Отзывы покупателей о IP камера видеонаблюдения Reolink E1

Оценка пользователей 4.38/5
  • Дмитрий К***

Всё исправно работает. Все функции, тонкие настройки. Очень рекомендую. Уже готов купить ещё такую же, если этой не будет. И не уверен, что смогу потом найти такую же.

Достоинства:
    Функционал, настройки.

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук. Раді, що камера Reolink E1 повністю виправдала ваші очікування та сподобалася функціональністю. Приємно знати, що ви готові придбати ще одну таку ж модель.

• Элина К***

Проработала год. Ну как сказать проработала..вечно отпадала, вечно сигнал теряла. Сигнал отличный, поменяла камеру, поставила на место этой Таро и отлично, а эта отпадала даже около роутера. Через год вообще в один день отрубилась. Вообще не включается, не реагирует на сброс. Одним словом - померла. Не рекомендую, достала.

Достоинства:
    Пишет ок, качество неплохое, но...минусов больше
    Недостатки:
    Отпадает постоянно и в один момент решила откинуться в добрый путь на тот свет.

Доброго дня. Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Будь ласка, зверніться по гарантії до сервісного центра для вирішення цього питання.

• Вікторія З***

Вона постійно вимикається. Інтернет працює добре, інші пристрої постійно підключені і проблем немає. Камера може в будь-який момент почати блимати і пише, що немає з'єднання. Один раз допомогло скидання налаштувань. Але я не можу робити це кожного разу. Тим паче, коли мене немає вдома, а за собаками потрібно наглядати. Тобто можу сказати, що не виконує своїх функцій. Ніколи не знаєш, коли вона знов припинить працювати.

Достоинства:
    Виглядає гарно
    Недостатки:
    Постійно втрачає сигнал

Доброго дня. Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Будь ласка, зверніться до сервісного центра для вирішення цього питання.

• Тетяна Р***

Через рік перестала працювати, нажаль...

Достоинства:
    Можливість підключити декілька камер в додатку, сповіщення про рухи, режими відео та ін.
    Недостатки:
    Затримка зображення на кілька секунд

Вітаємо!

Гарантія на камеру становить 2 роки, тому рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та вирішення проблеми.
      Щодо затримки зображення, це може бути пов’язано з якістю інтернет-з’єднання. Радимо перевірити швидкість та стабільність мережі для покращення роботи пристрою.

• Максим Д***

Користуюся вже більше місяця і скажу певні враження
    До того була Сяомі Юхоум…
    3МПГ все ж дають набагато кращу якість за 2, хоча звучить наче і не з великою різницею, але кадри за якість непогані, як для такої ціни.
    Дешева карта памʼяті на 64Гб працює у парі з камерою непогано. Гарно бʼє вночі, загалом перевершила очікування.
    Але, що трішки не зручно, перегляд відео дня, на Сяомі це реалізовано краще. Але однозначно пʼять зірок :)

Достоинства:
    Ціна/якість

Доброго дня! Дякуємо за ваш детальний відгук про IP камеру Reolink E1. Нам приємно чути, що камера перевершила ваші очікування, особливо в нічному режимі.

• Валерия С***
  • Гаденко А***

Рекомендую якщо вам потр

Достоинства:
    Спочатку не зрозуміло, все на інших мовах
    Недостатки:
    Немає Українська мови,але розібрався

Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук.
      Додаток перекладено українською мовою. Щоб додаток переключився на українську мову - потрібно, щоб у телефоні була українська мова як мова інтерфейсу всього телефону.

• Олег Г***

Всё хорошо,камеру получил в целости и комплектации.Подключил на телефон по приложению,работает .Когда свет выключают,тут уж надо изобретать как ее запустить с автономным питанием электричества:((

Достоинства:
    Недостатки:
    Маленький штекер питания на саму камеру.А так больше ничего не заметил.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про IP камеру Reolink E1! Ми раді, що ви задоволені її роботою та легкою установкою.

• Владислав С***

Топ камера за свої гроші, рекомендую

Добрий день. Ми вдячні за Ваш відгук. Приємного користування.

• Денис Ш***

За свої гроші топ. Налаштування досить просте. Додаток зрозумілий та зручний (досить багато функцій). Є сирена та двосторонне аудіо. Можно використовувати в якості сигналізації. Є функції АІ. Легко встановлюєтся як на стелю так і на стіну. Головне щобув wi-fi (хоча можно і по RG) та десь поруч розетка на 220В.

Достоинства:
    Простота налаштуванн та встановлення
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про IP камеру Reolink E1. Раді, що ви задоволені її якістю та функціоналом. Налаштування та встановлення — важливі аспекти, тому це чудово, що вони вам сподобались.

• Андрій Я***

Топ за свої гроші

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.

• Дария П***

Все працює добре. Купила замість відео няні. Цілком задоволена.

Достоинства:
    Якісна картинка
    Всі функції працюють
    Легко настроїти
    Недостатки:
    Поки не знайшли

Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук та за придбання IP камери Reolink E1. Приємного користування.

• Алексей

Супер, простая настройка!

