- AI аналіз відгуків52 відгуки: 90% позитивних, 7% нейтральних, 3% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Коротко и ясно классная спасибочки
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Кігтеточка деколи використовується нашою кицькою.Покупка знадобилася.Вже не погано.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Кішка деколи використовує кігтеточку. Поки сильного захоплення не помітили,але ми не здаємося)
- Юра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Норм
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Кіт в захваті, інколи й просто лежить, бо в нас їх 3 штуки поряд
- Достоинства:
- Подобається котику
- Недостатки:
- Не виявила
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Коту нравится.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
З урахуванням ціни, якість просто відмінна! Хотілося б придбати додаткові насадки крильця. Планую звернутися до магазину знов!)))
- Достоинства:
- Працює як швейцарський годинник
- Недостатки:
- Не має
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Купила кігтеточку в січні, кіт довго не звертав уваги. А нещодавно почав шкрябати, видно, що подобається! Тепер меблі цілі :) Хороша якість.
- Достоинства:
- Гарна якість, добре виглядає
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Пів року простояла без діла, дві дівчулі, і жодна не зацікавилась... Потім сталося диво, і одна просто щодня шкрябає, і спить на ній)))
- Достоинства:
- Якісь норм
- Недостатки:
- Не має
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Котику сподобалась
- Инга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Хороший и удобно для манеж
- Инга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Только начало пользую не могу сказать отзыв)
- Достоинства:
- Удобно для манеж
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Дуже гарна когтеточка. Не велика легка котик гарно точить кігтики
- Достоинства:
- Не велика,легка
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Мурчику сподобалось, це головне))
- Достоинства:
- Коту сподобалось, царапає, гризе
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Купую вже другу, бо кицьки мої розірвали вже першу на шматки, тільки встигаю підмітати.
- Достоинства:
- Безпечна для кігтів
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Кошиками сподобалось, мініатюрна
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Гарна драпка, котам сподобалася . Не зважаючи на те, що в них до цього була драпка- стовпчик . На килимі не ковзає .
- Достоинства:
- Гарна драпка, виконує свою функцію добре, котам подобається . Гарна ціна у порівнянні з драпкою / стовпчиком
- Недостатки:
- Пока не знайшла. Припускаю що може бути не дуже довгий термін служби , т к все ж це картон
- СОЛОМІЯ П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Тоооп he love
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Прикольна штука для гри, але кошеняті більше довподоби куточок коврика на кухні))) Проте ми не залишаємо надії на краще))
- Достоинства:
- Легка, зручна.
- Юра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Все добре,шкрябає,дякую)
Юрію, вітаємо Вас!
Дуже раді, що наша кігтеточка для котів з картону виправдала Ваші очікування і сподобалася Вашому улюбленцю! Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Якщо у Вас виникнуть будь-які додаткові питання або побажання, будемо раді допомогти. Також рекомендуємо переглянути наш повний асортимент товарів за посиланням: ссылка — впевнені, Ви знайдете ще багато цікавого та корисного для Вашого улюбленця.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Киці одразу сподобалось, замість килима почала дряпати цю кігтеточку, також любить лежати на ній
- Достоинства:
- Не розпадається
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Продавец VM HOUSE
Маріє, вітаємо Вас!
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що Вашій киці сподобалась ця картонна кігтеточка, і вона тепер використовує її замість килима. Також приємно чути, що вона ще й любить на ній відпочивати.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати наші товари та сервіс. Вас також можуть зацікавити інші наші пропозиції. Перегляньте, будь ласка, повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse за посиланням: ссылка – впевнені, Ви знайдете для себе ще багато цікавого і корисного.
З повагою, VMHouse.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Нашій кицюні сподобалося
Шановна Галино,
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що наша картонна кігтеточка від VMHouse сподобалася Вашій кицюні. Ми завжди прагнемо створювати продукти, які приносять радість як домашнім улюбленцям, так і їхнім господарям.
