвет: Серый

Топова переноска, значно легше буде котів нести на спині, аніж оце в звичайній в руках.Легко складається, тримає форму. Котам комфортно. Маю надію що сітка міцна і кіт її не порве,бо має звичку іноді на волю проситись
    а так основний тест буде коли будем тікати в укриття)

Достоинства:
    зручна,котам комфортно, тримає форму
    Недостатки:
    коти за неї вже побились
    • Продавец  ЗооТорг

Яно, дякуємо за вибір нашої переноски та зворотний зв'язок! Приємно знати, що котикам всередині комфортно, а Вам зручно у використанні. Бажаємо, щоб він приносив лише зручність, а ситуації, коли потрібно бігти в укриття, траплялися якомога рідше. Бережіть себе та своїх хвостиків!

• Дмитро

Приємно задоволений покупкою. Переноска простора, міцна і легка. Відправили в день замовлення.

• Продавец  ЗооТорг

Дмитре, дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже приємно, що покупка залишила позитивні емоції. Нехай подорожі в новій переносці будуть завжди комфортними та спокійними.

• Анна П***

Міцний рюкзак. Доволі просторий. Лямки зручні. Якістю задоволена.

• Продавец  ЗооТорг

Анно, дякуємо за довіру! Раді, що все сподобалося. Користується із задоволенням!

• Михайло К***

Якісний рюкзак, швидка доставка, все ок.

Достоинства:
    Компактно збирається, якісні матеріали
    • Продавец  ЗооТорг

Михайло, щиро дякуємо за покупку! Нам приємно знати, що Вам комфортно з нашим рюкзаком. Бажаємо лише приємних прогулянок!

• Михайло Б***

Відмінна переноска для котів, полюбляють навіть спати в ній коли вдома. Дужн практично що можна об'єднати 2 сумки в одну і носити як рюкзак. Багато вікон для вентиляції.

Достоинства:
    компактність в складеному вигляді, практичність, міцність для двох котів
    Недостатки:
    Одна зі шлейок для фіксації до ошийника відірвалась, в іншому не виявили нічого
    • Продавец  ЗооТорг

Михайло, щиро дякуємо за зворотний зв’язок! Раді, що функція об'єднання сумок стала Вам у пригоді — це дійсно чудове рішення для власників кількох вихованців. Нехай Вашим "пасажирам" завжди буде зручно!

• Ирина С***

Ця переноска - це найкраще, що могло статися зі мною і моїми котами. Дуже зручно їх носити як разом, так і по одному. Є різні варіанти як нести - можна просто за ручку, можна на плечах як рюкзак, можна на одному плечі як сумку. І також плюс, що вдома вони люблять в ній просто лежати час від часу, бо не сприймають її вороже, як сприймали пластикову переноску. А ще всі питають де ми придбали таке чудо ))))

Достоинства:
    Різні варіанти як можна нести. Розкладання на дві переноски. Коти її не бояться
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  ЗооТорг

Ірина, дякуємо за зворотний зв'язок та фотовідгук! Ми дуже раді, що Ви оцінили універсальність і трансформацію переноски, а головне — що Ваші улюбленці почуваються в ній затишно та безпечно. Бажаємо Вам і Вашим котикам лише комфортних поїздок!

• Лілія в*** двох киць

Чудовий рюкзак-переноска! Дуже приємно здивував якістю. Міцний каркас, якісні міцні матеріали пошиву, відмінна фурнітура. Зручний як для людини, якій переносити свій маленький зоопарк, так і для котів, які всередині зручно розміщаються, достатньо ізольовані один від одного і не заважають один одному. Але разом з тим, почуваються вільно і зручно всередині. Чудовим бонусом є те, що двоярусний рюкзак розбирається і зручно трансформується у дві автономні переноски. Мої хвостики всередині навіть не заперечували - вільно собі лежали і насолоджувалися переїздом.

Достоинства:
    Міцний, надійник, якісний, трансформер.
    Недостатки:
    Нема недоліків, він чудовий!
    • Продавец  ЗооТорг

Лілія, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Людмила В***

Дуже зручна переноска, два габаритні коти чудово поміщаються :)

• Олег

Це відмінна річ якщо треба переміщатися з котами, а котів більше ніж людей. Дуже зручно що розбирається на дві окремих переноски.

Достоинства:
    Якісний, міцний рюкзак, зручний
    Недостатки:
    Якщо кіт великий, то йому може бути тіснувато, але на декілька годин не критично, поки треба їхати чи йти кіт потерпіть)
  • Елена К***

Дуже крута річ! Якість дуже чудова! Щільна тканина. Впевнена що на довгі роки вистачить. Поки малята малі,носим в 1 сумкє- переноске,круто що все раз'єднується.Дякую за швидку доставку! Рекомендую!!!