Добрий день!
      Дякуємо вам за відгук стосовно нашої IP-камери Reolink E1. Ми раді, що ви задоволені простотою налаштування та сподобалася вам камера.

• Алексей Р***

Карту на 128 ГБ можно использовать для данно камеры?

Добрий день. Можна, максимальний об'єм, що підтримується 256 Гб, потрібна MicroSD карта Class 10, виробник на ваш вибір.

• ДІАНА В***

Отличная камера, я приобрела 2 шт., подключили без проблем. Я нахожусь в Италии, дочь скинула мне код, что под QR кодом и я подключилась без проблем, предварительно скачала програму reolink и теперь я спокойная за свою маму, камера работает 4 месяца.

Достоинства:
    Отличная камера!
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю та функціоналом IP камери Reolink E1. Бажаємо вам подальшого комфортного використання вашого обладнання!

• Віталій Р***

Камера через Wi-Fi не підключається, хоча він і 2.4 Гц, як вимагається в інструкції. З горем навпіл підключив інтернет кабелем напряму до маршрутизатора. Але на цьому не все, далі вона не відображається через мобільний інтернет, просто не завантажується перегляд, в храме сховище також неможливо її додати через додаток Reolink, просто пише «помилка», та сама ситуація і з пуш сповіщеннями. Я відверто не розумію чому продавець сам хоча б один раз не спробував скористатись своїм товаром і подивитись, як китайці його зробили.
    Не рекомендую нікому витрачати свій час і кошти на даний товар.

Доброго дня. Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Будь ласка, зверніться до сервісного центру.

• Олександр С***

Камеру может блокировать фаервол (если он есть) в маршрутизаторе (роутере) или даже ! фаервол в компьютере (если стоит приложение Реолинк на ПК) т.к. она часто лезет в сеть ! ! ! У меня стоит ESET Internet Sesuruty то заметил ,не раз, ( 4раза за пол года), что он ограничивает доступ камере к сети !!!! Зайти в инспектор сети, выбрать камеру (там будет вроде восклицательный знак...) и разрешить доступ или не блокировать...Думаю такое может бьіть и с другими программами безопасности как вариант....)

• Юрій Л***

Працює, свої функції виконує)

Добрий день. Дякуємо за вибір Reolink E1 та за ваш час на надання відгуку. Бажаємо вам приємного користування продуктом!

• Сергей

Слышно какой-то треск... Помехи или чё то ещё, не пойму. Это моя первая камера, возможно это норма

Достоинства:
    Почти идеально
    Недостатки:
    Чё то со звуком

Вітаємо. Будь ласка, зверніться до сервісного центру із цією проблемою.

• Александр Б***
  • Андрей М***

Камера сподобалась, за свою ціну думаю краще не знайти.
    Картинка доволі чітка, застосунок доволі зручний.

Доброго дня. Висловлюємо Вам щиру вдячність за ваш відгук щодо IP камери Reolink E1! Ми вдячні вам за те, що ви обрали наш продукт та поділилися своїм позитивним враженням від його використання.

• Руслан

Дуже просто налаштовується, всі заявлені функції працюють, дуже зручно працювати з клауд

Вітаємо, Руслан. Ми вдячні за Ваш відгук.

• Дімітрій Л***

Гарно знімає. Зручні застосунки. Варта своїх грошей.

Мені попався брак роз'єма флеш карти - карта не защелкується (входить тільки під кутом). Хоча камера її бачить, але розпізнає як 2гб (карта на 64гб).

• Дімітрій Л***

Як виявилось, попалася бракована флешка, то ж саме це не проблема камери

Доброго дня. Дякуємо за Ваш вибір та за зворотний зв'язок.

• Макс П***

Камера соответствует описанию. Все работает хорошо.

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.

• Владислав

Впечатление испорчено в первый день покупки. О какой безопасности идёт речь, когда отсутствует уведомление при пропадании устройства из сети? Углы обзоры такие что в моем коридоре нормальный обзор только если поставить камеру боком (90 градусов), но развернуть картинку в приложении возможности нет (и такое размещение не рекомендуется производителем). Карта 128гб нормально завелась, после первого форматирования нет возможности вручную запустить форматирование через приложение. Вообще не нашел способа удалять записи с неё дистанционно! Цена на облако $4/месяц, у imou $3. До этого пользовался imou, никаких проблем углами обзора не было и функция уведомления об оффлайн там есть. Делайте выводы.
    Пока не разобрался, можно ли настроить постоянную запись на sd карту, но так чтобы в облако сохранялись записи о движении, работало уведомление о движении и при просмотре можно было отфильтровать записи где есть движение.

Достоинства:
    Удаленное вращение, ксть Ethernet, а не только Wifi
    Недостатки:
    Плохой угол обзора по вертикали, нет поворота картинки на 90, нет push уведомления что устройство оффлайн

Добрий день. Нам дуже прикро, що у Вас склалося погане враження про дану модель камери. Просимо звернути Вашу увагу на те що, функції оповіщення про вихід пристрою в офлайн, режим коридору, а також видалення записів будуть додані в наступних оновленнях. Хмарою можна скористатися безкоштовно. Налаштувати різний розклад запису в хмару та на карту можна. Також є можливість відфільтрувати записи з тривожних подій, у тому числі й за рухом.

