- Віталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Жужа. Количество в упаковке: 96
Не мають на спинці резинки і карманчику для рідкого стулу, які мають розмір 2. Розчарована, марна трата коштів
- Продавец Жужа
"Кишенька від протікань" доступна тільки в оновленій версії підгузника розміру 2 серії touch. Допоки повністю не оновляться товарні залишки в дистрибюторів на складах - можуть зустрічатися обидві версії підгузника. Там де є кишенька - безпосередньо в описі зазначається наявність такої "новинки". В нас в описі відсутнє зазначення такого оновлення - є фото упаковки з обох сторін для ознайомлення.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Хороші підгузки, гарно тримаються, не протікають, тонкі, м'які. На ніч та на жарку погоду те, що треба.
- Достоинства:
- Тонкі, м'які, не протікають.
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що підгузки Libero Touch забезпечують комфорт Вашій дитині та добре виконують свою функцію навіть уночі та в спекотну погоду. Ми створюємо їх саме такими — тонкими, м’якими та надійними, щоб малюк почувався максимально захищено та зручно в будь-якій ситуації. Раді, що Ви оцінили ці переваги! Дякуємо, що обираєте Libero.
- Діана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Найкращі підгузники!тоненькі,без запаху,не парять,без кольорових малюнків,витримують цілу ніч
Представник постачальникаДіано, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук. Нам надзвичайно приємно, що Libero Touch стали для Вас найкращими — ми створюємо їх максимально тонкими, ніжними та без зайвих запахів, щоб забезпечити комфорт і дбайливий догляд для чутливої шкіри малюка. Раді, що Ви відзначили здатність витримувати всю ніч і дарувати відчуття сухості без подразнень — це саме те, до чого ми прагнемо. Дякуємо, що обираєте Libero!
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Чудова альтернатива конкурентам, приємні, тонкіші, більш місткі, не пріють, гарно вбирають
- Достоинства:
- Тонкі, місткі
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що Libero Touch стали для вас гідною альтернативою — ми створюємо їх так, щоб поєднувати тонкість, місткість і комфорт для шкіри малюка щодня. Раді, що Ви відзначили їхню здатність добре вбирати та забезпечувати сухість без подразнень — це саме той результат, до якого ми прагнемо. Дякуємо, що обираєте Libero! Бажаємо приємних покупок!
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Вже для своєї другої дитини обираю саме Ліберо. Витримують всю ніч, не протікають, у дітей немає алергії. Ціна відповідає якості, вважаю.
Представник постачальникаНаталю, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за такий змістовний та теплий відгук. Нам надзвичайно приємно, що Ви обираєте підгузки Libero Touch — це велика довіра, яку ми дуже цінуємо. Ми створюємо підгузки Libero Touch так, щоб вони були максимально м’якими, дихаючими та комфортними для малюків — і дуже тішимося, що Ваш досвід це підтверджує. Бажаємо приємних покупок!
- Жанна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Найкращі памперси, одягаю на ніч, зранку + 2 кг в памперсі і нічого ніде не протікає.
- Достоинства:
- Не протікає
Представник постачальникаЖанно, вітємо!
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Ми щиро раді, що підгузки Libero Touch забезпечують надійний захист і комфорт Вашого малюка протягом ночі. Ваша висока оцінка якості підгузків Libero та відсутність недоліків дуже цінні для нас. Бажаємо приємних покупок!
- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Не
Представник постачальникаІлля, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Libero Touch — це підгузки преміальної якості, створені спеціально для чутливої шкіри малюків. Вони дуже м’які, дихаючі та забезпечують комфортну посадку, не обмежуючи рухів. Дуже вдячні, що обрали саме цей продукт. Якщо матимете додаткові враження чи досвід використання — будемо раді почути!
