- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Після звичайного самсунга, у якого від віку просто почав розсипатися пластик, захотілося спробувати бездротовий пилосос.
Найменша потужність не зрозуміло для чого, дуже слабка.
Квартиру 80м можна пилососити кілька днів на заряді і середній швидкості, без килимів.
Зручно схопити і одразу прибрати, якщо щось розсипалося.
Шнуровий пилосос втягує пил не тільки де щітка, в і навкруг неї.Від цього такого не чекайте.
Порівняно зі старим тягне на трієчку:(- Достоинства:
- Можна швидко прибрати нескладну засміченість.
- Недостатки:
- Мало потужності, електровіник.
З одного боку ніби швидко взяти і прибрати, але робити це треба довше, ніж традиційним пилососом зі шнуром
- Представник бренду
Інна, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Крістіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Хороший пилосос, гарна тяга, легкий, поки все подобається)
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Осадец С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
купила месяц назад, тестировала, теперь можно сказать, что да, достойный агрегат, со своей задачей справляется отлично, по шуму мне кажется гудит как и обычный, есть хорошая подсветка на щетке, что действительно помогает увидеть мусор в труднодоступных местах, заряда хватает на 2 быстрых или 1,5 добротных уборки, все зависит от площади, в моем случае ковров нет. не жалею что купила
- Достоинства:
- мобильность
- Недостатки:
- пока не нашла
- Представник бренду
Світлана, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Сподобалась адаптивна щітка, працює як на плитці, так і на килимах. У мене в батьківському домі паркет та мармур, пилосос справився на відмінно. Тепер не потрібно тягнутися до вимикача світла - все освітлюється під час прибирання
- Достоинства:
- Локальне підсвічування, легкість у використанні
- Представник бренду
Тетяна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос гарний! Взяв на заміну зламаного пилососа, вирішив купити трішки дорожче - цей пилосос виграє по всім параметрам моєму старому. Дуже легкий, потужний, батареї вистачає на декілька разів. Є знімний пилосос, що дозволило навіть пилососити салон авто.
- Достоинства:
- сучасний, легкий, потужний
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Олександра О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Хочу відзначити систему фільтрації, яка дозволяє позбавлятися від пилу, а акумулятора вистачає на весь процес прибирання, навіть якщо обирати найпотужніший режим.
- Достоинства:
- Потужне всмоктування, його дуже легко чистити.
- Недостатки:
- Зауважень немає.
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Придбала пилосос у жовтні і вже не працює. Писала , але ніхто на зв'язок не виходить
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Акумулятора хватає тільки на 15 хв.
- Представник бренду
Вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини несправності. Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Ми проведемо ретельну діагностику товару й із задоволенням вам допоможемо.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Для такої площі було важливо, щоб не треба було весь час тримати кнопку для роботи. Тут є фіксатор. Гарно справляється з прибиранням як твердих так і килимових покриттів
- Достоинства:
- Працює без нарікань, вистачає заряду на прибирання трикімнатної квартири.
- Представник бренду
Тетяно, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Дарія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Покористувавшись деякий час своїм новим пилесосом, ось що я вам маю сказати -- вдруге я б його не купила.
Купувала Dreame R10 Pro на заміну свому старому Roidmi F8 схожого форм фактору, тож порівнюю з тим стариганом 6-річної давнини.
З бісячого:
- Основна універсальна щітка безтолкова: завеликий розмір і гірше залазить в важкодоступні місця, бісячі колеса постійно ведуть щітку не туди, куди треба. А щітка з м'яким ролером немає підсвітки (на відміну від універсальної) -- одного з пунктів, чому я обрала саме цей пилесос;
- Якщо ви купилися на видвіжну гнучку щітку -- забудьте, там тяги не існує :D
- Яка мета 1 швидкості -- невідомо. Я користуюся 2ю постійно, але і на ній втягує посередньо на гладких поверхнях, доводиться бігати за тим сміттям. На єдиному килимку в хаті юзаю виключно 3ю швидкість, бо діла не буде;
- Я користуюся пилесосом виключно з включеним блокатором кнопки пуску, щоб не тримать її постійно, коли прибираю. Перед кнопкою пуску є екран, щоб ви не нажимали її випадково -- і то якесь горе в сім'ї, я вже мозоль натерла тим екраном;
- Громіздка конструкція базової установки не дасть вам залізти далеко під ліжко.