Якщо Ви шукаєте ще якісні аксесуари для Вашої улюблениці, запрошуємо переглянути наш повний асортимент товарів за цим посиланням: ссылка У нас є багато цікавих і корисних речей для догляду за домашніми тваринами, які можуть Вас зацікавити.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
у кошки была когтедралка из бичевки, но все равно продолжала драть мебель. зато эта когтеточка ей моментально понравилась, сразу сообразила что с ней делать и отстала от диванов! так еще и лежит на ней теперь всегда. будем брать еще :) если боитесь что вашей не понравится, насыпьте немного кошачьей мяты на когтеточку
- Достоинства:
- отлично за свою цену! кошечка полюбила сразу же
- Продавец VM HOUSE
У Вас чудова кішечка. Щиро дякуємо за відгук!
Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим асортиментом зоотоварів! Широкий вибір товарів для Ваших улюбленців:
- ссылка -- іграшки для тварин: відкрийте світ забавок для Вашого вихованця, щоб тримати його активним і веселим
- ссылка -- інструменти для грумінгу: забезпечте належний догляд за Вашим улюбленцем за допомогою інструментів для грумінгу
- ссылка -- спальні місця та переноски: створіть комфортний простір для сну та подорожей Ваших тварин
- ссылка -- посуд для тварин: оберіть сучасний і комфортний посуд, щоб Ваші пухнастики їли і пили з задоволенням
- ссылка -- амуніція, аксесуари та одяг для тварин: підберіть стильні й функціональні речі для щоденних прогулянок і подорожей
Ми збираємо все необхідне, щоб зробити життя Ваших тварин щасливішим!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Коту подобається
- Достоинства:
- Хороша кігтеточка
Добрий день, Олено!
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що Вашому котику сподобалася наша кігтеточка. Ми завжди намагаємось створювати продукти, які будуть не тільки корисними, але й приносити радість вашим домашнім улюбленцям.
Якщо Ви бажаєте доповнити свій арсенал товарів для догляду за котиком або шукаєте щось нове, радимо переглянути наші інші пропозиції за цим посиланням: ссылка У нас Ви знайдете багато цікавих і корисних речей, які зроблять життя Вашого улюбленця ще комфортнішим.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Поставили сегодня вечером и получатель уже 2 раза испытал товар. Состоит из довольно твердого картона и кошка довольна.
Вітаємо Вас, Богдане!
Щирі вітання і Вашому випробувачу!
Ми дуже раді Вашому відгуку і тому, що ця кігтеточка так сподобалася Вашому улюбленцю. Будемо щасливі, якщо Ваш пухнастий тестувальник випробує ще одну нашу модель кігтеточки ссылка, а Ви знову напишете такий чудовий відгук.
Дякуємо Вам від щирого серця!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Дуже чудова дряпалка, моя кішка одразу зрозуміла, що це для неї) Шкрябає вже декілька днів тільки її.
- Достоинства:
- Не псується швидко. Витримує зусилля кішки. Приваблює та заохочує улюбленицю її шкрябати. Немає негативних запахів
Вітаємо Вас, Анастасіє!
Щиро дякуємо за такий позитивний і детальний відгук! Ми дуже раді, що наша картонна кігтеточка відразу сподобалася Вашій кішці та успішно виконує свою функцію. Особливо приємно чути, що вона витримує активне використання і не має неприємних запахів — це важливі аспекти для комфортного використання.
Якщо Ви хочете ще більше побалувати свою улюбленицю або шукаєте інші корисні товари, запрошуємо переглянути наш асортимент на сайті: ссылка Впевнені, що Ви знайдете ще багато цікавого для себе і Вашого пухнастого друга.
- Глушенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Кошка разодрала за 2 недели в хлам когтеточку. Теперь спит на ней.
- Недостатки:
- Елозит по полу, сильно легкая
- Продавец VM HOUSE
Шановна Наталя,
Ми дуже раді, що Вашій кішці сподобалася дана кігтеточка! Інтерес Вашої кішки до використання кігтеточки показує, що вона дійсно ефективна. Те, що вона спить на ній, говорить про те, що їй вона подобається.
