Отзывы покупателей о Сковорідка 24 cм Krauff München з антипригарним покриттям кований алюміній

• Отзывы про товар продавца Wagon
  • Любовь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon. Диаметр: 24

Замовлення №884384820 Отримала 28.02.26р. на Новій Пошті Сковорідка цілаСковорідка 24 см Krauff München з антипригарним покриттям. Код: 424909023 в Розетці .У характеристикі на товар було вказано таке покриття--- оснащена 4-х кульовим антипригарним покриттям GreblonC3 (яке дізналася виготовляється на водній основі). А я отримала Сковорідка 24 cм Krauff München з покриттям CHUTZEND (написано на бирці до сковорідки) Що це за покриття скільки шарів, і чим відрізняється від зазначеного GreblonC3? Поки не смажила на ній.

Достоинства:
    доставка нормальна,на 6 день отримала
    Недостатки:
    надіслана Сковорідка з іншим антипригарним покриттям,ніж у характеристики на товар
  • Людмила П***

Легенька. Гарна якість

• Альона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Брала комплектом,все супер.Дуже задоволення.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Классна сковорода, хорошо то что крышка со старой подошла на ету сковородку

• Коростенська Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Якість за свої гроші не погана
    Користуюсь звичайно бережно тому ще дно не подерте
    Нагрівається швидко
    Сковорідка як сковорідка

Достоинства:
    Норм товар

Дякуємо за ваш вибір!

• Олексій А***

Лёгкая, тонкая... Не рекомендую

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за ваш відгук. Розуміємо, що легкість і тонкість можуть бути як перевагою, так і недоліком залежно від вподобань. Наші сковороди Krauff München розроблені для тих, хто цінує зручність і швидкий нагрів, але ми завжди прислухаємося до думки наших користувачів.

Якщо у вас є додаткові питання або ви хотіли б обговорити альтернативні моделі, ми завжди раді допомогти!

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Очень тонкая и неравномерно прогревается

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Все добре, шукала саме цієї фірми, бо вже є така більшого діаметру. Задоволена.

Вікторіє, дякуємо за ваш вибір.

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Хороша сковорідка. Маю дві таких різного діаметру. При щоденному використанні по кілька разів на день вистачає на рік.

Аліно, дякуємо за ваш вибір.

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Маємо дві сковороди цього бренду: для млинців Krauff Grand Chef та ще одну, серію якої не пом'ятаю, але саме її десь після двох років, змінюємо на нову.
    Ціна (по знижці) / Якість.

Лесю, дякуємо за ваш вибір.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Непогана сковорідка, але важкувата для тендітних рук. Лівою ледве втримую її

Достоинства:
    Є антипригарне покриття
    Недостатки:
    Важка, немає кришки

Добрий день, Ірино!

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що сковорідка сподобалася вам за антипригарне покриття. Ми розуміємо, що вага може бути важливим фактором для зручності використання, і це важливо враховувати при виборі посуду. Щодо кришки, ми передамо вашу пропозицію щодо її наявності для подальших покращень.

Бажаємо вам теплих та затишних свят! Нехай Новий рік принесе радість і гармонію!

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Беру вже вдруге. Рік десь служила, почала прилипати. Взяла таку саму бо співвідношення ціна-якість-розмір-вага мене особисто влаштовує! Користуюсь бережно: силіконові лопатки, середній вогонь, але у використання була кожен день або і багато раз на день.

Добрий день, Юліє!

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви залишились задоволені сковорідкою та її характеристиками. Правильний догляд, як використання силіконових лопаток і середнього вогню, допомагає зберегти її у відмінному стані на довгий час.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

чому так важко відправити цілий товар

Недостатки:
    покоцана

Добрий день, Денисе!

Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності, пов'язані з пошкодженням товару. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів якісною продукцією, і дуже шкода, що у вашому випадку товар не відповідав стандартам.

