Отзывы покупателей о Чехол-конверт для ноутбука MacBook 13-14 , черный, Feltery Case AS1, войлочный, горизонтальный, защитный, с защитой от царапин, на липучке, универсальный, ArmorStandart (ARM70766)

Оценка пользователей 3.93/5
  • Отзывы про товар продавца MGBT
  • Алина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Задоволена. Якісний, дешевий, зручний.

Достоинства:
    Бюджетний, гарний, зручний
  • Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Все супер, користуюсь тиждень і недоліків не помітила. Брала на ноут 13 дюймів.

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:
    не виявила
  • Анжела О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Чохол, як на фото , + є дві кишені на звороті і кишені всередині, брала 14, чудово підходить на Asus Zenbook і Macbook

Достоинства:
    Чуловий чохол
  • Мохнюк П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17

Чохол взагалі інший і не такий як на фото
    Упаковка теж кака як потрібна
    Добре що хоч розмір підійшов

• Евгений

Розміри не відповідають

Недостатки:
    Опис товара
  • Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14

хороший чохол, підійшов для AIR M2 13”

Достоинства:
    приємний на дотик матеріал, який не поцарапає ноут
    Недостатки:
    не виявив
  • Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16

Розмір підійшов, товар не пошкоджений. Все добре.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Гарний чехол,прийшов на день раніше.Продавця рекомендую!

• Дарья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17

Якісний матеріал і пошив, є 3 карманчики в які можна щось покласти (не габаритне).

Достоинства:
    Цупкий якісний матеріал
  • Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16

Чудово підійшов для ноутбука HP 16' EliteBook. Задоволений покупкою.

Достоинства:
    Щільно прилягає до ноутбука
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Тарас! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим М***

Чехол был доставлен вовремя. Качество хорошее, сделан добротно. Товар полностью соответствует описанию и размерам. Подошёл на ноутбук НР диагональю 15.6, но впритык, так как фетр очень плотный. Рекомендую всегда примерять вживую свой ноут к чехлу если у вас другая фирма, чем та для которой он предназначен, не доверяя полностью указанным размерам. Чехлом полностью удовлетворен, хорошо предохраняет ноут от неблагоприятного внешнего воздействия.

Достоинства:
    Полностью отвечает своей спецификации
    Недостатки:

Доброго дня, Вадим! Дякуємо за відгук! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Денис Х***

Чохол чудово підійшов на 16-тидюймовий Macbook Pro M1. Якісний матеріал, приємний на дотик. Є дуже зручні та непомітні кармани з обох сторін. Дякую!

Достоинства:
    Приємний матеріал, є зручні приховані кармани
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван Б***

Ноутбук 16.1 не вліз, дуже завузький

Добрий день, Іван! Ми приносимо вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
      З повагою команда Armorstandart.

• Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3

Внутрішній розмір не відповідає опису. Мій лептоп шириною 355 мм не зайшов.

Недостатки:
    Опис товара
    • Женя

а які там фактичні розміри?

• Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Покупкою поки задоволений. Даний чехол ідеально підійшов до мого ноутбука.

Товари даної компанії купую сам і раджу знайомим вже кілька років. Поки всі були задоволені якістю, без нарікань! Як буде далі - подивимось

Але команда підтримки, мʼяко кажучи, не в темі! Тобто навіть не намагалися допомогти розібратися у питанні! Полінувалися глянули навіть опис товару на упаковці…

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.