Тепер до позитивного:
- Модель явно менш шумна за мого старигання;
- Батарея тримає добре -- одного заряду вистачає на 2 прибирання 2-кімнатної хати;
- Контейнер спустошувати легко та швидко, проте об'єм невеликий -- з великою кількістю мєхо-пуха в хаті він набирається швидко. Мити фільтри ще не пробувала;
- Акумулятор змінний (для мене важливо, бо мій Roidmi саме через акумулятор помер), але будьте готові, що коштує він як пів пилесоса;
- Сам стоїть в куточку красиво, без кріплень. Бачила, що в деяких інших брендах жалілися, що не стоїть сам.
Загалом пилесос дуже такоє. 100500 насадок там погоди не роблять, а сам пластик хлипкуватий. "Покращень вже сьогодні" в порівнянні зі стариганом я не побачила, тверде "ну, най вже буде". Якби можна було, здала б і купила щось інше.- Представник бренду
Вітаємо! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціонування приладів та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте Dreame R10 PRO має всмоктувальну потужність 20 000 Па, що дозволяє ефективно збирати навіть найдрібніші частки з різноманітних покриттів. Завдяки п’ятиступеневій фільтраційній системі, пилотяг очищує повітря. Мультифункціональна щітка автоматично підлаштовується під різні поверхні, забезпечуючи доступ до важкодоступних місць, включаючи зони біля плінтусів на відстані 7 мм. Для зручності очищення в темних куточках, насадка оснащена двома LED-лампами. Окрім цього, акумулятор складається з 8 елементів по 2500 мАч, який дає змогу працювати без підзарядки до 65 хвилин. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих у заявленому ціновому сегменті.
З повагою, служба підтримки Dreame! - Інна К***
Згодна, що щілинна насадка зовсім без тяги. Як люди машину ним пилососять-загадка...
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже хороший пилисос, виконує свою роботу на всі 100%%
- Достоинства:
- Якість, дуже зручний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Представник бренду
Максим, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Ніна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все супер!
- Достоинства:
- Зручний, легкий.
- Представник бренду
Ніна, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососом задоволені! Купував для людей у віці і основними критеріями були: час роботи, потужність, зручність (вага). Виправдав очікування, все супер!
- Достоинства:
- Час роботи, вага, зручність, можливість дозамовити фільтр
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Представник бренду
Максим, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Поки що недоліків не знайшла. Легкий, потужний, багато насадок. Підствітка гарно показує сміття. Легко користуватися.
- Достоинства:
- Не шумний, потужний
- Недостатки:
- Інструкція нажаль і досі рос
- Представник бренду
Ольга, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Інструкція українською мовою до моделі Dreame R10 Pro є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу та натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Швидко , зручно , якісно
- Представник бренду
Олександр, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Гусак Ю***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос чудовий! Капртиру 70 м2 повністю пилосошу на одному заряді вже 4 дні. Дуже легкий в руці. Все просто і легко збирати та чистити. Це повна заміна вінику!!!
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Роман К***Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный
Аккумулятор никакой, в третьем режиме максимум 5 минут, во втором и первом даже паука не всмактывает. После 5 минут работы нужно проверить пол часа квартиру так как от двигателя вонь конкретная. В целом кроме красивого дизайна больше не чего положительного.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Дохлый аккумулятор, хватает в 3 режиме на 5 минут, вонь двигателя ужасная
- РоманПродавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный
Не стоит своих денег вообще . Перед здим пылесосом купил моющий h 13 ,так он очень понравился, и решил заказать r 10 pro. Покупкой r 10 про разочарован полностью.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Быстро садится аккумулятор, в третьем режиме работы до 10 мин максимум, запах ужасный от двигателя, нужно проверить квартиру.
- Андрей Р***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Скажу сразу, что пылесос себя оправдал на все 100%. Очень крутая комплектация и сила всасывания. Интересовало как будет справляться вдоль плинтуса, но как оказалось, справляeтся на отлично.
- Представник бренду
Андрію, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Влад С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудовий пилосос
- Достоинства:
- Можна Сховати від дитини
- Недостатки:
Владислав, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.