Будь ласка, зверніться до магазину, де ви здійснили покупку, для організації обміну або повернення товару. Ми обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення процесу упаковки та доставки.

• Родионова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Була б ідеальна, якби не випукле дно. Не знаю, може просто мені така дісталась, а в цілому ці сковорідки інші. Але масло стікає до бортів, а середина залишається порожньою.
    Якби не цей недолік, то все чудово. Нічого не липне до дна

Добрий день, Аліно!

Дякуємо за ваш відгук і детальний опис. Нам прикро, що ви зіткнулися з незручністю через випукле дно. Це нехарактерно для нашої продукції, і ми рекомендуємо звернутися до місця покупки для уточнення або обміну.

Вітаємо вас із прийдешнім Новим роком. Бажаємо теплих свят і лише позитивного досвіду з нашою продукцією.

Дякуємо, що обираєте Krauff!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Купила дві сковорідки, 24 і 28, дуже задоволена, чудове антипригарне покриття, не важкі, кришки від минулих сковорідок такого ж діаметру підходять.

Достоинства:
    Ціна, якість

Добрий день, Катерино! Дякуємо за ваш чудовий відгук. Ми раді, що сковорідки повністю виправдали ваші очікування. Легкість, якість антипригарного покриття та сумісність із кришками — це дійсно зручно!

Нехай вони допомагають вам створювати смачні страви та радують вас довгою і зручною експлуатацією. Бажаємо теплих і радісних свят, а Новий рік нехай принесе затишок і натхнення!

• Марина К***

Без дефектів

• Денис

відправляють биті та відгуки про це не публікують.

Добрий день, Денисе!

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви отримали товар із пошкодженнями. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів лише якісною продукцією. Якщо ви отримали дефектний товар, будь ласка, зверніться до магазину, де була здійснена покупка, для організації обміну чи повернення.

Добрий день, Марино! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що сковорода відповідає вашим очікуванням і ви залишилися задоволені її якістю.

Нехай вона стане вашим надійним помічником на кухні та допоможе створювати смачні кулінарні шедеври. Бажаємо теплих і радісних свят, а Новий рік нехай принесе тільки позитивні емоції та натхнення!

• Інна Д***

Гарна

Добрий день, Інно! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що сковорода вам сподобалася та відповідає вашим очікуванням.

Нехай вона стане вашим надійним помічником у створенні смачних страв і приносить лише задоволення від використання. Бажаємо теплих і затишних свят, а Новий рік нехай наповнить ваш дім радістю та натхненням!

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Отримали пошкоджену сковорідку. Має сколи покриття та деформована форма в районі ручки.

Добрий день, Наталіє!

Щиро перепрошуємо за незручності, пов'язані з отриманням пошкодженої сковорідки. Це неприпустимо, і ми рекомендуємо звернутися до місця покупки для заміни товару.

Надалі, будь ласка, перевіряйте стан продукції при отриманні, щоб уникнути таких ситуацій. Ми цінуємо ваш вибір Krauff і сподіваємося, що нова сковорода виправдає ваші очікування.

Дякуємо, що обрали нас!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

На эту сковороду не подходят крышки. На 26 см проваливается до середины сковороды, на 28 см-большая. Не сковорода, а сплошное разочарование!

Достоинства:
    Может и не плохая сковорода. Пропало желание пользоваться.
    Недостатки:
    Не подобрать по размеру крышку.
  • Анна Г***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковородка пришла со сколами в двух местах по ободку, где должна прилегать крышка. Разочарована...

Недостатки:
    брак

Добрий день, Анно!

Щиро перепрошуємо за ситуацію з пошкодженою сковорідкою. Це неприпустимо, і ми розуміємо ваше розчарування.

Рекомендуємо звернутися до місця покупки для заміни товару. Ми впевнені, що нова сковорода відповідатиме вашим очікуванням і радуватиме вас якістю.

Дякуємо, що обрали Krauff, і сподіваємося, що ваш майбутній досвід користування буде лише позитивним!