Отзывы покупателей о Роллета тканевая FIREL День-ночь 38х150см Мокко

Оценка пользователей 4.6/5
  • Отзывы про товар продавца FIREL
  • Ігор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 70 x 150

Товар прислали не того цвета.Сразу бросается в глаза Заказывал кремовый.Прислали незвестно что

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тот цвет. На фото справа кремовый слева то что прислали.Почуствуйте разницу 880 грн. на ветер
    • Продавец  FIREL

Доброго дня!
      Гроші не на вітер ,ви замовляли у нас рік назад,великий період,відтінок може відрізнятися,але ми все вам виправимо :)

• Алла Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 65 x 150

Товар хороший. Доставлено за два дні.
    Враховано усі мої побажання та уточнення.
    Задоволена спілкуванням з консультантом.
    Дякую за обслуговуваня

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Мокко. Размеры (ШхВ): 35 x 150

Задоволені ролетами, рекомендую до покупки. Продавець відправляє відеоролик по установці

Достоинства:
    Недостатки:
    Довготривалий процес установки
  • Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 50 x 150

Гарна якість але не хватає нормальної інструкції для встановлення годину треба щоб розібратися що куди ... Зробіть грану інструкцію по етапну щоб було видно як що і куди

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не зрозуміла інструкція , треба сидіти шукати в ютубі як правильно встановлювати
  • Наталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Темно-серый. Размеры (ШхВ): 35 x 150

Все супер, ролети сподобались.

Достоинства:
    Якість матеріалів, ціна
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 60 x 150

Ролети нормальної якості. Відправили швидко. Але інструкція до них жахлива. Бігав у ютуб шукати інструкцію

Недостатки:
    Інструкція
  • Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 60 x 150

Гарні ролети, якісні, красиві, мамуся у захваті.

• Влад З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 38 x 150

Дуже довго збирали інструкція незрозуміла якби я знав що все так буде не брав би день та ніч

Достоинства:
    Недостатки:
    Незрозуміла збірка прийшлося повозитись часа 3-4
    • Продавец  FIREL

Доброго дня!
      Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам з монтуванням ролети ,тому якщо у вас виникали(ють) труднощі ви можете написати нам у чаті або зателефонувати за номером,в будь який час

• Игорь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Песочно-бежевый. Размеры (ШхВ): 67 x 150

Сам матеріал ролети не поганий, але кріплення наче з іншого набору. Довелося досить довго помучитися, адже то щілина під леску не пробита, то кріплення ледь ледь не підходить на якийсь міліметр, що ножем підчищати довелося

Достоинства:
    Матеріал ролети
    Недостатки:
    Кріплення жахливе
    • Продавец  FIREL

Доброго вечора! В трубці є реберця жорсткості і і на механізмі також, і при монтажу їх потрібно монтувати щоб вони не попадали один на одного і тоді все буде монтуватися легко і без підчищання ножем)

• Наконечная А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 70 x 150

Ролети якісні, міцні. Трішки помучилися з установкою, відеоінструкція не дає загальної картинки як воно все працює. Ну ще ми перший раз такі ролети кріпили, то було нелегко з першою, поки розібралися. А паперова інструкція трапилася аж в останньому ролеті з 4, відповідно вже не актуально було.
    Фото одразу робила, ще не зробивши лад)

Достоинства:
    Якісні, швидка доставка
    Недостатки:
    Поганенька інструкція, а паперову раджу класти в кожен ролет.
  • Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 38 x 150

Сервіс просто супер, продавець ввічливий, компетентний. Ціни адекватні, якість гарна. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявила
  • Галина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Персиковый. Размеры (ШхВ): 75 x 150

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 80 x 150

На вигляд відмінні ролети, матеріал "сатається" з боків якщо прикласти зусиль, з замовлення двох ролетів в одного був відсутній один гачок для направляючої нитки який вставляється в обтяжувач.

Достоинства:
    Гарний вигляд, приваблива ціна, легка збірка
    Недостатки:
    Несуттєвий недолік був описаний в відгуку
  • Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 100 x 150

Видеоинструкцию можно сбросить?

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Мокко. Размеры (ШхВ): 85 x 150

Можна відео інструкцію?

• Віктор Г***

Можна відео інструкції, купили
    ,але потрібна ваша допомога!

Достоинства:
    Гарні

Доброго дня!
      Маємо відео інструкцію для монтажу ролет,напишіть будь ласка номер вашого замовлення-надішлемо :)

• Віктор Г***

812623844 номер замовлення. Дайте відео інструкцію

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 58 x 150

Норм

Достоинства:
    Безліч
    Недостатки:
    Поки Що не виявлено
  • Эмма Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 55 x 150

Отлично, просто ,волшебные ,такие красивые!!!!!!