• Олександр С***

Купите умную розетку (300гр) и будет оповещение .... и еще куча полезньіх няшек ! )))

• Владислав

Облачное хранилище только платное, не вводите в заблуждение. Функция уведомления об оффлайн так и не появилась спустя 3 месяца. Да, постоянную запись на карту действительно можно настроить.

• ІРИНА В***

взяла 2 камери, щоб спостерігати за літньою мамою.Я перебуваю в Італії, зв'язок відмінний. І я спокійна за маму. Буду третю заказувати.

Достоинства:
    Гарна камера

Доброго дня, Ірина. Ми вдячні за Ваш вибір. Приємного користування.

• Іван Р***

Дуже гарна камера

Недостатки:
    Не виявив

• Симчишин М***

Прикольний апарат. Порівнював із TP link Tapo, той, чуть може покращий, проте тут є свої хороші плюшки, влом описувати.
    Якість зображення як для такої хороша, є невелика затримка. проте непостйна

Достоинства:
    Нічне бачення несподівано сильне
    Недостатки:
    Щось не помітив

Доброго дня. Дякуємо, що обрали IP камеру Reolink E1.

• Володимир

Підкажіть будь ласка як налаштувати віддалений доступ до камери. Камера вже підключена налаштована локально до телефону.

Добрий день. Якщо камера налаштована та показує в програмі Reolink у домашній мережі Wi-Fi, то вона працюватиме у додатку в будь-якому випадку, незалежно від джерела інтернету на смартфоні.

• Юрій Л***

Повністю задовольнила

Достоинства:
    Гарна якість

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.

• Денис Е***

Норм камера , поставил флешку на 128 , все работает , качество нормальное

Добрий день. Ми вдячні за ваш відгук.

• Єлизавета Л***

Купила камеру для студії. Якістю задоволена, простий інтерфейс, все швидко під’єднали. Рекомендую!

• Тарас К***

Даною камерою повністю задоволені.
    Використовуємо я відео няню.
    Дана камера відповідає всім нашим вимогам.

Достоинства:
    Ціна, дизайн, відеозображення. Простота у використані.
    Недостатки:
    Хотілося б якісь звуку на рівень вище, хоча і так все адектватно.

• Олександр С***

Мои впечатления о IP камере Reolink E1...
    Картинка отличная, звук хороший (на втором этаже ,камера на подоконнике -окно на проветривании, слышно разговор бабушек у подъезда, кричащих, играющих детей метров 30-40 ! ! !) встроенный динамик тиховат , но для помещения норм.
    Программное обеспечение на высоте , подключил все без танцев с бубном. Облако (безплатный пакет на 1гиг-1месяц !) работает шустро и без проблем, оповещения на смартфон, при срабатывании датчика движения, приходят с задержкой от 2-3сек до 30сек...наверное от качества приёма сети оператора!!! На другом конце города все видел, слышал, говорил через камеру (задержка 1-2 сек.) через 4ж без проблем .Датчик движения определяет - человек, животное, движение ! срабатывает даже через стеклопакет !!! расстояние 3-4м точно ! На экране смартфона видео можно пальцами зумить !!! (нигде в обзорах этого не видел, а фича полезная ! ! !) Кабель питания 3м.Одно что не разобрался (нема часу!) сообщения на эл.почту, но то такэ))) Пишет сразу и на карту памяти и в облако, можно сохранять или писать трансляцию сразу в смартфон ! ! ! Карту памяти берите класс 10+ ибо будет морока))) SD видео- 450-500Мb/s, За такі гроші - просто бімба ! ! !

Достоинства:
    Много !
    Недостатки:
    Разьем питания, хотелось бы мини ЮСБ или ТайпС, чтоб подключать павербанк, но паяльник в помощь...

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук.

• Тарас

Без вашего отзыва не вагався на покупку... вопрос стоял по длинне шнура питания! Теперь все предельно ясно, спасибо за развернутый отзыв.

• Гребеник Ю***

Яку треба брати карту щоб писало в максимальній якості? Яка швидкість запису повинна бути на карті?

• Ілона

Покупкою задоволення використовуємо як відео няню
    Гарне зображення та не поганий звук

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TMS ST0RE

Камера работает две недели. Стабильно, надежно, легко управляется дистанционно. Купил еще одну. Для стандартных комнат обзора и света более-менее хватает.

Достоинства:
    Простота подключения и наладки. Возможность работы с несколькими камерами из одного гаджета. Внешний вид.
    Недостатки:
    Слабая инфракрасная подсветка, явно не 12 метров.
  • Костянтин С***
    Продавец: Rozetka

сподобалась якість зображення. ціна - якість ТОП.
    рекомендую якщо потрібна проста але якісна камера

• Иван
    Продавец: Rozetka

Камера має 3 МП, чітке зображення, чутливий мікрофон. Додаток зручний і простий у користуванні. В цілому гарна камера.

Достоинства:
    Ціна, якість матералу корпусу, зручне управління