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Нам они очень нравятся
- Достоинства:
- Одни из лучших
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Libero та високу оцінку підгузків Libero Touch. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Лариса Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Замовляла вкотре, в попередніх пачках все було добре, мені вони подобаються більш за все, але ця партія яка пройшла, це жах, якесь скло замість наповнювача або наповнювач засохший, від маленького руху збивається в купу і нічого не поглинає, вирішіть це питання, або поверніть кошти або замініть партію, можу відправити їх назад
- Достоинства:
- Ніяких в цій партії
- Недостатки:
- Скло замість наповнювача
Представник постачальникаЛарисо, вітаємо!
Дякуємо, що повідомили нам про ситуацію. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з таким досвідом. Ми вже обробили Ваше звернення та відправили підгузки на заміну. Ваш відгук допоможе нам ще ретельніше контролювати якість продукції. Дякуємо за довіру до бренду Libero та за те, що дали нам можливість виправити ситуацію!
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Використовуємо вдень, чудові памперси, гарно поглинають, зручні резиночки на ніжках, не викликають подразнень. На ніч нам більше підходять офспрінг, більше поглинають, а як денні ліберо чудові!
Представник постачальникаМаріє, вітаємо!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Чудові памперси. Не протікають, зручні. Нам сподобались.
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку підгузків Libero Touch. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Бажаємо приємних покупок!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Дуже класні підгузки. Не протікають, немає попрілостей від них
Представник постачальникаОльга, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка.
Бажаємо Вам приємних покупок!
- Анжеліка Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Все чудово,як завжди
- Достоинства:
- Тоненьки, не протікають. Улюблені
Представник постачальникаАнжеліка, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка.
Бажаємо Вам приємних покупок!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Представник постачальникаДмитро, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо Вам приємних покупок!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Чудові памперси, відмінно підходить для моєї дитини. Дуже тоненькі, не протікають і немає алергії
- Достоинства:
- Тонкі, не протікають
Представник постачальникаАліна, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та те, що поділилися своїми враженнями від використання підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо Вам приємних покупок!
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Почали користуватись при вазі доньки 6200,при вазі 6700 вже якось малуваті, на ніч навіть не надягаю, бо точно протечуть,замовила 4,будемо бачити.Самі по собі підгузки дуже подобаються, тоненькі,без запаху,подразнень немає, жодного разу не було почервоніння.Але мабуть таки маломірять і трохи дивно,що відразу спереду наповнюються
- Достоинства:
- Тоненькі,без запаху,не викликають почервоніння
- Недостатки:
- Маломірять
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш вибір та те, що поділилися своїми враженнями від використання підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо Вам приємних покупок!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Рекомендую підгузки libero саме лінійку touch. На мою думку одні з найкращих. М'які, тонкі, еластичні, не протікають рідкі випорожнення, без хімозного запаху. Ніде не натирають, на відміну від huggies. Нашим фаворитом до знайомства із цими підгузками були huggies. Зараз libero touch наші улюблені. І ціна нижча.
Це особисто наші враження!
Представник постачальникаГалино, вітаємо!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Мʼякі та тоненькі, нам подобаються.
Представник постачальникаНаталія, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Якісні підгузки. Тільки їх і використовуємо.
Представник постачальникаРоман, вітаємо.
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Нормально так розетка заробляє ще й на доставці, в замовленні було написано доставка 179 грн новою поштою, а на ттн яка на коробці наклеїна , нова пошта взяла 95 грн…. Дурити на вартості доставки це вже зовсім зашквар…. Звичайно при оплатi на сайтi розетка взяла 179 грн….
- Достоинства:
- К товару претензiй немаю
- Недостатки:
- До продавця є питання…
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Найкращі підгузки, що 10 років тому, що зараз.
- Достоинства:
- Тоненькі, м'які, не вызывают подразнень.
- Недостатки:
- Швидко закінчуються))
Представник постачальникаГанна, вітаємо!
Щиро дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Найкращі підгузники) нам підійшли одразу з пологового.
Вони гарно дихають, не протікають, мають хорошу резинку яка не відається в шкіру малюка.