Достоинства:
    Якість,розмір, фурнітура
    • Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі чудові рекомендації! Такий зворотній зв'язок від наших покупців підтверджує якість товару та нашу оперативність!

• Дарія Б***

Дуже крута річ для тих, у кого більше одного кота.

Достоинства:
    На двох котів, зручний, трансформується у окремі сумки-переноски, тримає форму, як на фото.
    Недостатки:
    Не недолік, але невеликий нюанс: хоча дно вкладається у мікрофібру, яка знімається, треба все одно вкладати та фіксувати пелюшки, як для будь-якої іншої переноски.
  • Олександра К***

Рюкзак супер)

Достоинства:
    Форма тримається, котикам вистачає місця, можна покласти якийсь коцик у золодну погоду
  • Вікторія В***

При доставці товара виникло недорозуміння з адресою отримання, замовляли з безкоштовною доставкою на поштомат, а прийшло у відділення на іншому кінці міста за гроші за доставку. Я була чесно кажучи в такому розпачі бо добиратись до того відділення не було зовсім ніякої можливості. Зв'язалася з менеджером ЗОО ТОРГ та вона люб'язно пообіцяла вирішити це питання. Буквально за пару годин зі мною зв'язалися, зробили перенаправлення на зручне мені відділення нової пошти безкоштовно ( перенаправлення коштує 115 грн), вибачились і за доставку ЗОО ТОРГ повернув мені гроші на картку, це ще 205грн. Просто велика дяка команді цього інтернет-магазину. Рекомендую к співпраці)))

Достоинства:
    Поки використовуємо як домівку, кішкам сподобався
    Недостатки:
    Ще не зовсім розумію бо хотілося б спробувати як переноску
    • Продавец  ЗооТорг

Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації! Комфорт наших покупців та їх улюбленців для нас дуже важливий, тому вирішуємо будь-які питання по замовленню з максимальною увагою та повагою!

• Мария С***

Дуже зручна переноска, комфортна як для тваринок, так і для людини. Якість чудова.

• Продавец  ЗооТорг

Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про якість нашого товару! Раді, що від користування нашим двомісним рюкзачком у Вас та Ваших котиків лише позитивні враження!

• Яна О***

Все сподобалось, зручно і якісно )

• Продавец  ЗооТорг

Яно, вітаємо! Дякуємо за відгук!
      Раді, що переноска виправдала Ваші очікування та поєднує зручність і якість.
      Бажаємо, щоб кожна подорож з улюбленцем була комфортною та приємною!

• Анастасія

Великий, зручний, усі кріплення спокійно вивозять це життя.
    По суті складається з двух окремих переносок, на ручці та на плечовому ремінці, які об'єднуються в дуплекс, лямки пристібаються карабінами та регулюються. Вміщає двох п'ятикілограмових шерстюків, не прогинається по дну, вкладки "підлоги" м'якенькі і можна легко дістати, щоб почистити.

Достоинства:
    Добротна якість, можливість розібрати на дві окремі переноски, варіативна функціональність
    Недостатки:
    Для людини невисокого зросту (1.64) відчувається як Death Stranding у реальному житті
    Верхні карабіни лямок під загальною вагою ~13кг давлять на плечі (людині більшої комплекції може бути окей)
  • Євгенія П***

Рюкзак дуже класний. Багатофункціональний, з якісного матеріалу. Задоволення отримала більше ніж мої коти. Все приїхало цілим та неушкодженим

Достоинства:
    Зручний, гарний, багатофункціональний
    • Продавец  ЗооТорг

Євгеніє, вітаємо! Дякуємо за такий теплий відгук! Дуже приємно, що рюкзак вам сподобався і виправдав очікування. Бажаємо, щоб усі ваші подорожі з котиками були комфортними та яскравими!

• Лоліта М***

Це скарб! витримує не двох котиків, а трьох - з мого досвіду тікання в метро під час тривог з цією переноскою. Я пішла на ризик та взяла, не будучи впевненою що вона витримає. Але я дуже задоволена. Двоє зверху 3.5 та 5.5 кг, один знизу - 4.5кг. (Додала фотку пузіка чорної киці, бо її не видно ) Можна прати чохли при "конфузах" тваринок, є зручні кишені для повідочків, серветок, або смаколиків. Вона розбирається на дві окремі частини, є також ремінь для носіння на плечі або всього рюкзака, або одного з ярусів.
    Навіть на плечах якийсь час носила - витримали і кріплення, і ремені!
    Вміщується на підлогу переднього пасажирського сидіння авто, якщо відсунути крісло.
    Рекомендую, бо покористувалася не один раз і в різних умовах.