• Эмма Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 50 x 150

• Денис Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Коричневый. Размеры (ШхВ): 67 x 150

Все відповідно характеристикам!

Достоинства:
    Просто,практично, гарно... можливості підбору кольору!
    Недостатки:
    Не виявив
  • Рудник Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 62 x 150

Все чудово підійшло!

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Песочно-бежевый. Размеры (ШхВ): 62 x 150

Взял изначально две на пробу, приятно удивился. После взял еще восемь, разных цветов.
    Простые в установке, сильно лучше других фирм по комплектации и продуманности, но при этом весьма доступней.
    Не перекашиваются за счет больших направляющих шайб, механизм поднятия/опускания наклоняющийся/плавающий и веревка цельная, что после обычных чувствуется прям вэри лухари)).
    Единственное такое себе решение это - нижние крепления лески, я поставил другие, эти неплохие, но не для день/ночь, при натяжении лески и полном опускании грузового ролика он будет упираться в раму из-за своей толщины. Нужно бы заменить нижние натяжители на другой тип (с отступом в 1см от окна и с фрикционной крутилкой).

Достоинства:
    Комплектация, качество, цена
    Недостатки:
    Спорные нижние крепления лески
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 35 x 150

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 105 x 150

После того как я написал что нет возможности установить жалюзи на глухое окно, со мной связались, сбросили видео, и я понял, что я лузер (хотя попробуй догадайся, что там надо варварским образом что-то отламывать)Пы. Сы. Как менять прошлый отзыв я не знаю, поэтому пишу новый

Достоинства:
    Всё замечательно
  • Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 105 x 150

Установка невозможна на глухое окно

Недостатки:
    Отсутствует крепёж на глухую створку окна
  • Вадим Т***

Дякую! замовлю ролети вже не вперше
    приємно повертатися в магазин, де тобі подобається якість товару, оперативність та розуміння персоналу
    Бажаю процвітання та миру!

Достоинства:
    Ціна та якість
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIREL. Цвет: Кремовый. Размеры (ШхВ): 42 x 150

Ролети шикарні легко самому зібрати) надіслали відео-інструкцію)

• Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sun Window. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 62 x 150

Все прийшло вчасно!
    Пришліть інструкцію на вайбер!?
    Ніяких QR кодів не було

Достоинства:
    Швидкість
  • Сергийко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roloprofі. Цвет: Бежевый с белым. Размеры (ШхВ): 45 x 135

Все супер

• Продавец  Roloprofі

Вдячні за Ваш відгук! Звертайтеся ще!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roloprofі. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 55 x 135

Доброго дня!Отримала рулонні штори день ніч.По розміру все підійшло ідеально.Гарної якості!

• Продавец  Roloprofі

Вдячні за Ваш відгук, Марино!Бажаємо приємних емоцій та комфорту від наших ролет! Будемо раді Вам знову!

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sun Window. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 45 x 150

Можете скинути інструкцію будь ласка?

• Юлия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lelko-Sun. Цвет: Айвори. Размеры (ШхВ): 52 x 150

Немає інструкції. Як я маю її зібрати? Я не конструктор "вигадай сам" наче придбала...

Достоинства:
    Поки немає
    Недостатки:
    Немає інструкції
    • Продавец  Lelko-Sun

Вітаю) інструкцію можемо наадіслати у вайбер)

• Продавец  Lelko-Sun

Вітаю,до ролет додається QR код на інструкцію,перегляньте будь ласка)

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sun Window. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 60 x 150

За свою ценну качество могло быть и лучше на самом деле. Но я не жалуюсь, вроде нормально. Жаль я по неосторожности взял прозрачные ролеты. Думал они стягиваются другой ручкой, но очевидно что за такую цену такой функции не будет, но это я понял уже когда купил :))

• Арсений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftRoll. Цвет: Синий

Відмінні жалюзі з великим вибором колірної гами, легкі в установці, окрема подяка консультанту Антону, моя помилка полягала в тому, що я неправильно зняв заміри, Антон допоміг забрали товар назад зробили як треба і відправили назад хлопці дуже оперативно працюють 10/10

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sun Window. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 50 x 150

Ролети добрі. Як на свою ціну - дуже ок. Кріпити легко. Єдиний мінус - відсутність інструкції.
    Чудовий варіант в офіс.
    Дивилась в іншому місці дорожчі варіанти, то різниця незначна.

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DECORYSKA. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 107.5 x 130

Все прийшло як замовляв, якість відмінна. Ще надіслали відео як збирати, завдяки чому швидко встановив.