Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Форма для изготовления пельменей и вареников машинка механическая пресс 2в1 BRS Blue MIX

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Для тих, хто не вміє ліпити руками: Форма зробить за вас усю складну роботу.
    Дякую!

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Раніше ліпити пельмені було мукою, тепер це задоволення.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Не задоволена.!!!!! Від слова "ЗОВСІМ". НЕ ДІЄВИЙ. БУДУ ПОВЕРТАТИ ГРОШІ НА ДОРОЗІ НЕ ВАЛЯЮТЬСЯ.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не дієвий
    • Продавец  StarLight

Доброго дня!

Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.

Хочемо зазначити, що дана форма є механічним кухонним пристроєм, ефективність та зручність використання якого залежать від правильного підбору товщини тіста, кількості начинки та способу використання. Товар повністю відповідає заявленим характеристикам та опису в картці товару.

Також повідомляємо, що Ваше звернення було опрацьоване - товар повернуто, а 10.04.2026 кошти були відшкодовані у повному обсязі згідно з умовами повернення маркетплейсу.

• Ольга Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Класна форма. Вареники ліплю набагато швидше з цією формою. Рекомендую!