Отзывы покупателей о Шампунь для волосся PerfomeN Daily Shampoo 1000 мл

Отзыв от покупателя. Продавец: Shlyuz. Объем: 250 мл

шампунь супер

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

З плюсів: приємна ціна, густа консистенція, хороший аромат і нормальний склад. Економний у використанні — вистачає надовго, не сушить. Плюс є дозатор, що додає зручності.

З мінусів — поки що не знайшов.

• Продавец  Props

Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Тарас Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Зайшов шампунь. Наступного разу замовлю більший обʼєм.

• Продавец  Props

Тарас, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Купую вже давно цей шампунь. Той випадок, коли не думаєш щоразу, що взяти — просто береш перевірений варіант.

• Продавец  Props

Євген, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Джекі Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Витрата при митті не велика, запах супер - нагадує чимось hermes, за цю вартість безкоштовна доставка - бімба

Достоинства:
    витрата, віддішка
    • Продавец  Props

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ілля І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Цей шампунь - база для щоденного догляду. Мій улюблений багато років.

• Продавец  Props

Ілля, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Добре видаляє бруд і залишки стайлінгу

Достоинства:
    Дає відчуття свіжості після миття
    • Продавец  Props

Владислав, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Илона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Хороший состав. Несмотря на то, что шампунь без сульфатов, пенится отлично и хорошо очищает.

• Продавец  Props

Ілоно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Юлія Н***

Дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Запах приємний, чоловічий. Син задоволений. Для мене - звичайний ефект
    • Продавец  Props

Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Георгий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь дуже сподобався. Якість справді вражає, залишився приємно здивований результатом.

• Продавец  Props

Георгій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Сименко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Огромное спасибо за шампунь.
    Я конкретно "подсел" на эту продукцию. Обалденный запах и очень хорошо пенится шампунь.
    В следующий раз думаю заказать побольше объём

Достоинства:
    Цена, качество, быстрота доставки.
    Недостатки:
    Их просто нет.
    • Продавец  Props

Сергію, ми щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук на наш шампунь! Для нас це справді важливо. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Класний засіб із приємним ароматом і відмінним результатом. Взяв уперше — дуже задоволений.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Props

Андрію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що шампунь залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь понравился. В следующий раз закажу его в литровом объеме.

Достоинства:
    Цена, состав
    • Продавец  Props

Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь безусловно хорош. Теперь это краш моего супруга)

• Продавец  Props

Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Катерина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Как барбер, часто подбираю уход для клиентов, и этот шампунь стал одним из любимых. Хорошо очищает, не сушит кожу головы, подходит для ежедневного использования. Мужской аромат — приятный, сдержанный, не перебивает парфюм. Клиенты довольны, и я тоже!

• Продавец  Props

Катерино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Альбіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь дуже класний. Наступного разу буду замовляти хлопцю літровий обʼєм)

• Продавец  Props

Альбіно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь якісний і підходить для щоденного догляду. Акуратно очищує волосся, не сушить шкіру голови, і що важливо — не спричиняє лупу, на відміну від деяких інших засобів.

• Продавец  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь понравился — хорошо очищает, не сушит кожу головы. Волосы после него мягкие, свежие, легко укладываются. Аромат приятный.

Достоинства:
    цена, хорошо пенится
    • Продавец  Props

Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Юрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Залишу тут також свій відгук на Шампунь. Він дійсно справляється зі своїм завданням — добре очищує волосся і шкіру голови. Має приємний, не різкий аромат. Після миття волосся м’яке та не пересушене.

• Продавец  Props

Юрій, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Максим Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Нравится, что продукт украинского бренда — приятно видеть такое качество. Моет эффективно.
    Запах приятный, не резкий. Волосы после мытья выглядят свежо.
    Хорошее соотношение цены и результата. Пользуюсь с удовольствием и планирую продолжать.

• Продавец  Props

Максиме, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Дмитрий П***

Хороший шампунь.
    После мытья - волосы чистые, не пересушивает кожу головы. Приятный, ненавязчивый аромат. Хорошо пенится и легко смывается.
    Подходит для ежедневного применения. В целом доволен, можно брать ещё.

Достоинства:
    не сушит кожу
    • Продавец  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Андрій Ч***

Шампунь — вогонь!
    Нарешті знайшов засіб, після якого не свербить, не лущиться, і не виглядаю, як сніговик на плечах.
    Миє з першого разу, піниться круто, запах — такий, що навіть моя дівчина нюхає голову частіше, ніж я сам!
    Волосся м’яке, слухняне. Від мене лайк шампуню та продавцю!

• Продавец  Props

Андрію, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наш шампунь залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Хороший шампунь и вправду без сульфатный, почти не пенится. За свою очень низкую цену хорошее качество, но проблема в том что во время его смытия волосы скрепут, не знаю проблема в шампуне или нет.