Кігтеточка виготовлена з картону і призначена для універсального застосування. Різні породи мають різну силу кігтів, тому термін використання кігтеточки може залежить від різних факторів: настрій, кігті, інше. Відсутність негативних запахів - ще один важливий плюс.
Щоб уникнути ковзання, можна розмістити кігтеточку на килимку або клейких накладках. Рекомендуємо періодично радувати свою кицю новою кігтеточкою, щоб вона могла отримувати море радості та задоволення.
Є й інші моделі кігтеточок, які можуть підійти Вашій кішці: ссылка.
Дякуємо за Ваш відгук та розуміння.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Супер кігтеточка. Добре шкрябається, моя кішка дере її із захопленням.
- Продавец VM HOUSE
Андрію, дуже раді, що ця Кігтеточка дряпка виправдала Ваші очикування, а головне сподобалася Вашій кішці.
Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Павел Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Кішка не злазить з неї, використовує за призначенням.
- Продавец VM HOUSE
Павле, приємно чути, що ця Кігтеточка лежанка стала приємним сюрпризом і задоволенням для Вашого улюбленця.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Дуже задоволені, щиро дякуємо)
- Продавец VM HOUSE
Яно, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також раді чути, що Ви задоволені цією Кігтеточкою лежанкою.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Макс С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Гарна річ. Для котиков необхідна!
Вітаємо Вас, Максе!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що наша картонна кігтеточка стала необхідним аксесуаром для Ваших котиків. Ми завжди прагнемо пропонувати товари, які роблять життя домашніх улюбленців комфортнішим і цікавішим.
Якщо Ви шукаєте ще більше корисних і якісних речей для своїх котиків, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом за цим посиланням: ссылка У нас Ви знайдете безліч товарів, які будуть корисними та приємними для Ваших пухнастих друзів.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Якісно та не дорого. Кіт користується))
Добрий день, Ірино!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обрали нашу картонну кігтеточку! Дуже приємно чути, що Ваш кіт із задоволенням нею користується. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість товарів за доступною ціною, тому Ваш відгук є для нас особливо цінним.
Якщо Ви шукаєте ще більше корисних і цікавих товарів для свого улюбленця, запрошуємо переглянути наш повний асортимент за посиланням: ссылка У нас Ви знайдете багато інших продуктів, які зроблять життя Вашого котика ще комфортнішим.
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Хороша дряпка
Вітаємо Вас, Вадиме!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що наша картонна кігтеточка виправдала Ваші очікування і стала корисною для Вашого улюбленця. Ми завжди працюємо над тим, щоб пропонувати товари, які не лише радують домашніх тварин, але й забезпечують їм комфорт і задоволення.
Якщо Ви бажаєте ознайомитися з іншими нашими товарами для улюбленців, запрошуємо переглянути асортимент нашого магазину за посиланням: ссылка Там Ви знайдете ще багато корисних та цікавих речей для Вашого пухнастого друга.
- Леонид П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Отримав без проблем. Царапка якісна.
Шановний Леоніде,
Дякуємо за Ваш відгук і за те, що обрали наш товар! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені якістю картонної кігтеточки, і що процес отримання пройшов без жодних проблем. Ваша оцінка мотивує нас підтримувати високий рівень якості продукції та обслуговування.
Якщо Ви шукаєте ще більше товарів для догляду за Вашим улюбленцем або для дому, запрошуємо відвідати наш магазин за цим посиланням: ссылка Ми впевнені, що серед наших пропозицій Ви знайдете ще багато корисного та цікавого.
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Котик задоволений, дякую.
- Продавец VM HOUSE
Даниле, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.
Раді, що ця Кігтеточка дряпка для кішок сподобалася і виправдала Ваші очікування.
- Карина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серо-желтый
Хороша когтеточка. Кішці дряпка до вподоби.
Вітаємо Вас, Каріно!
Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу. Дійсно, ця Дряпка - лежанка якісна, багатьом котикам до вподоби)
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.