Отзывы покупателей о Кабель Realme SuperDart USB Type-C 6,5A до 65W 2м Білий
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Кабель не підтримує швидкий заряд
Продавець дуре)- Продавец VseProVse
Іван, якщо в вас нема швидкої зарядки вашого смартфону радимо викорситовувати лише оригінальний зарядний пристриій Realme, якщо ви викорстовуєте саме такий зарядний пристрій, але всеодно нема швидкої зарядки, радимо почистити порт зарядки вашого смартфону, дякуємо за відгук, гарного дня!
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Кабель нормальный, все работает
- Достоинства:
- Все Ок
- Недостатки:
- Не нашли
- Продавец VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Кабель не виконує своїх функцій. Звичайний китайський мотлох який можна купити в любому магазині "все по 5 грн". Покупалось як "швидка зарядка", але і як "повільна" не дуже, та ще і десь відходить, тому треба ще і положення телефона шукать для хоч якого заряду.
- Достоинства:
- Мабуть колір
- Недостатки:
- Все
- Марія Ш***
Телефон realme gt neo 2 використовувала рідний адаптер
- Продавец VseProVse
ви купили кабель швидкої зарядки Realme SuperDart , а проблема ваша проста - почистіть порт зарядки свого смартфона і всі ваші проблеми які ви вказали пройдуть, і буде швидка зарядка і хитатися не де не буде!
- Марія Ш***
Не треба мені сказки розповідати. Рідний шнур заряджає без проблем і нічого йому не заважає. Не рекомендую купувати цей китайський мотлох.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Все чудово, якщо ви дотримувалися усіх вимог продукту щодо телефону та зарядного пристрою, то будете сидіти й радітися дуже швидкою зарядкою SuperDart
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
- Достоинства:
- кабель підтримує швидку зарядку SuperDart 65W смартфону Realme GT Master Edition
- Недостатки:
- нема
- Продавец VseProVse
- Назар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
кабель з рідним адаптером та з цим шнуром зі смартфоном Realme GT Neo швидка зарядка Super Dart 65W
- Достоинства:
- швидка зарядка Super Dart 65W довгий 2 метра
- Недостатки:
- нема
- Продавец VseProVse
- МаркОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Кабель не заряджає телефон
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец VseProVse
якщо ви заряджаєте цим кабелем смартфон інших брендів окрім Realme Oppo OnePlus до 65вт у вас дійсно буде звичайна зарядка, про це вказано в оголошенні до товару.
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Відправили швидко, уточнили модель телефону, все працює чудово, я задоволена)
- Достоинства:
- Працює швидка зарядка
- Продавец VseProVse
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Кабель працює чудово.
- Достоинства:
- Швидка зарядка працює на реалми.
- Продавец VseProVse