Достоинства:
    Цена, качество, дизайн.
    Недостатки:
    Скрип.
    • Продавец  Props

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися враженнями про наш шампунь!

Щодо згаданого «скрипу» волосся під час змивання — це абсолютно нормальне явище і, навпаки, є свідченням того, що шампунь дійсно ефективно очищає волосся від жиру, пилу та залишків стайлінгових засобів. Волосся стає чистим до скрипу, але при цьому не пересушується — адже наш шампунь створений на основі м’яких безсульфатних миючих компонентів, які зберігають природний баланс шкіри голови та волосся.

Щодо пінності — у безсульфатних шампунів вона зазвичай менша, ніж у традиційних сульфатних засобів. Проте це не впливає на ефективність очищення. Більше піни — не означає краще очищення. У нашому випадку, помірна кількість піни компенсується глибоким очищенням, про що якраз і свідчить ефект скрипу.

Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок — саме завдяки таким відгукам ми можемо ставати ще кращими для вас!

• Альбіна К***

мій хлопець навпаки любить, коли шампунь добре вимиває волосся. так, щоб воно прямо скрипіло від чистоти. як на мене - це великий плюс засобу, інакше - в чому тоді повинна бути його функція?

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь - просто находка! От меня максимально хороший отзыв. Продавцу отдельное спасибо. Очень быстро отправил заказ.

• Продавец  Props

Олег, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Поки тільки гарні враження від шампуню. Все, що очікував - отримав. Думаю, я знайшов для себе кращій на сьогодні варіант. Дякую продавцю. Швидко відправили ще і подарунки поклали.

Достоинства:
    економічний у використанні
    • Продавец  Props

Денисе, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що шампунь залишив у Вас гарні враження.

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Зазвичай мию голову кожні 2 дні. Після користування цим шампунем помітив, що волосся довше може залишатися чистим (якщо не користуватися стайлінгами). Запах дуже класний і довго тримається.

Достоинства:
    добре вимиває волосся
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Props

Руслане, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Александра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь дуже крутячий, аромат то взагалі улет

• Продавец  Props

Олександра, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам приємно, що шампунь залишив у Вас гарні враження.

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь - вау! Просто рекомедую хлопцям! Запах - то вогонь!

Достоинства:
    дуже економічний
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Props

Кирило, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шампунь залишив у Вас гарні враження.

• Ян Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Шампунь дуже класний. Добре змиває будь який стайлінг. При цьому економічний. І ціна приємна.

Достоинства:
    Чоловічий запах на 100%.
    • Продавец  Props

Яне, дякуємо Вам за відгук! Раді, що шампунь залишив у Вас гарні враження.

• Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Подобається цей шампунь. Добре піниться, мені достатньо два натиски на дозатор. Запах також чудовий. Недоліків не помітив.

Достоинства:
    Добре піниться, гарний дизайн
    • Продавец  Props

Віталій, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шампунь залишив у Вас гарні враження.

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Вперше тестер з цим шампунем подарували в барбершопі. Дуже сподобався, тому вирішив замовити. Я використовую його і як шампунь і як гель щоденно. Справжній чоловічий аромат. І лупи не має.

Достоинства:
    не сушить волосся
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Props

Максиме, щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що наш шампунь залишив у Вас гарні враження.

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Чудовий шампунь, приємний аромат. Сподобався.

Достоинства:
    Добре очищає
    • Продавец  Props

Юрію, щиро дякуємо за відгук! Раді, що шампунь залишив у Вас гарні враження.

• Лиля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

По классике))) Заказала брату, но решила также попробовать шампунь). Действительно очень классный шампунь. Я мою голову каждый день. Но после этого шампуня такой нужды нет. Он очень хорошо вымывает и не утяжеляет волос. Хотя он для ежедневного использования, но скорее я бы отнесла его к шампуням интенсивного очищения. Но это мое личное мнение))

Достоинства:
    ооо, этот аромат - это нечто!
    • Продавец  Props

Ліля, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Ідеальний шампунь! Використовую його щодня. Аромат просто вогонь! Наступного разу замовлю кілька баночок одразу. Шукав цей же шампунь в більшому обʼємі - не знайшов(.

Достоинства:
    Шампунь просто чудовий!
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  Props

Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Муж остался доволен шампунем. После использования волосы мягкие. Мне очень понравился аромат с древесно-пряными нотами.

Достоинства:
    отличный шампунь с приятным ароматом
    • Продавец  Props

Олено, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Михаил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 250 мл

Огромный плюс шампуню за то, что не вызывает перхоть. Наверное, это все индивидуально. Но мне однозначно подошел. Кожу головы не пересушивает и при этом хорошо очищает волосы. Рекомендую

Достоинства:
    эффективно очищает волосы
    • Продавец  Props

Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!