Достоинства:
    Витривала, навантаження може бути і більшим
    Зручна
    Не дуже важка
    Можна мити
    Недостатки:
    В мене рюкзак без коліс, але я собі взяла вантажну розкладну кравчучку - тому це не дуже великий недолік
  • Тетяна П***

Переноска супер! Дуже зручна для перенесення котиків до лікаря та в дальні дороги.

Достоинства:
    Великий плюс те що її можна розділити на дві окремі переноски.
    Недостатки:
    Якщо ваш котик дуже панікує, раджу зрізати йому кігті і перед довгою дорогою давати заспокійливі, бо моя сітку яку нереально порвати, умудрилась трохи прогризти
    • Продавец  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв'язок дуже цінний, а інші покупці мають змогу впевнетися, що наш рюкзак зручний для улюбленців та якісний!

• Оксана Б***

Зручна і просто суперова переноска не тільки для моїх котиків, але і для мене (як рюкзак),міцна,стійка і ціна не космічна!
    Я задоволена цим вибором.Під час розпаковки кішка одразу залізла на верхній відсік, відчула,що саме вона там має бути,бо котик важчий.
    Раджу тим,хто вагається з вибором!
    Дякую!!!

Достоинства:
    Суперова!
    Недостатки:
    Відсутні!
    Але хотілося б,щоб на нижньому відсіку з однієї сторони була сіточка для огляду з лівої сторони(при поїздці у машині на передньому сидінні котик стресує,бо мене не бачить,коли лежить).
    • Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий крутий відгук! Таке відношення надихає рухатися далі, а інші покупці бачать зручність та якість нашого двоповерхового рюкзака!

• Віктор В***

Брали для двох кошенят. Поки вони маленькі користуємось однією секцією (то верхньою, то нижньою). Кошенятам переноска сподобалась одразу, іноді сплять в ній і на ній. Коли носимо до ветеринара, вони спокійно себе в ній ведуть. Зручно, що є кишені. Можна покласти смаколики або щось інше потрібне

Достоинства:
    Рюкзак місткий та міцний, котикам сподобався. Зручно, що можна використовувати нижню та верхню секції окремо
    • Продавец  ЗооТорг

Віктор, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Юрий

Спасибо. все как рассказали. отдельное спасибо за быструю отправку.

Недостатки:
    пока не заметили
    • Продавец  ЗооТорг

Юрій, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Денис Б***

Замечательный рюкзак-переноска, у которого, по сути, отсутствуют достойные аналоги. Всё продумано. Комфортно как носить на себе, так и перевозить в машине. Единственный момент - это реализация основных плечевых лямок. Хотелось бы, чтобы они были вшиты в корпус, а не присоединялись карабинами - для большей надёжности Но тогда будут вопросы к модульности. Так что это не недостаток, а просто индивидуальное замечание. В целом однозначно стоит своих денег.

Достоинства:
    Возможность одновременной комфортной транспортировки двух животных, модульность, хороший порог по весу животного, наличие дополнительных отделений для мелочей.
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  ЗооТорг

Денис, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Бажинова О***

Вибирали для наших улюбленців великий рюкзак зразу на двох. Якість супер, дуже зручна, є кармашки, які можна використовувати для води чи для корма. Моїм звіряткам сподобалась.

Достоинства:
    Дуже зручна для двох котиків
    • Продавец  ЗооТорг

Ольга, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Наталія С***

Дякую, усе, як в описі. Чудово для недалеких подорожей

Достоинства:
    Можна поділити на дві окремі сумки переноски, можна відкрити з різних сторін, багато місця, є 2 кишені і 2 тверді підкладки, які можна зняти випрати
    Недостатки:
    Якість замків, не впевнена чи їх надовго вистачить і ціна
    • Продавец  ЗооТорг

Наталія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Оксана

Переноски дуже гарної якості. Коштують кожної гривні.
    Наші коти не люблять переноски, але в цій сидять спокійно.
    Дуже сподобалось наявність в кожному з віділів повірка, це дозволяє відкрити переноску і щоб котик залишився в ній.

Достоинства:
    Повідок, підстилки, пластикова сіточка, карман
    • Продавец  ЗооТорг

Оксана, дякуємо за відкук та за замовлення. Дуже добре що вам усе сподобалось, а саме головне що вашим пухнастикам сподобалось перебувати у середені переноски. Окремо дякуємо за фото. Звертайтесь, завжди будемо раді допомогти.