Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Рюкзак для подростка (городской) Kite Education Teens, женский, голубой (K24-2589S-4)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Інна Р***

Не раджу цей рюкзак, дитина ще і місяць не відходила в школу, а вже порвався, це при тому що попередній рюкзак носила 3 роки. Він не міцний як пишуть. Гроші на вітер.

Недостатки:
    Порвався протягом 3 неділь, шлейка відлетіла

Добрий день, Інна.
      Дякуємо за звернення. Прикро, що Ви мали негативний досвід користування нашим рюкзаком. Якщо використання рюкзака було по всім нормам (мається на увазі без перенавантаження), тоді можливо ми маємо справу з виробничим браком. Для вирішення цього питання зверніться будь ласка в службу підтримки компанії РОЗЕТКА.

Вдалих Вам покупок та корисної експлуатації на довгий термін.

• Светлана Ш***

Дуже якісний рюкзачок, для будь-якого віку та смаку, багато кишень, відділень. Зовнішнє покриття вологовідштовхуюче

Светлана,
      Дякуємо, що обрали рюкзак ТМ Kite.
      Бажаємо якісної служби виробу і лише задоволення від використання.

• Лукінчук Н***

Дуже і дуже сподобався даний рюкзак від Kite. Все якісне, надзвичайно гарно все продумано, кишені, різні відділення. Моєму задоволенню немпє меж. В магазині зустрічала дорожче, а на Розетці вдалось купити зі знижками. Колір дуже гарний.

Достоинства:
    Дуже гарно продумана планіровка, колір.

Надія,
      Дякуємо, що обрали рюкзак ТМ Kite.
      Бажаємо якісної служби виробу і лише задоволення від використання.

• Побегаева И***
    Продавец: Rozetka

Не сподобався взагалі,маленький,колір бляклий,якась дешева фурнітура,не схоже на ,,kite,,навіть ціна за знижкою не підкупила...дочка розчарована,бо по фото начебто гарний.

Достоинства:
    Kite
    Недостатки:
    Розмір,фурнітура,ціна

Добрий день, Ірина. Дякуємо за Ваш коментар. Нам дуже шкода, що Ви не оцінили всі переваги рюкзака підліткового Kite Education teens 31.5x24x12 см Блакитний (K24-2589S-4).
      Рюкзак Kite 2589S виконаний із міцного поліестеру. Стильна компактна модель з безліччю кишень. Модель рекомендована для підлітків віком від 12 років та дорослих, на зріст від 145 см. Має розмір S.
      Рюкзак зовні: зручна ущільнена спинка; м'які регульовані лямки; брендовані металеві фіксатори лямок; об'ємна фронтальна кишеня на блискавці; кишеня на магнітній кнопці; потайна кишеня на спинці; кріплення для фіксації рюкзака на валізі; ущільнена текстильна ручка-петля; практичне посилене дно; високоякісна фурнітура!
      Рюкзак всередині: основне відділення; відділення для планшета з флісом; кишеня для телефона з флісовою вставкою для захисту екрана; бічна внутрішня кишеня на блискавці для пляшечки; внутрішня кишеня на блискавці; кишенька для дрібниць; зручна ключниця на карабіні; міцна брендована підкладка; навігаційні іконки.
      Ця модель дуже ходова. Користується популярністю серед підлітків.
      Сподіваємось, і Ваша дочка з часом оцінить зручність, комфорт та якість цього товару!
      Приємного користування!