Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Кронштейн Brateck LPA52-443WL

Оценка пользователей 4.8/5
  • Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший кронштейн, гарна комплектація для всіх ТВ,Рекомендую!

Достоинства:
    Легка установка, все що треба є в комплекті
  • Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Підійшов для 55 дюймового телевізора.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не виявив
  • Віталій П***

Доставка супер бистро

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Эдуард Д***

швидко,якісний

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Повісили телевизор 50д. Гарно висить.

Недостатки:
    Туговато поварачується та відкривається

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Георгій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відносно легко встановлюється та регулюється. Добре тримає 55" телевізор.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кронштейн повністю підійшов, дуже добрий та міцний, але в комплекті була одна шайба бракована, тобто без отвору

Достоинства:
    Якість, міцність
    Недостатки:
    Брак комплектуючих

Добрий день! Дякуємо вам за зворотний зв'язок і приносимо вибачення за доставлені незручності. Ми уважно ставимося до кожного звернення і обов'язково посилимо контроль якості, щоб надалі такі ситуації були виключені. З повагою, представник постачальника

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив все зрозуміло як чіпляти без інструкції гарна якість виробу в комплекті є все що потрібно для кріплення . Покупкою задоволений .

Достоинства:
    Якісна річ .
    Недостатки:
    Ціна .

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Цілком задоволений покупкою, міцний, надійний

Достоинства:
    Міцний, надійний
    Недостатки:
    Поки не виявив

• Олена У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доставка виконана швидко.Товар якісний,комплект повний.Без нарікань.Дуже дякую!

• Вадим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кронштейн супер. Якістю задоволений.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має

• Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Метал хороший. Купив окрумо анкера. Але вони і не потрібні, але на всякий випадок втановив. В комплекті кріплення хороші.

Достоинства:
    Метал, кріплення.

• Антон Л***

Классный кронштейн

• Юля Б***

Дуже якіский

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кронштейн міцний в комплекті все є для встановлення. Якість дуже хороша

Достоинства:
    Якість

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав в комплекті з 55, надійне хороше кріплення, є кілька видів гвинтів різних розмірів ,і дюбиля . Нічого докуповувати не треба

• Олег С***

Чудове кріплення надійне

Достоинства:
    Крепке

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил данный кронштейн для телевизора 43".
    Комплектация шикарная. Все метизы и крепежи в наличии - ничего не надо докупать.
    Инструкция шикарная - всё нарисовано и расписано понятно, доступно.
    Огромный плюс - есть трафарет по которому размечается всё на стене и выставляется уровень. Сразу с коробки идёт полностью собранный, только сами планки VESA лежат отдельно.
    После установки на стену - есть возможность подправить уровень даже если вы кривовато засверлились. Если и это не помогло выставить до конца уровень - то сама база кронштейна имеет дополнительную регулировку во всех плоскостях. Но старайтесь как можно ровнее изначально засверлиться, так как дополнительная регулировка имеет тоже свои пределы.
    Для удобной установки и регулировки вам понадобится дополнительные инструменты - длинная крестовая отвёртка (если есть то очень длинная), ключи или же трещётка с удлиннителем и шестигранник. Те два ключика, что идут в комплекте с кронштейном, на мой взгляд увеличат время и усилия для установки и настройки. Поэтому изначально брал свой инструмент.
    Покупкой очень доволен.
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    Прочный - толстый металл. Практичный. Большой максимальный вылет от стены (600мм). Сумасшедшие углы поворота кранштейна. Дополнительные углы регулировки уровня кранштейна.
    Недостатки:
    Отсутствуют.

• Владислав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Функціональний і компактний кронштейн, все є в комплекті, зрозуміла інструкція

Достоинства:
    Багатофункціональний і компактний

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Взагалі добре кріплення. Здивувало все є.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудово, що з нього стріляти, тримає.

Достоинства:
    Легкий в становленні.