Дуже подоється що вони ніжні на дотик.- Достоинства:
- гарно дихають, не протікають, мають хорошу резинку
Представник постачальникаХристина, вітаємо!
Щиро дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Хороші підгузники, тоненькі і добре вбирають
Представник постачальникаАнно, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Найкращі підгузники. Дитині сайже 2 місяці вага 5.8 то нічого не протікає і не пріє
- Достоинства:
- Не викликає алергію і попрілості
- Недостатки:
- Маломірять
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
по началу их не оценила, но пррепробовав почти все, что представлено на рынке поняла, что это лучшие памперсы
- Достоинства:
- не протекают, если правильно одеты, не вызывают опрелости, держат в иаксимальной сухости кожу. Не парят, на лето спмое то
- Недостатки:
Представник постачальникаАнно, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
чудові підгузки.
тоненькі, приємні на дотик, не протікають.- Достоинства:
- тоненькі, приємні на дотик, не протікають
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Найкращі підгузки. Сорбують рідину. Підгузки інших виробників парять, часто протікають і тиснуть дитині животик. Купуємо лише ці. В них дитина спить спокійно.
Представник постачальникаМаріє, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Дуже якісні підгузники, перепробували багато зупинились на цих.!
- Достоинства:
- Хороша якість!
Представник постачальникаЮрію, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Ще у пологовому будинку я вирішила спробувати підгузки трьох різних марок (Памперс, Хаггіс та Ліберо), щоб обрати найкращі та надалі користуватись ними.
Серед зазначених Ліберо - найбільш тонкі та м'які, при цьому чудово поглинають. Витримують всю ніч, не протікають. На мою думку, найкращі.
Єдиний нюанс - маломірять на 1-2 кг, це треба враховувати при покупці.- Достоинства:
- Легкі, приємні на дотик, не протікають, гарний дизайн:)
- Недостатки:
- Трохи маломірять
Представник постачальникаОксано, вітаємо! Дуже дякуємо за високу оцінку продукції ТМ Ліберо! Для нас важлива Ваша думка!
- Альона Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Жахливі підгузки. Нам абсолютно не зайшли. У малої від них попка зразу червона. Хоч змінюю підгузок кожні 2-3години і часто голопопимо. Нажаль повелась на маркетинг і вирішила спробувати щось нове. Мають неприємний хімічний запах.
- Достоинства:
- Не виявила
- Недостатки:
- Від них в момент робляться попрілості, неприємний хімічний запах
Представник постачальникаДуже шкода. Очевидно, це індивідуальна алергічна реакція. Це буває, хоча і дуже рідко. Підгузки Ліберо - гіпоалергенні, протестовані європейськими дерматологами, випробувані сотнями тисяч мам і маленьких споживачів.
- Елизавета Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Це найкращі підгузки!! Перебувала всі , які є. І ці, мій фаворит. Не протікають, липучки дуже гарно тримають. Є резиночка ззаду.
- Достоинства:
- Дуже класні.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Носіть з задоволенням.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Дуже задоволена. Швидко та якicно. Рекомендую
Представник постачальникаОксано, добрий день,
Дякуємо за високу оцінку якості наших підгузків. Приємного використання малюку!
- Крістіна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
После многочисленных экспериментов остановились на этих памперсах.Выдерживают всю ночь, 3ка соответствует размеру, тоненькие,и нет химического запаха!
- Достоинства:
- Хорошо впитывают,мягкие не оставляют следов на ножке.
- Недостатки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаКрістіно, добрий день,
Дякуємо за відгук. Бажаємо комфортного використання малюку!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Норм
- Достоинства:
- Все супер
Представник постачальникаОлександре, добрий день,
Дякуємо за відгук і бажаємо приємного досвіду використання!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Дитина суха, дружина задоволена)
Представник постачальникаЄвгене, вітаємо,
Дякуємо за оригінальний відгук!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Якісні підгузки, користуємося тільки Libero,жодного разу не підводили,не викликають алергію.