- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Ящик достатньо великий, вміщує ланцюгову електричну пилку або циркулярну (дискову) ручну електричну пилку.
- Достоинства:
- Міцний, продумана система кріплення.
- Недостатки:
- Немає в комплекті пластикових перегородок (направляючі для них присутні).
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовляв 4 різні позиції позиції з серії ROC, хотів зібрати набір з ящиків.
Вцілому якість ящиків нормальна.
Одна позиція прийшла не та що потрібно, чомусь саме найдорожча у замовленні )), коли оформив повернення то повернули кошти за фактично повернутий а не оплачений товар, який дешевший майже на 2 тисячі грн.
З боку Розетки підтримка і вирішення ситуації, у моєму випадку, незадовільне.
Для себе зробив висновок, що у розетці купувати більше не буду, з іншими торговими майданчиками та інтернет магазинами такого не було.
Тож якщо ви готові втратити кошти у випадку коли прийде не то що потрібно, замовляйте, кожен вибирає сам врешті решт.- Достоинства:
- Досить хороший якісний ящик для інструменту
- Недостатки:
- Підтримка зі сторони Rozetka
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Хилевич М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Сподобався навіть більше ніж DeWalt.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Прочные, органайзер и вешалки в комплекте, цена, резинка уплотнитель - можно не боясь помыть.
- Достоинства:
- Прочные, органайзер и вешалки в комплекте, цена
- Недостатки:
- Не столько недостаток, но в моем случае направляющие для разделителей не подразумевают крупный инструмент
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все норм. Доставка з Польщі на міст експрес 13днів.
Ящики супер. - Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Непогана система зберігання інструменту. Ящики добротні, місткі та на вигляд міцні. Від старої версії відрізняються... замок не повністю металевий, кришка відкривається на 110 приблизно градусів а не на 180 як на старій, пластик толі тонше чи гірше не зрозумію. Старий лоток більше подобається, ніж органайзер. У комплекті кріплення на стіну із шайбами та інструкція з монтажними розмірами. Загалом ящиками задоволений. Звичайно не мілковські, але в цій ціновій політиці дуже хороші. Рекомендую.
- Максим С***
Доброго дня, можете будьласка поміряти внутрішні розміри?
- Дмитро Ш***
Буду вдячний за таку ж інфо по внутрішніх розмірах