Отзывы покупателей о Бадминтон Набор для бадминтона Бадминтонные Ракетки (2 шт) Крепкие Долговечные Воланчики для Бадминтона (3 шт) Чехол

Оценка пользователей 4.5/5
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є

Ракетки міцні і зручні. Гарно виглядають

Достоинства:
    Гарний набір. Є чохол.
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  Світло Є

Ольга, вітаємо! Щиро вдячні вам за гарний відгук та зворотній зв'язок) Раді, що ви залишились задоволеною покупкою. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців. Гарного дня!

• Влада Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є

За свою ціну дуже класний набір для гри.

Достоинства:
    Міцний
    • Продавец  Світло Є

Влада, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!

• Олеся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є

Дуже гарний набір. Дітям дуже сподобався. Гарний продавець, швидка доставка.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не побачили
    • Продавец  Світло Є

Олеся, добридень! Дякуємо за теплий відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням ! Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Рейнхольд С***

Грати можна )

Достоинства:
    Як для перших ракеток для бадмінтону напевно ок. Досвіду купівлі інших не було
    Недостатки:
    Під час першої ж гри почали розлазитись намотки на ручках....
    • Продавец  Світло Є

Сергій, доброго дня! Нам дуже прикро, що ви не зовсім задоволені упаковкою, але раді, що вам в принципі сподобався набір:) Сподіваємось, надалі будуть тільки приємні емоції. Гарного дня:)

• Рейнхольд С***

Упаковкою я задоволений, я не задоволений тим що намотка ручках розлазяться. Через це ракетка з руки починає вислизати і йорзати в руці.... Після другої гри намотка взагалі перестала триматись і залишилась гола деревина. Довелось перемотувати ті стрічки та скотчем фіксувати зверху і знизу.... Не знаю чи того на довго вистачить. Але як для нового товару то це просто дичина