• Тетяна Н***

Не советую к покупке!
    Выставил по уровню, зафиксировал, но стоило повернуть тв, как настройка уровня сбивается, надо по новой выравнивать, а если вернуть тв на место, то снова уровень сбивается. Не продуманная можель, лучше выбрать другую

Недостатки:
    Постоянно перекос
  • Харченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Можу рекомендувати ! Кронштейн хороший!

• Виталий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже гарний кронштейн. Ніяких перекосів. Там є регулювання про середні. І якщо вам здається що щось перекошене то можна відрегулювати кут цим центральним регулюванням. Дюбеля та саморізи використовував ті що в комплекті.

Достоинства:
    Якісний
  • Ігор К***

Доставка швидка. Все підійшло. Повісив соні 55 д. Дякую

• ИРИНА

• Микола М***

Якісний кронштейн.

Достоинства:
    Якість,ціна...
    Недостатки:
    Потрібно підбирати отвори під VESA.
  • Валентин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий кронштейн. Рекомендую всім!

Достоинства:
    Легкий у використанні. Надійний.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Микола Б***

Годний

Достоинства:
    Довжина
  • Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовила кронштейн 16.01.2024р. , доставка мала бути 20.01.24, але не відбулась і досі. Тобто станом на 24.01.24 доставки немає, а стан замовлення досі"Комплектується".
    Служба підтримки робить відписки, переносить дату на наступний день, і так вже 4 дні поспіль. Продавцем товару зазначено "Розетка", але по факту зрозуміло, що Розетка не має в наявності даного товару. Оголошення активне, але Розетка продає повітря. Таким ставленням менеджмент дає зрозуміти своїм багаторічним клієнтам, що їм однаково на них.

• Катерина

Вже ж отримали, якщо є позначка покупця?

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купую вже другий кронштейн цієї моделі - повністю задоволений

Достоинства:
    Люфти мінімальні, легко монтується, легко налаштувати необхідні кути нахилу чи повороту
    Недостатки:
    Після закріплення конштейна на стіні направляючі, що кріпляться до тв, треба зафіксувати на кронштейні закрутивши болти, вони дуже близько до направляючої, треба довга викрутка чи з тонкою ручкою

Добрий день.
      Вдячні вам за ваш відгук та зауваження, оскільки це дозволяє нам постійно покращувати наші продукти та послуги.

• Юлия О*** Ковч
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна якість кронштейна. Брала для телевізора 43 дюйма. Підійшов прекрасно. Єдине, що трохи туго повертається телевізор. Але думаю з часом розворушиться.

Достоинства:
    Класний, якісний.
    Недостатки:
    Поки нема)
  • Євгеній Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарний кронштейн, 5 болтів повинні витримати. Ergo 43GUS6500 можна розвернути на 90° з допомогою нього.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень рад что взял именно такой кронштейн. Легкий монтаж, все нужно в комплектации. Материал надёжный, не страшно шевелить телевизор. Рекомендую

Достоинства:
    Все крепления в комплекте. Толстый метал, надёжный механизм. Для 50 дюймов идеально
    Недостатки:
    Не удалось максимально плотно закрепить 200*200 телевизор Самсунг. Возможно, так и должно быть.
  • Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

купував до самсунга 50 дюймів, все гуд. великий комплект фурнітури у коробці.

але - крепіжні шурупи до стіни не підходять до дюбелей з комплекту. прийшлось укорочувати. вони тупо довші і десь на 1 см не закручуються до кінця. ключик, що в комплекті - ну не знаю, навіщо його класти, бо затянути їм сильно просто не можливо. я кріплення до стіни повинно бути надійним. як для дитячого конструктора - то підійде.

але, кріалення чудово, телевізор можна повернути на 90 градусів.

Достоинства:
    виглядає солідно, можно крутити як по горизонталі, так і по вертикалі
    Недостатки:
    прийшлось доопрацьовувати фурнітуру, що була у комплекті
  • Дмитрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Надійний кронштейн, 50 диагональ повертається на 90 градусів.

Достоинства:
    Зручний та надійний кронштейн.