Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Чехол-конверт для ноутбука MacBook 13-14 , черный, Feltery Case AS3, войлочный, горизонтальный, защитный, с защитой от царапин, на резинке, универсальный, ArmorStandart (ARM70772)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Отзывы про товар продавца MGBT
  • Андрущенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Якість , вигляд все супер. Під MacBook 13,6 як діти в школу підійшло)))

Достоинства:
    Якість матеріалу, захищає комп надійно, є карманчики для дрібничок.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17

Підійшов на модель ноутбука, Lenovo LOQ 15IAX9. Розмір брав 17, гадаю 16 міг бути за малим, але треба дивитися

Достоинства:
    Приємний матеріал
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16

Гарний чохол. Тканина гарно амортизує. Підійшов для ноутбука Asus Vivobook s15.

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Гарна якість, але прийшлось повернути, 17.3 HP не влазить, чомусь думав що 17 серія зайде...

Достоинства:
    Гарна якість та вигляд, є додаткове відділення для дрібниць
    Недостатки:
    Не має, уважно перевіряйте діагональ екрану, 17.3 вже не зайде

Доброго дня, Антон! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр С***

Все супер

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

Супер!

Супер!

• Роман П***

17-дюймовий ноутбук не влізає

Достоинства:
    Матеріали
    Недостатки:
    Не для 17-дюймового ноутбуку

Доброго дня, Роман! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам приємно, що ви відзначили якість матеріалів.
      Щодо розміру — дійсно, моделі ноутбуків 17” можуть мати різні габарити залежно від рамок та форм-фактора. Тому перед покупкою рекомендуємо звіряти не лише діагональ, а й фізичні розміри пристрою (довжину, ширину, товщину) з параметрами чохла. З повагою команда ArmorStandart.

• Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3

Оплатив 11.07. Написали, що 16.07 буде відправлено (хоча 5 днів на комплектування сумки для ноутбуку це нонсенс). Наступило 18.07, а товар ще не надіслано. У чому проблема не знаю.